Darts
19 feliratkozó
több mint 5 éve
szerencsére most ott van fejben, csak hozzá tartozik, hogy aspinall eszméletlen jól játszik sajnasmith szarul meccsel, mindig akkor jó ha az ellen kezd, és akkor fos ha ő. 115-ös átlag a 4. szettben és simán kiszopikAz ötödik szettben megdőlt az elmélet 😊
tavaly így szopott ki crosstól a VB-n 3-0-ás nyert szettek és 3-2-es bukottak
eaglesmcnabb
Jakehomer
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 5 éve
Aspinall is megy a kedvencek közé.(Bér hozzáteszem nekem eddig is szimpatikus volt.)
"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 5 éve
smith szarul meccsel, mindig akkor jó ha az ellen kezd, és akkor fos ha ő. 115-ös átlag a 4. szettben és simán kiszopikAz ötödik szettben megdőlt az elmélet 😊
eaglesmcnabb
Tepper takarodj!
több mint 5 éve
mondjuk nem néz ki Aspinall (alias vv ati) max 20nak igaz smith felesége se néz ki 58-nak 😀
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 5 éve
S milyen jó hangulatban tolják mindketten, ezt élmény nézni.
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 5 éve
A lassú kezdés után felpörgött a meccs rendesen. Bully boy most nem chokerkedett
Tepper takarodj!
több mint 5 éve
premier ligába a gyerekkel.
több mint 5 éve
űrdarts!
több mint 5 éve
smith szarul meccsel, mindig akkor jó ha az ellen kezd, és akkor fos ha ő. 115-ös átlag a 4. szettben és simán kiszopikSzerintem is Aspinallnak áll ez a meccs. (2-2, 2-2 van most)
eaglesmcnabb
Smith fejben szokott megfáradni, a kissrác meg eléggé pengének tűnik.
több mint 5 éve
smith szarul meccsel, mindig akkor jó ha az ellen kezd, és akkor fos ha ő. 115-ös átlag a 4. szettben és simán kiszopiktavaly így szopott ki crosstól a VB-n 3-0-ás nyert szettek és 3-2-es bukottak
Szerkesztette: eaglesmcnabb
több mint 5 éve
Danny
1 726
Mekkora meccs jo isten
több mint 5 éve
Szép volt Asp!
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 5 éve
Olyan tipikus, hogy amikor 25-öt akarnak dobni, akkor mindig bullba megy 😊
Tepper takarodj!
több mint 5 éve
Smith ugy elverte az elso ket szettben szegeny Aspinallt mint b*zi a f*szatSonka ideböfögött, hogy hajrá asp, jött is a menetrendszerű összeomlás.
Danny
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 5 éve
Danny
1 726
Smith ugy elverte az elso ket szettben szegeny Aspinallt mint b*zi a f*szat
több mint 5 éve
Smith kis formában kezdett, innen fog 90 alá esni meccs végére 😀
több mint 5 éve
Az egyik sérvem úszás közben jött ki. Totyogva görnyedve mentem el a csontkovácsomhoz. Futva jöttem el tőle... [...]Én nem a darts miatt, csak voltmér vagy 10 22 éves koromtól, így "érzékeny" a szemem rá.Köszi, de szerintem ettől sosem szabadulok már (szerencsére hullámzó. Van, amikor alig érzem, de ma pl fél óra után abbahagytam, mert a végén már nagyjából húztam a lábam magam után) 😊 Kéne szerződtetnem valakit, aki visszahozza a nyilakat dobás után, akkor nem kellene annyit mozogni 😀
Van a stabil póz, amikor nincs fájdalom, de abból kimozdulni halál.
Jobbulást
kishaszi
Bálesz
12 évig én is azt hittem nem lehet szabadulni ettől,mert az orvosok odáig jutottak tesómnál, hogy torna + fűző...
"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 5 éve
Én nem a darts miatt, csak voltmér vagy 10 22 éves koromtól, így "érzékeny" a szemem rá.Köszi, de szerintem ettől sosem szabadulok már (szerencsére hullámzó. Van, amikor alig érzem, de ma pl fél óra után abbahagytam, mert a végén már nagyjából húztam a lábam magam után) 😊 Kéne szerződtetnem valakit, aki visszahozza a nyilakat dobás után, akkor nem kellene annyit mozogni 😀
Jobbulást
kishaszi
több mint 5 éve
Én nem a darts miatt, csak voltmér vagy 10 22 éves koromtól, így "érzékeny" a szemem rá.Szerintem amúgy porckorongsérve lehet, ahogy kihúzta a nyilakat a végén, furán húzta a lábát.Valami hasonló lehet. Nekem az van, nem egy leányálom azzal játszani. Azt pedig, hogy napi 6-8 órákat töltsek a tábla előtt, el sem tudom képzelni. Sokszor már a tábláig séta is soknak érződik 😕
kishaszi
Bálesz
Jobbulást
több mint 5 éve
Remélem meglátjuk a döntőben 😀az a vicc hogy megint szarul játszott smith, kb. a legszarabb kiszállózása volt idén. Mondjuk a végére legalább jött a tömegÉs ilyen kiszállózással végzett 103-as átlagon.. Mi lett volna, ha nem ront 6200 nyilat duplára? 😊
eaglesmcnabb
Bálesz
több mint 5 éve
az a vicc hogy megint szarul játszott smith, kb. a legszarabb kiszállózása volt idén. Mondjuk a végére legalább jött a tömegÉs ilyen kiszállózással végzett 103-as átlagon.. Mi lett volna, ha nem ront 6200 nyilat duplára? 😊
eaglesmcnabb
több mint 5 éve
az a vicc hogy megint szarul játszott smith, kb. a legszarabb kiszállózása volt idén. Mondjuk a végére legalább jött a tömeg
több mint 5 éve
Szerintem amúgy porckorongsérve lehet, ahogy kihúzta a nyilakat a végén, furán húzta a lábát.Valami hasonló lehet. Nekem az van, nem egy leányálom azzal játszani. Azt pedig, hogy napi 6-8 órákat töltsek a tábla előtt, el sem tudom képzelni. Sokszor már a tábláig séta is soknak érződik 😕
kishaszi
több mint 5 éve
Pedig anno Premier League-ben többször megtréfálta Chizzy Garyt. Meg meg is ijesztett a Jamie elleni játékával.Hála égnek Gary most űrdartsot nyomott 3 szettig,.így lazán belefért a visszaesés is.
---
Szerintem amúgy porckorongsérve lehet, ahogy kihúzta a nyilakat a végén, furán húzta a lábát.
több mint 5 éve
Chizzy.anderson úgy játszik eddig mint mvG. betegChizzy meg ahogy szokott. Két brutál meccs után terített betli.
eaglesmcnabb
peach
Jól tud dobni, nem tud jól meccselni.