Soccer EB 2016
18 feliratkozó
több mint 10 éve
Portugália: Matthew99, miilann, kaszo
Szerkesztette: Löfli
több mint 10 éve
Szerintem az első magyar gólt egy védő fogja szerezni egy szöglet révén.Fiola.
Hogy ki, azt nem tudom.
Coolearie

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 10 éve
scontent.fomr1-1.fna.fbcdn.net/v/t1.0-9/13406898_1055379431165618_2706673150483069783_n.jpg?oh=4dece8882e25e6ab2de235ae35507b99&oe=57C40141
Pulvis et umbra sumus.
több mint 10 éve
Szerintem az első magyar gólt egy védő fogja szerezni egy szöglet révén.Hogy ki, azt nem tudom.
több mint 10 éve
felfüggesztett kizárás az oroszoknak? keményUEFA logika, hiába. 😀
Negritis
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 10 éve
amúgy fél éve megy duma, hogy terrorveszély meg minden, ahhoz képest nem csak a ruszkik de asszem a törökök is simán bevittek pirót és petárdát, a horvát gólnál meg simán odarohanhatott egy szurkoló Modricékhez.Szóval a franciák sem vizsgáztak jól...
Jah és az angolok meg gyönyörűen kifütyülték a himnuszt...
Szerkesztette: NB2
több mint 10 éve
felfüggesztett kizárás az oroszoknak? keményszólnak nekik felülről, hogy a stadionban nyugi legyen, a városban meg aztán mehet a box ezerrel
Negritis
megint 20 km-re lesznek egymástól az angolok és az oroszok
több mint 10 éve
vb-t kéne elvenni tőlük, kár h az fifa esemény így nem lesz ilyesmi
több mint 10 éve
kíváncsi vagyok, hogy a legközelebbi szurkolói rendbontás után milyen büntiket osztanak ki majd ki az érintetteknekfelfüggesztett kizárás az oroszoknak? keményneszesemmi fogdmegjól - tipikus kényszeredett UEFA-büntetés azon országok számára, akikbe nem mernek ténylegesen belerúgni
Negritis
Kampman
több mint 10 éve
felfüggesztett kizárás az oroszoknak? keményneszesemmi fogdmegjól - tipikus kényszeredett UEFA-büntetés azon országok számára, akikbe nem mernek ténylegesen belerúgni
Negritis
több mint 10 éve
felfüggesztett kizárás az oroszoknak? kemény
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 10 éve
a magyar válogatott megalakulásának idején pedig ez volt hazánk zászlaja, nem tudtad?Amikor megalakult a német válogatott, az ország zászlaja fekete-fehér-piros voltOFF: EB játékos aláírás valakinek?Bale jöhet, ha van időd de megvárnám amíg győztes gólt lő az angoloknak. :d
Matthew99
hát a fekete se a mi színünk tény, de a fehérnek sincs sok köze a német zászlóhoz, ugye ők meg ezer éve abba tolják azt kb senkit se zavar :d
eaglesmcnabb
en.wikipedia.org/wiki/List_of_German_flags
Kampman

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 10 éve
Amikor megalakult a német válogatott, az ország zászlaja fekete-fehér-piros voltOFF: EB játékos aláírás valakinek?Bale jöhet, ha van időd de megvárnám amíg győztes gólt lő az angoloknak. :d
Matthew99
hát a fekete se a mi színünk tény, de a fehérnek sincs sok köze a német zászlóhoz, ugye ők meg ezer éve abba tolják azt kb senkit se zavar :d
eaglesmcnabb
en.wikipedia.org/wiki/List_of_German_flags
Szerkesztette: Kampman
több mint 10 éve
bowl.hu/forum/alairasok/kirakat/1490158OFF: EB játékos aláírás valakinek?én egy Arkadiusz Miliket kérnék 😊
Matthew99
Löfli

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 10 éve
várható volt a fehér 😛
fehér-zöldben játszunk, Böde kezd?!
kristof
remélem izland ellen már piros lesz, volt már 1-2 kék-piros párharc az EBn
több mint 10 éve
Én annyira keveset várok a mieinktől, hogy be se írom inkább.De a lényeg, hogy kijutottunk, ez már mindegy mi lesz.
több mint 10 éve

fehér-zöldben játszunk, Böde kezd?!
Oh, what a tangled web we weave
When first we practise to deceive!
több mint 10 éve
lesz mégMátyás óta mi vagyunk a Fekete Sereg nem értem mit problémáztok ezen. 😊 Neki egyébkként majdnem sikerült bevenni Bécset, hátha a srácoknak ma valóban sikerül😊Bordeaux-ban lesz a meccs 😛
GAMEDAY!!!!
dande
Löfli
S nem, nem bírta ki hogy hülyének tettese magát s ne szóljon be 😉 😛
dande
több mint 10 éve
Róla van az előző tornáról.OFF: EB játékos aláírás valakinek?a torna leendő gólkirályáról, Krisztosz Hariszteaszról illene már egyet csak összehozni
Matthew99
baggio

több mint 10 éve
na ha nyerünk, veszek egy üveg bordóitMátyás óta mi vagyunk a Fekete Sereg nem értem mit problémáztok ezen. 😊 Neki egyébkként majdnem sikerült bevenni Bécset, hátha a srácoknak ma valóban sikerül😊Bordeaux-ban lesz a meccs 😛
GAMEDAY!!!!
dande
Löfli
több mint 10 éve
OFF: EB játékos aláírás valakinek?a torna leendő gólkirályáról, Krisztosz Hariszteaszról illene már egyet csak összehozni
Matthew99
Washington Blackskins, tökéletes is lenneamugy miért nem lehet pirosban? mióta fekete a magyarok színe?!Nem kéne a feketéket kirekeszteni, yo!
www.nemzetisport.hu/data/files/superfeed_219783593_8384_fit_600x450.jpg
braxa88
#rasszistakomment
#BlackisthenewRed
Höri

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 10 éve
Én ma hajtós meccsre számítok, s 1-1re győzünk mint 2 a éve Romániában, Barad-dûrben 😀
több mint 10 éve
Jól mutatja a csapat erejét, hogy az aktuális lengyel gólkirály alig játszik 😀
több mint 10 éve
szerintem sokkal defenzívebb lesz a kezdő, nem lesz akkora váratlan húzás mint anno Kleinheisler vagy Priskin:Király
Fiola, Lang, Guzmics, Kádár
Elek, Nagy
Kleinheisler, Gera, Dzsudzsák
Szalai
Oh, what a tangled web we weave
When first we practise to deceive!
több mint 10 éve
És Nikolics rögtön egy mesterhármasal kezd.nálatok mi lenne a mai kezdő?Sztem storck megpróbálja átbaszni az osztrákokat és nikolics kezdeni fog...
nálam a
Király - Fiola, Lang, Guzmics, Kádár - Nagy, Pintér, Kleinheisler - Dzsudzsák, Németh - Priskin
de elől biztos Szalai lesz.
tűkön ülök 😊
braxa88
peach