NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Cleveland Browns - Pittsburgh Steelers
82
14
2:15, Arena4
Soccer EB 2016
18 feliratkozó
több mint 8 éve
Portugália: Matthew99, miilann, kaszo
Szerkesztette: Löfli
több mint 8 éve
Kampman
28 290
Soha senkitől nem akarom hallani, hogy a Milan-Juve BL-döntő milyen szar volt
több mint 8 éve
Klotyóburg kinek fúj...Leginkább úgy tűnik néha megbotlik és olyankor beleböfög a sípba majd ehhez rendel valami történést a pályán.
ThundersNFL
A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 8 éve
Aki nézte ezt az eb-t, főleg a portugálokat tudta, hogy ez lesz...nem értem miért csodálkozik mindenki?!
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 8 éve
Klotyóburg kinek fúj...Evra szépett lökött. Ha gól nem fújja vissza.
ThundersNFL
több mint 8 éve
Klotyóburg remélem nemzetközi döntőt nem vezet többet
Draft
2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 8 éve
más sportesemények emlegetése egy EB döntőn.. már nagy a baj
több mint 8 éve
Klotyóburg kinek fúj...
Draft
2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 8 éve
Vetekszik a 94s vb döntő színvonalával....ott is volt egy magyar bíróDe már csak 50 perc van a 11-esekig 😀
dande
A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 8 éve
Vetekszik a 94s vb döntő színvonalával....ott is volt egy magyar bíró
több mint 8 éve
Amadeus the Young
32 891
Griezmann szokásos döntő formája.
criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 8 éve
Mikey
18 722
Értem én, hogy nagy a tét meg blabla, de bazmeg, hogy lehet ennyire beszari módon játszani egy döntőben, azt nem bírom megérteni.Persze a hülye én vagyok, amiért nézem.
több mint 8 éve
portugál védőként visszavonulnék, ha Griezmann mellőlem gólt fejelhetne
több mint 8 éve
Hát az umtiti vs nani 1v1ben nagyobb fantáziát látok...Mindjuk a portugálok rájöhetnének, hogy cr nélkül ezek a beívelések mint halottnak a csók...dehogy, ott van Umtiti, mindig benne van egy méretes fejes a saját kapujába xd
peach
Stez
több mint 8 éve
Mindjuk a portugálok rájöhetnének, hogy cr nélkül ezek a beívelések mint halottnak a csók...dehogy, ott van Umtiti, mindig benne van egy méretes fejes a saját kapujába xd
peach
több mint 8 éve
Mindjuk a portugálok rájöhetnének, hogy cr nélkül ezek a beívelések mint halottnak a csók...
több mint 8 éve
Miért nem rögtön villant a sàrga? Mire vàrt 3 mpcet?
több mint 8 éve
Erősen érezhető hogy a Portugálok a 11-esre mennek. Ha találnak egy gólt oké de semmi feleslegeset nem vállalnak. Ma csak portugál kaphat sárgát?
több mint 8 éve
egy évben bukott BL és EB döntő konkrétanmindenvágya a Grízesembernek hogy Ballack "rekordját" beálltsa 😀legtöbb ezüstérem?
gamerkr
Kampman
több mint 8 éve
nagy mázlija Clattenburgnek, hogy a két csapat nem öli egymást, mert teljesen alap fújásokat ront el, ha itt még komoly döntést kellene hoznia...
több mint 8 éve
Kampman
28 290
mindenvágya a Grízesembernek hogy Ballack "rekordját" beálltsa 😀legtöbb ezüstérem?
gamerkr
több mint 8 éve
mindenvágya a Grízesembernek hogy Ballack "rekordját" beálltsa 😀
több mint 8 éve
Kampman
28 290
értem én, hogy nagy a tét, de ha a CR nélküli portugál csapat ellen hagyják, hogy büntetőkig menjen a meccs, akkor inkább kapjanak ki a francbagondolom a téttől, tekintve, hogy tízből kilenc ember szerint ők az esélyesek, ráadásul otthon játszanak, érezhetően nem mernek kinyílni és a szokásos játékukat nyomnicsak halkan jegyzem meg, a franciák nem a saját játékukat játsszák, be vannak fosvamitől?
legutóbb ezt a horvátok játszották el a portugálokkal, és rá is faragtak
Stez
Kampman
Stez
több mint 8 éve
a magyar válogatott eddig pont annyira jó, mint a francia xd
több mint 8 éve
gondolom a téttől, tekintve, hogy tízből kilenc ember szerint ők az esélyesek, ráadásul otthon játszanak, érezhetően nem mernek kinyílni és a szokásos játékukat nyomnicsak halkan jegyzem meg, a franciák nem a saját játékukat játsszák, be vannak fosvamitől?
legutóbb ezt a horvátok játszották el a portugálokkal, és rá is faragtak
Stez
Kampman
több mint 8 éve
Cissoko jól játszik..mm