Darts
19 feliratkozó
több mint 4 éve
Mikey
18 753
Elkezdődött a Home Tour rájátszása, teljesen jól látható táblákkal. Wright éppen vezet 4-1-re Murray ellen.
több mint 4 éve
Na Woodhouse táblája már egész normálisan látható (lehet látni hova dob), remélem ő jut tovabbÉs dob egy 9 nyilast Price ellen 😊
Szerkesztette: Heisman nádor
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price, Ricky Evans
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 4 éve
Ma egyenlőre rosszabb a helyzet sajnos...
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
több mint 4 éve
JoeyPorter
2 630
Tegnap láttam,hogy áttették a Hungarian Darts Trophyt szeptember első hétvégéjére.Nem volt ez még korai a jelenlegi állapotok alapján?Ráadásul akkor lesz a Champions League így nem sok top játékos fog jönni valószínűleg az élmezőnyből.Ez a tegnapi meg...Belenéztem egy meccsbe (Lewis-Reeves),de azt sem tudtam eldönteni,hogy melyik szektorban landoltak a nyilak,ez számomra élvezhetetlen így 😕
több mint 4 éve
Egynek nem rossz ez, lehet valamit nézni. Innen már csak jobb lehet lekopogom. Lassan de be fog ez indulni. 😊Holnap meg hajrá Price, az ordibálásai fel fogjak dobni a közvetítést 😀
több mint 4 éve
Mikey
18 753
Anglia....
több mint 4 éve
Lewist elvesztettük
több mint 4 éve
Háát a kép elég fos xDHa nem önmaguk ellenségei, akkor pont ugyanonnan, mint máskor.
Meg aztán ki tudja, hogy milyen messziről dobálnak.
Gorcsev
több mint 4 éve
Ez a képminőség komoly?! 2020-ban?Miért Garry azért nem indul mert nem elég jó a nete.
6 éves mobil jobb képet közvetít live chaten, egy Live Jasminos csaj 50 euros webkamerajan pedig a seggükön a pihék egyenként látszódnak.
Sobri Jóska
Ezután már értem 😀
több mint 4 éve
Ez a képminőség komoly?! 2020-ban?6 éves mobil jobb képet közvetít live chaten, egy Live Jasminos csaj 50 euros webkamerajan pedig a seggükön a pihék egyenként látszódnak.
több mint 4 éve
Mikey
18 753
Háát a kép elég fos xDJa mer' csalnak. 🙄
Meg aztán ki tudja, hogy milyen messziről dobálnak.
Gorcsev
több mint 4 éve
Mától minden este egy hónapon át PDC Home Tour. Érdekesen hangzik. 😁Élőben a sporttv-n!
Mikey
több mint 4 éve
Mikey
18 753
Mától minden este egy hónapon át PDC Home Tour. Érdekesen hangzik. 😁
több mint 4 éve
JoeyPorter
2 630
Értem.Én amíg rendelgettem,addig itthonról tettem.Részben azért mert nem akkora tételek voltak,hogy megérte volna,másik részben meg mert a Novopartsnál van 20% egyesületi kedvezmény (ha tag vagy valamelyik egyesületnél).A külföldi árakkal és egyebekkel annyira nem is voltam tisztában.Szállítással és vámmal együtt olcsóbb volt Angliából, mint itthonról lenne úgy, hogy abban a szállítás még nincs benne.Nem lett volna olcsóbb valamelyik hazai boltból megrendelni?A Red Dragon shopjából.Megérkezett a nyíl, amit rendeltem. Pontosan olyan, amivel Wright dob jelenleg. Hát, már értem mi a különbség a profik által használt és az ilyen 4.000 Ft-os szettek között, amivel eddig dobáltam. Természetesen azért ezzel sem lettem fél óra után vb esélyes. 😂 De teljesen más érzés dobni vele, baromi jó és amúgy rohadt jól is néz ki.honnan rendelted?
Mikey
kristof
www.reddragondarts.com/darts
Mikey
JoeyPorter
Plusz itthon március eleje óta nincs raktáron, kintről meg 12 nap alatt ideért.
Mikey
több mint 4 éve
Mikey
18 753
Szállítással és vámmal együtt olcsóbb volt Angliából, mint itthonról lenne úgy, hogy abban a szállítás még nincs benne.Nem lett volna olcsóbb valamelyik hazai boltból megrendelni?A Red Dragon shopjából.Megérkezett a nyíl, amit rendeltem. Pontosan olyan, amivel Wright dob jelenleg. Hát, már értem mi a különbség a profik által használt és az ilyen 4.000 Ft-os szettek között, amivel eddig dobáltam. Természetesen azért ezzel sem lettem fél óra után vb esélyes. 😂 De teljesen más érzés dobni vele, baromi jó és amúgy rohadt jól is néz ki.honnan rendelted?
Mikey
kristof
Mikey
JoeyPorter
Plusz itthon március eleje óta nincs raktáron, kintről meg 12 nap alatt ideért.
Szerkesztette: Mikey
több mint 4 éve
JoeyPorter
2 630
Nem lett volna olcsóbb valamelyik hazai boltból megrendelni?A Red Dragon shopjából.Megérkezett a nyíl, amit rendeltem. Pontosan olyan, amivel Wright dob jelenleg. Hát, már értem mi a különbség a profik által használt és az ilyen 4.000 Ft-os szettek között, amivel eddig dobáltam. Természetesen azért ezzel sem lettem fél óra után vb esélyes. 😂 De teljesen más érzés dobni vele, baromi jó és amúgy rohadt jól is néz ki.honnan rendelted?
Mikey
kristof
Mikey
több mint 4 éve
Mikey
18 753
A Red Dragon shopjából.Megérkezett a nyíl, amit rendeltem. Pontosan olyan, amivel Wright dob jelenleg. Hát, már értem mi a különbség a profik által használt és az ilyen 4.000 Ft-os szettek között, amivel eddig dobáltam. Természetesen azért ezzel sem lettem fél óra után vb esélyes. 😂 De teljesen más érzés dobni vele, baromi jó és amúgy rohadt jól is néz ki.honnan rendelted?
Mikey
kristof
több mint 4 éve
Törölt felhasználó
Megérkezett a nyíl, amit rendeltem. Pontosan olyan, amivel Wright dob jelenleg. Hát, már értem mi a különbség a profik által használt és az ilyen 4.000 Ft-os szettek között, amivel eddig dobáltam. Természetesen azért ezzel sem lettem fél óra után vb esélyes. 😂 De teljesen más érzés dobni vele, baromi jó és amúgy rohadt jól is néz ki.honnan rendelted?
Mikey
több mint 4 éve
Mikey
18 753
Megérkezett a nyíl, amit rendeltem. Pontosan olyan, amivel Wright dob jelenleg. Hát, már értem mi a különbség a profik által használt és az ilyen 4.000 Ft-os szettek között, amivel eddig dobáltam. Természetesen azért ezzel sem lettem fél óra után vb esélyes. 😂 De teljesen más érzés dobni vele, baromi jó és amúgy rohadt jól is néz ki.
több mint 4 éve
ötsoros tripla/dupla szektorral és 50-es kisbullal azért elvárható volt ez az átlag, maradjunk annyiban
több mint 4 éve
több mint 4 éve
Itten van:Hat ugyan nem neztem vegig de ez egyelore eleg unalmas ebben a formaban...
www.youtube.com/watch?v=-voZbcO0--A
Eazzy
Pedig amugy lenne ebben kis fantaziaval potencial
több mint 4 éve
PL-t is teljesen átrendezték