Soccer EB 2016
18 feliratkozó
több mint 8 éve
Portugália: Matthew99, miilann, kaszo
Szerkesztette: Löfli
több mint 8 éve
nálatok mi lenne a mai kezdő?Sztem storck megpróbálja átbaszni az osztrákokat és nikolics kezdeni fog...
nálam a
Király - Fiola, Lang, Guzmics, Kádár - Nagy, Pintér, Kleinheisler - Dzsudzsák, Németh - Priskin
de elől biztos Szalai lesz.
tűkön ülök 😊
braxa88
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 8 éve
braxa88
12 534
Kádár és Lovrencsics állapotáról mi a legfrissebb hír, tudnak játszani? főleg előbbi kiesése jelentene óriási gondot, egy jó formában lévő, összeszokott hátsó négyes aranyat érhet az osztrákok agresszív letámadása ellen, ráadásul Korhut támadásban sem tud annyit hozzátenni, mint Kádi. Lovrencsics is nehezen pótolható, de a támadó szekcióban azért több lehetőség van variálni, Kádár nélkül viszont én nem látok esélyt a pontszerzésre sajnosKádár tegnap edzett, valszeg játszik
kristof
Lovrencsics biztos nem
magyarul: Kádár: P, Lovrencsics: O
😊
Szerkesztette: braxa88
több mint 8 éve
Törölt felhasználó
Kádár és Lovrencsics állapotáról mi a legfrissebb hír, tudnak játszani? főleg előbbi kiesése jelentene óriási gondot, egy jó formában lévő, összeszokott hátsó négyes aranyat érhet az osztrákok agresszív letámadása ellen, ráadásul Korhut támadásban sem tud annyit hozzátenni, mint Kádi. Lovrencsics is nehezen pótolható, de a támadó szekcióban azért több lehetőség van variálni, Kádár nélkül viszont én nem látok esélyt a pontszerzésre sajnos
több mint 8 éve
Mátyás óta mi vagyunk a Fekete Sereg nem értem mit problémáztok ezen. 😊 Neki egyébkként majdnem sikerült bevenni Bécset, hátha a srácoknak ma valóban sikerül😊Bordeaux-ban lesz a meccs 😛
GAMEDAY!!!!
dande
Löfli
S nem, nem bírta ki hogy hülyének tettese magát s ne szóljon be 😉 😛
több mint 8 éve
Mátyás óta mi vagyunk a Fekete Sereg nem értem mit problémáztok ezen. 😊 Neki egyébkként majdnem sikerült bevenni Bécset, hátha a srácoknak ma valóban sikerül😊Bordeaux-ban lesz a meccs 😛
GAMEDAY!!!!
dande
több mint 8 éve
és az hogy jön össze 3 meccsből? 😀4 pont a csoportban, utána meg 4 x, tizikkel :d
Borbinho
bár szerintem reálisan 1 vagy 0 pontunk lesz, és ausztria ellen van a legnagyobb esélyünk a jó szereplésre.
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 8 éve
Mátyás óta mi vagyunk a Fekete Sereg nem értem mit problémáztok ezen. 😊 Neki egyébkként majdnem sikerült bevenni Bécset, hátha a srácoknak ma valóban sikerül😊GAMEDAY!!!!
több mint 8 éve
ma Fbrabato megmondta a morning show-ban hogy 2-1 lesz ide, és a titok hogy halkítsuk le a tv-t az osztrák himnusz alatt. így nem kapnak enördzsit, ellenben a mi himnuszunknál mindenki álljon fel és hangosítsa fel a tv-t. de hogy ő minek nézi meg ha már tudja az eredményt az rejtély.
több mint 8 éve
Nem mindegy? Elég lesz a továbbjutáshoz 😀 | ott a sok smile a végén |és az hogy jön össze 3 meccsből? 😀...jussunk tovább 9 ponttal 😀Én a 8 ponttal is kiegyeznék 😉😀
NB2
Matthew99
Borbinho
A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 8 éve
és az hogy jön össze 3 meccsből? 😀...jussunk tovább 9 ponttal 😀Én a 8 ponttal is kiegyeznék 😉😀
NB2
Matthew99
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 8 éve
én is masszív 0-0ra tippelek délutánra nekünk
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 8 éve
YoungZeeZee
8 561
Tegnap nezem a BBC-t ..mondom miert hivtak meg John Malkovichot es milyen fura akcentusa van...1 perc es bevillan...bakker ez PIRLO😀 kopasz es szakall. ORIASI😊Olaszok mindig odateszik magukat. Egy csapat volt tegnap. A Belgak meg kb olyan , mint a City. Jo jatekosok, de nem mukodnek megfeleloen.
Ma x-et jatszunk😊
több mint 8 éve
Egy picit szkeptikus vagyok a mai meccs miatt. Félek, hogy kijön a különbség, mert sem a törökök, sem az északírek nem győztek meg, hogy helyük lenne itt😕 Ráadásul a felkészülési meccseken sem brillíroztunk, ha kapunk egy gólt szerintem mi 2-t nem lövünk. Bár ne legyen igazam és cáfoljanak rám a srácok és jussunk tovább 9 ponttal 😀szerintem sima 2-0 lesz oda, mindenki a csapat ellen fordul, aztán izlandot nagy nehezen megverjük 1-0-ra és megint mindenki felül a bandwagonra
NB2
több mint 8 éve
...jussunk tovább 9 ponttal 😀Én a 8 ponttal is kiegyeznék 😉😀
NB2
A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 8 éve
Egy picit szkeptikus vagyok a mai meccs miatt. Félek, hogy kijön a különbség, mert sem a törökök, sem az északírek nem győztek meg, hogy helyük lenne itt😕 Ráadásul a felkészülési meccseken sem brillíroztunk, ha kapunk egy gólt szerintem mi 2-t nem lövünk. Bár ne legyen igazam és cáfoljanak rám a srácok és jussunk tovább 9 ponttal 😀
több mint 8 éve
végülis nem tudhatjuk, lehet tinilányokat közvetítesz focistáknak (az most nagyon megy) ők is megoldhatják neked az aláírást😀Nem gondoltam hogy félreérthető lesz de jogos.de jó, hogy te írtad be elsőre😊OFF: EB játékos aláírás valakinek?lol én amíg nem linkelted a sig-et, full azt hittem, hogy kint vagy Franciában, és irl aláírásokat hozol haza 😀 néztem is nagyokat
Matthew99
Borbinho
amúgy igaza van a ruszki csókának...
NB2
Matthew99
több mint 8 éve
Nem gondoltam hogy félreérthető lesz de jogos.de jó, hogy te írtad be elsőre😊OFF: EB játékos aláírás valakinek?lol én amíg nem linkelted a sig-et, full azt hittem, hogy kint vagy Franciában, és irl aláírásokat hozol haza 😀 néztem is nagyokat
Matthew99
Borbinho
NB2
több mint 8 éve
de jó, hogy te írtad be elsőre😊OFF: EB játékos aláírás valakinek?lol én amíg nem linkelted a sig-et, full azt hittem, hogy kint vagy Franciában, és irl aláírásokat hozol haza 😀 néztem is nagyokat
Matthew99
Borbinho
több mint 8 éve
Bödétől meg Fiolától szerzek is majd.OFF: EB játékos aláírás valakinek?lol én amíg nem linkelted a sig-et, full azt hittem, hogy kint vagy Franciában, és irl aláírásokat hozol haza 😀 néztem is nagyokat
Matthew99
Borbinho
több mint 8 éve
OFF: EB játékos aláírás valakinek?lol én amíg nem linkelted a sig-et, full azt hittem, hogy kint vagy Franciában, és irl aláírásokat hozol haza 😀 néztem is nagyokat
Matthew99
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 8 éve
www.nemzetisport.hu/foci_eb_2016/eb-2016-igy-tovabb-fiuk-otthon-buszkek-az-orosz-huliganokra-2506953?utm_source=nsofb&utm_medium=page&utm_campaign=nsofbzárják ki őket a picsába de komolyan. felőlem az angolokkal együtt, csórikáim úgy se sok vizet zavarnának amekkora chokerek...
több mint 8 éve
OFF: EB játékos aláírás valakinek?én egy Arkadiusz Miliket kérnék 😊
Matthew99
több mint 8 éve
Még jó, hogy elkezdtem:OFF: EB játékos aláírás valakinek?Bale jöhet, ha van időd de megvárnám amíg győztes gólt lő az angoloknak. :d
Matthew99
hát a fekete se a mi színünk tény, de a fehérnek sincs sok köze a német zászlóhoz, ugye ők meg ezer éve abba tolják azt kb senkit se zavar :d
eaglesmcnabb
bowl.hu/forum/alairasok/kirakat/1490106
több mint 8 éve
braxa88
12 534
ezért is teljesen fogalmatlan az összehasonlításaz a németek ezeréves mezeigen ezt írtam én is :d
braxa88
eaglesmcnabb