NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Cleveland Browns - Pittsburgh Steelers
1
1
2:15, Arena4
Soccer EB 2016
18 feliratkozó
több mint 8 éve
Portugália: Matthew99, miilann, kaszo
Szerkesztette: Löfli
több mint 8 éve
Portugàlok meccsén hosszabbítàs? WTF😊
több mint 8 éve
Rui Patrício MoTM.
A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 8 éve
Kampman
28 290
na, kit lepett meg, hogy Gignac elbaszta?engem már az is meglepett, hogy helyzetbe került
Stez
több mint 8 éve
amúgy jó ez a meccs, a csigazabálók nem érdemelnek győzelmet, beszari pöcsök, a portugálok meg szimplán fosok... a szövetség helyében előterjeszteném Argentínát az aranyra
több mint 8 éve
Botlábúsága majdnem gólt ért... Ja rendesen eltalálja akkor hárít a kapus
Draft
2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 8 éve
na, kit lepett meg, hogy Gignac elbaszta?
több mint 8 éve
nesztek, zsinyák
több mint 8 éve
micsoda mozdulat volt, GIGNAC!lefordultam a székről
több mint 8 éve
Zsinyak és a fifika. Wtf?
Draft
több mint 8 éve
a franciáknál ez az aranygeneráció, nemigen találkoztam még válogatottal, amelyiknek egyidőben két akkora falábú befejező támadója volt, mint Giroud és Gignac, mindig dörzsölöm a tenyerem, amikor látom, hogy Deschamps cserélni készül, és így a teljes meccsen szinte garantáltan fent lesz a pályán valamelyik tök a kettő körül 8)Nem mintha valaha gondoltam volna hogy Pauletát visszasírom, de most aztán tényleg nincs egy épkézláb igazi csatár Portugáliában. Két szélső viszi a támadásokat.
Stez
A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 8 éve
a hős a szó, amit kereselŐ kimondottan fős voltés , még Götze is az egy ideig? ő is szar? 😀Ez a coman kurvaszarBayernes 😀
Coolearie
ThundersNFL
gamerkr
ThundersNFL
több mint 8 éve
Kampman
28 290
Hajdú B: Ezt a meccset valaki meg fogja nyerniHa az UEFA egy ilyen meccs után azt mondaná, hogy "basszátok meg, ezért nem jár kupa", én minden korrupciót/mutyit/képmutatást/David Guettát megbocsátanék nekik a múltban és a jövőben egyaránt.
több mint 8 éve
Ezen az Eb-n Bayern játékos játszott jól?Hummels, de csak jövőre lesz az xD
ThundersNFL
több mint 8 éve
Ő kimondottan fos voltés , még Götze is az egy ideig? ő is szar? 😀Ez a coman kurvaszarBayernes 😀
Coolearie
ThundersNFL
gamerkr
Szerkesztette: ThundersNFL a Paraszt
Draft
több mint 8 éve
Ezen az Eb-n Bayern játékos játszott jól?Leverkusenes? xD
ThundersNFL
Amúgy igen, GÖTZE!
több mint 8 éve
és , még Götze is az egy ideig? ő is szar? 😀Ez a coman kurvaszarBayernes 😀
Coolearie
ThundersNFL
több mint 8 éve
a franciáknál ez az aranygeneráció, nemigen találkoztam még válogatottal, amelyiknek egyidőben két akkora falábú befejező támadója volt, mint Giroud és Gignac, mindig dörzsölöm a tenyerem, amikor látom, hogy Deschamps cserélni készül, és így a teljes meccsen szinte garantáltan fent lesz a pályán valamelyik tök a kettő körül 8)
több mint 8 éve
Ez a coman kurvaszarEgervári sem bírta újra felépíteni, akkor majd pont deschamp mi...?
Coolearie
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 8 éve
Ezen az Eb-n Bayern játékos játszott jól?
Szerkesztette: ThundersNFL a Paraszt
Draft
több mint 8 éve
Ez a coman kurvaszarBayernes 😀
Coolearie
Draft
több mint 8 éve
Ez a coman kurvaszar
több mint 8 éve
Kampman
28 290
Say no to paying taxesezt meg se hallottamAzt melyik szoliban égett meg ilyen csúnyán? 😀Éder az nem az olaszoknál van? Van lehet ilyen gyorsan honosítani?ez Éder Krisztián, te
Matthew99
Stez
Matthew99
say no to racism
Stez
több mint 8 éve
Michelin-baba, de amúgy jön a Milanba.nee csak a fókát ne!!!Götze helyére vették biztos 😀Sammer le is mondott szégyenébenRenato Sanchez 😊 Ha ez a gyerek nem lesz bust, akkor a bajorok megfigyelői kib..ott zsenik.Portugál Jamarcus Russell
Jan
ThundersNFL
Amadeus91
peach
gamerkr