Soccer EB 2016

18 feliratkozó

több mint 8 éve
Löfli Detroit Lions Tulane Green Wave 20 185 — ellenIktriad / #1 BVSC ultra
Franciaország: Coolearie, Toto21, Zolee23, dankodavid, bogec7
metország: gamerkr, Sobri Jóska, ZoliZoltán, Vrij6, Blitzburgh, ghstzR, Mikey, Amadeus91, csebi, danyly, jinxtriad, Heisman Trophy, Gaba93, Kroos
Portugália: Matthew99, miilann, kaszo
Wales: eaglesmcnabb

Szerkesztette: Löfli
több mint 8 éve
peach Atlanta Falcons 14 864 — a new hope (again)
nálatok mi lenne a mai kezdő?
nálam a
Király - Fiola, Lang, Guzmics, Kádár - Nagy, Pintér, Kleinheisler - Dzsudzsák, Németh - Priskin
de elől biztos Szalai lesz.

tűkön ülök 😊
braxa88
Sztem storck megpróbálja átbaszni az osztrákokat és nikolics kezdeni fog...

...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 8 éve
braxa88 Seattle Seahawks Auburn Tigers 12 534
Kádár és Lovrencsics állapotáról mi a legfrissebb hír, tudnak játszani? főleg előbbi kiesése jelentene óriási gondot, egy jó formában lévő, összeszokott hátsó négyes aranyat érhet az osztrákok agresszív letámadása ellen, ráadásul Korhut támadásban sem tud annyit hozzátenni, mint Kádi. Lovrencsics is nehezen pótolható, de a támadó szekcióban azért több lehetőség van variálni, Kádár nélkül viszont én nem látok esélyt a pontszerzésre sajnos
kristof
Kádár tegnap edzett, valszeg játszik
Lovrencsics biztos nem

magyarul: Kádár: P, Lovrencsics: O
😊

Szerkesztette: braxa88
több mint 8 éve
Törölt felhasználó
Kádár és Lovrencsics állapotáról mi a legfrissebb hír, tudnak játszani? főleg előbbi kiesése jelentene óriási gondot, egy jó formában lévő, összeszokott hátsó négyes aranyat érhet az osztrákok agresszív letámadása ellen, ráadásul Korhut támadásban sem tud annyit hozzátenni, mint Kádi. Lovrencsics is nehezen pótolható, de a támadó szekcióban azért több lehetőség van variálni, Kádár nélkül viszont én nem látok esélyt a pontszerzésre sajnos
több mint 8 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 41 742 — Így remélem megfelelek nektek.....
Mátyás óta mi vagyunk a Fekete Sereg nem értem mit problémáztok ezen. 😊 Neki egyébkként majdnem sikerült bevenni Bécset, hátha a srácoknak ma valóban sikerül😊

GAMEDAY!!!!
dande
Bordeaux-ban lesz a meccs 😛
Löfli

S nem, nem bírta ki hogy hülyének tettese magát s ne szóljon be 😉 😛
több mint 8 éve
Mátyás óta mi vagyunk a Fekete Sereg nem értem mit problémáztok ezen. 😊 Neki egyébkként majdnem sikerült bevenni Bécset, hátha a srácoknak ma valóban sikerül😊

GAMEDAY!!!!
dande
Bordeaux-ban lesz a meccs 😛

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
Don't blink!
több mint 8 éve
eaglesmcnabb Philadelphia Eagles Virginia Tech Hokies 21 502 — KARTAL CITY CHIEFS örökös fantasy 2. helyezett
és az hogy jön össze 3 meccsből? 😀
Borbinho
4 pont a csoportban, utána meg 4 x, tizikkel :d

bár szerintem reálisan 1 vagy 0 pontunk lesz, és ausztria ellen van a legnagyobb esélyünk a jó szereplésre.

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 8 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 41 742 — Így remélem megfelelek nektek.....

GAMEDAY!!!!
több mint 8 éve
petey San Francisco 49ers Iowa State Cyclones 18 910 — Csodabogár
ma Fbrabato megmondta a morning show-ban hogy 2-1 lesz ide, és a titok hogy halkítsuk le a tv-t az osztrák himnusz alatt. így nem kapnak enördzsit, ellenben a mi himnuszunknál mindenki álljon fel és hangosítsa fel a tv-t.

de hogy ő minek nézi meg ha már tudja az eredményt az rejtély.

több mint 8 éve
Matthew99 New Orleans Saints 9 643 — Invisible man
...jussunk tovább 9 ponttal 😀
NB2
Én a 8 ponttal is kiegyeznék 😉😀
Matthew99
Borbinho
Nem mindegy? Elég lesz a továbbjutáshoz 😀 | ott a sok smile a végén |

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 8 éve
Borbinho Indianapolis Colts Old Dominion Monarchs 11 497 — Rent Free - Megrögzött Colts Fan
NB2
Matthew99

"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 8 éve
Negritis, a vajda Denver Broncos 45 111 — The Mathematician
én is masszív 0-0ra tippelek délutánra nekünk

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
több mint 8 éve
YoungZeeZee 8 561
Tegnap nezem a BBC-t ..mondom miert hivtak meg John Malkovichot es milyen fura akcentusa van...1 perc es bevillan...bakker ez PIRLO😀 kopasz es szakall. ORIASI😊

Olaszok mindig odateszik magukat. Egy csapat volt tegnap. A Belgak meg kb olyan , mint a City. Jo jatekosok, de nem mukodnek megfeleloen.

Ma x-et jatszunk😊
több mint 8 éve
Egy picit szkeptikus vagyok a mai meccs miatt. Félek, hogy kijön a különbség, mert sem a törökök, sem az északírek nem győztek meg, hogy helyük lenne itt😕 Ráadásul a felkészülési meccseken sem brillíroztunk, ha kapunk egy gólt szerintem mi 2-t nem lövünk. Bár ne legyen igazam és cáfoljanak rám a srácok és jussunk tovább 9 ponttal 😀
NB2
szerintem sima 2-0 lesz oda, mindenki a csapat ellen fordul, aztán izlandot nagy nehezen megverjük 1-0-ra és megint mindenki felül a bandwagonra

Don't blink!
több mint 8 éve
NB2

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 8 éve
NB2 New England Patriots 24 949 — nabege2@yahoo.com
Egy picit szkeptikus vagyok a mai meccs miatt. Félek, hogy kijön a különbség, mert sem a törökök, sem az északírek nem győztek meg, hogy helyük lenne itt😕 Ráadásul a felkészülési meccseken sem brillíroztunk, ha kapunk egy gólt szerintem mi 2-t nem lövünk. Bár ne legyen igazam és cáfoljanak rám a srácok és jussunk tovább 9 ponttal 😀
több mint 8 éve
OFF: EB játékos aláírás valakinek?
Matthew99
lol én amíg nem linkelted a sig-et, full azt hittem, hogy kint vagy Franciában, és irl aláírásokat hozol haza 😀 néztem is nagyokat
Borbinho
de jó, hogy te írtad be elsőre😊

amúgy igaza van a ruszki csókának...
NB2
Nem gondoltam hogy félreérthető lesz de jogos.
Matthew99
végülis nem tudhatjuk, lehet tinilányokat közvetítesz focistáknak (az most nagyon megy) ők is megoldhatják neked az aláírást😀
több mint 8 éve
nálatok mi lenne a mai kezdő?
nálam a
Király - Fiola, Lang, Guzmics, Kádár - Nagy, Pintér, Kleinheisler - Dzsudzsák, Németh - Priskin
de elől biztos Szalai lesz.

tűkön ülök 😊

Szerkesztette: braxa88
több mint 8 éve
Matthew99
lol én amíg nem linkelted a sig-et, full azt hittem, hogy kint vagy Franciában, és irl aláírásokat hozol haza 😀 néztem is nagyokat
Borbinho

NB2
Nem gondoltam hogy félreérthető lesz de jogos.

több mint 8 éve
Matthew99
Borbinho

több mint 8 éve
Matthew99
Borbinho
Bödétől meg Fiolától szerzek is majd.

több mint 8 éve
Borbinho Indianapolis Colts Old Dominion Monarchs 11 497 — Rent Free - Megrögzött Colts Fan
Matthew99

"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 8 éve
 www.nemzetisport.hu/foci_eb_2016/eb-2016-igy-tovabb-fiuk-otthon-buszkek-az-orosz-huliganokra-2506953?utm_source=nsofb&utm_medium=page&utm_campaign=nsofb

zárják ki őket a picsába de komolyan. felőlem az angolokkal együtt, csórikáim úgy se sok vizet zavarnának amekkora chokerek...

több mint 8 éve
Matthew99
én egy Arkadiusz Miliket kérnék 😊

Don't blink!
több mint 8 éve
Matthew99
Bale jöhet, ha van időd de megvárnám amíg győztes gólt lő az angoloknak. :d

hát a fekete se a mi színünk tény, de a fehérnek sincs sok köze a német zászlóhoz, ugye ők meg ezer éve abba tolják azt kb senkit se zavar :d
eaglesmcnabb
Még jó, hogy elkezdtem:
 bowl.hu/forum/alairasok/kirakat/1490106

több mint 8 éve
az a németek ezeréves meze
braxa88
igen ezt írtam én is :d
eaglesmcnabb
ezért is teljesen fogalmatlan az összehasonlítás