Soccer EB 2016
18 feliratkozó
több mint 8 éve
Portugália: Matthew99, miilann, kaszo
Szerkesztette: Löfli
több mint 8 éve
Szerintem az első magyar gólt egy védő fogja szerezni egy szöglet révén.Fiola.
Hogy ki, azt nem tudom.
Coolearie
A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 8 éve
dankodavid
2 246
scontent.fomr1-1.fna.fbcdn.net/v/t1.0-9/13406898_1055379431165618_2706673150483069783_n.jpg?oh=4dece8882e25e6ab2de235ae35507b99&oe=57C40141
Pulvis et umbra sumus.
több mint 8 éve
Szerintem az első magyar gólt egy védő fogja szerezni egy szöglet révén.Hogy ki, azt nem tudom.
több mint 8 éve
Mikey
18 753
felfüggesztett kizárás az oroszoknak? keményUEFA logika, hiába. 😀
Negritis
több mint 8 éve
amúgy fél éve megy duma, hogy terrorveszély meg minden, ahhoz képest nem csak a ruszkik de asszem a törökök is simán bevittek pirót és petárdát, a horvát gólnál meg simán odarohanhatott egy szurkoló Modricékhez.Szóval a franciák sem vizsgáztak jól...
Jah és az angolok meg gyönyörűen kifütyülték a himnuszt...
Szerkesztette: NB2
több mint 8 éve
felfüggesztett kizárás az oroszoknak? keményszólnak nekik felülről, hogy a stadionban nyugi legyen, a városban meg aztán mehet a box ezerrel
Negritis
megint 20 km-re lesznek egymástól az angolok és az oroszok
több mint 8 éve
braxa88
12 534
vb-t kéne elvenni tőlük, kár h az fifa esemény így nem lesz ilyesmi
több mint 8 éve
kíváncsi vagyok, hogy a legközelebbi szurkolói rendbontás után milyen büntiket osztanak ki majd ki az érintetteknekfelfüggesztett kizárás az oroszoknak? keményneszesemmi fogdmegjól - tipikus kényszeredett UEFA-büntetés azon országok számára, akikbe nem mernek ténylegesen belerúgni
Negritis
Kampman
több mint 8 éve
Kampman
28 326
felfüggesztett kizárás az oroszoknak? keményneszesemmi fogdmegjól - tipikus kényszeredett UEFA-büntetés azon országok számára, akikbe nem mernek ténylegesen belerúgni
Negritis
több mint 8 éve
felfüggesztett kizárás az oroszoknak? kemény
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 8 éve
a magyar válogatott megalakulásának idején pedig ez volt hazánk zászlaja, nem tudtad?Amikor megalakult a német válogatott, az ország zászlaja fekete-fehér-piros voltOFF: EB játékos aláírás valakinek?Bale jöhet, ha van időd de megvárnám amíg győztes gólt lő az angoloknak. :d
Matthew99
hát a fekete se a mi színünk tény, de a fehérnek sincs sok köze a német zászlóhoz, ugye ők meg ezer éve abba tolják azt kb senkit se zavar :d
eaglesmcnabb
en.wikipedia.org/wiki/List_of_German_flags
Kampman
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 8 éve
Kampman
28 326
Amikor megalakult a német válogatott, az ország zászlaja fekete-fehér-piros voltOFF: EB játékos aláírás valakinek?Bale jöhet, ha van időd de megvárnám amíg győztes gólt lő az angoloknak. :d
Matthew99
hát a fekete se a mi színünk tény, de a fehérnek sincs sok köze a német zászlóhoz, ugye ők meg ezer éve abba tolják azt kb senkit se zavar :d
eaglesmcnabb
en.wikipedia.org/wiki/List_of_German_flags
Szerkesztette: Kampman
több mint 8 éve
bowl.hu/forum/alairasok/kirakat/1490158OFF: EB játékos aláírás valakinek?én egy Arkadiusz Miliket kérnék 😊
Matthew99
Löfli
A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 8 éve
braxa88
12 534
várható volt a fehér 😛
fehér-zöldben játszunk, Böde kezd?!
kristof
remélem izland ellen már piros lesz, volt már 1-2 kék-piros párharc az EBn
több mint 8 éve
Én annyira keveset várok a mieinktől, hogy be se írom inkább.De a lényeg, hogy kijutottunk, ez már mindegy mi lesz.
több mint 8 éve
Törölt felhasználó
fehér-zöldben játszunk, Böde kezd?!
több mint 8 éve
lesz mégMátyás óta mi vagyunk a Fekete Sereg nem értem mit problémáztok ezen. 😊 Neki egyébkként majdnem sikerült bevenni Bécset, hátha a srácoknak ma valóban sikerül😊Bordeaux-ban lesz a meccs 😛
GAMEDAY!!!!
dande
Löfli
S nem, nem bírta ki hogy hülyének tettese magát s ne szóljon be 😉 😛
dande
több mint 8 éve
Róla van az előző tornáról.OFF: EB játékos aláírás valakinek?a torna leendő gólkirályáról, Krisztosz Hariszteaszról illene már egyet csak összehozni
Matthew99
baggio
több mint 8 éve
na ha nyerünk, veszek egy üveg bordóitMátyás óta mi vagyunk a Fekete Sereg nem értem mit problémáztok ezen. 😊 Neki egyébkként majdnem sikerült bevenni Bécset, hátha a srácoknak ma valóban sikerül😊Bordeaux-ban lesz a meccs 😛
GAMEDAY!!!!
dande
Löfli
több mint 8 éve
OFF: EB játékos aláírás valakinek?a torna leendő gólkirályáról, Krisztosz Hariszteaszról illene már egyet csak összehozni
Matthew99
Washington Blackskins, tökéletes is lenneamugy miért nem lehet pirosban? mióta fekete a magyarok színe?!Nem kéne a feketéket kirekeszteni, yo!
www.nemzetisport.hu/data/files/superfeed_219783593_8384_fit_600x450.jpg
braxa88
#rasszistakomment
#BlackisthenewRed
Höri
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 8 éve
Én ma hajtós meccsre számítok, s 1-1re győzünk mint 2 a éve Romániában, Barad-dûrben 😀
több mint 8 éve
dugo93
4 230
Jól mutatja a csapat erejét, hogy az aktuális lengyel gólkirály alig játszik 😀
több mint 8 éve
Törölt felhasználó
szerintem sokkal defenzívebb lesz a kezdő, nem lesz akkora váratlan húzás mint anno Kleinheisler vagy Priskin:Király
Fiola, Lang, Guzmics, Kádár
Elek, Nagy
Kleinheisler, Gera, Dzsudzsák
Szalai
több mint 8 éve
És Nikolics rögtön egy mesterhármasal kezd.nálatok mi lenne a mai kezdő?Sztem storck megpróbálja átbaszni az osztrákokat és nikolics kezdeni fog...
nálam a
Király - Fiola, Lang, Guzmics, Kádár - Nagy, Pintér, Kleinheisler - Dzsudzsák, Németh - Priskin
de elől biztos Szalai lesz.
tűkön ülök 😊
braxa88
peach