Soccer EB 2016

18 feliratkozó

több mint 8 éve
Löfli Detroit Lions Tulane Green Wave 20 185 — ellenIktriad / #1 BVSC ultra
Franciaország: Coolearie, Toto21, Zolee23, dankodavid, bogec7
metország: gamerkr, Sobri Jóska, ZoliZoltán, Vrij6, Blitzburgh, ghstzR, Mikey, Amadeus91, csebi, danyly, jinxtriad, Heisman Trophy, Gaba93, Kroos
Portugália: Matthew99, miilann, kaszo
Wales: eaglesmcnabb

Szerkesztette: Löfli
több mint 8 éve
eaglesmcnabb Philadelphia Eagles Virginia Tech Hokies 21 502 — KARTAL CITY CHIEFS örökös fantasy 2. helyezett
jólvan, már csak 2 belga gól kell és jön a mix :d

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 8 éve
gordon New England Patriots Auburn Tigers 4 541 — JAFL Tampa GM
 www.facebook.com/troll0foci/videos/1093774697355806/

Oké, kiégtem teljesen...

atyaég.
Vrij6
😁 nem az eszéért...
több mint 8 éve
Stez SMU Mustangs 43 305 — Whoops, looks like something went wrong.

Oké, kiégtem teljesen...

atyaég.
Vrij6
Mert?
Én is Argentínát mondtam végső győztesnek, csak a Vezérnek viszketett a kukija és nem hagyta.

több mint 8 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 79 842 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner

Oké, kiégtem teljesen...

atyaég.
Vrij6
Az idei "Svájc is esélyes lehet". Jesus Facepalm
több mint 8 éve
eaglesmcnabb Philadelphia Eagles Virginia Tech Hokies 21 502 — KARTAL CITY CHIEFS örökös fantasy 2. helyezett
nem Nianggolant kellett volna lehozni, lyukas lesz a középpálya
Stez
neked is a kedvedben járni, előbb az volt a baj hogy túl sokan vannak ott középen :d

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 8 éve
Zsellér van de Vrij Baltimore Ravens 13 460 — Слава Україні! Героям слава!

Oké, kiégtem teljesen...

atyaég.

"Minél messzebb sodródik egy társadalom az igazságtól, annál jobban fogja gyűlölni azokat, akik kimondják azt." (George Orwell)

"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)

Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv
több mint 8 éve
nem Nianggolant kellett volna lehozni, lyukas lesz a középpálya

több mint 8 éve
jó lövés, bedobás

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
Don't blink!
több mint 8 éve
végre, mertens, már csak ferreira kéne

több mint 8 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 79 842 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
ki kéne állítani naingollant meg fellainit, egyből lenne terület hazard-éknak :d

ezért jó wales, nem veszik el egymás erősségét, mert nincs :d
eaglesmcnabb
faszt, Ramsey viszi a hátán az egész bandát xP
Stez
Csak le ne sérüljön ő is, mint a névrokona Jalen.
több mint 8 éve
Wester New York Jets Middle Tennessee Blue Raiders 8 704 — Jó ötletnek tűnt!
ki kéne állítani naingollant meg fellainit, egyből lenne terület hazard-éknak :d

eaglesmcnabb
Stez
nincs igazad mert robson-kanu

Lesz ez még így se!
több mint 8 éve
Wester New York Jets Middle Tennessee Blue Raiders 8 704 — Jó ötletnek tűnt!
de bruyne első értelmes szöglete

Lesz ez még így se!
több mint 8 éve

eaglesmcnabb

több mint 8 éve

Szerkesztette: eaglesmcnabb

több mint 8 éve
Az a baj ezekkel a belgákkal, hogy amúgy sem tudnak nyerni, de hogy még a fél védelem IR-re került az Eb előtt, eléggé bebaszott, négy védő helyett van kettő, aki vágja, hogy a labda hogy néz ki.
Stez
Az a Kompany hiányzik akin BL meccsek mentek el idén? Szerintem inkább az alázat és a küzdőszellem hiányzik..
gordon
Az a Kompany a világ legjobb játékosa ilyen Cimanokhoz képest. Hiába hibázott manapság sokat, nagyon nem mindegy, melyik van a csapatodban. Számomra legalábbis nem mindegy, hogy a sokat hibázó Luck a csapatom irányítója vagy mondjuk egy Cassell.

De nem csak Kompany hiányzik a stabil kezdő védelemből, ez együtt meg már sok. Wilmots láthatóan nem tud mit kezdeni ezzel a helyzettel, és a középpálya sincs jól összerakva, a csapat szerkezete úgy ahogy van, szar.

Pont úgy van felépítve, hogy a három-négy kulcsjátékosodból ne tudd kihozni a maximumot (Hazard, Lukaku, De Bruyne). És mint mondtam, Fellaini abszolút fölösleg, nincs helye a pályán. Kéne egy villámgyors Origi vagy Carrasco Lukaku mellé, ez az egytámadós szisztéma az, amivel a belgák sok éve nem tudnak megbirkózni, és Lukaku csak szenved.
Stez
Elnézve a félidei elemzést nem is értem te miért nem ülsz ott vazze😁
gordon
Szente Vajk kivételesen nem hülye. xP
Vili csak annyit mondott volna, hogy ő amúgy nagyon otthon van a belga fociban, az angolban, meg az összes másikban is.
Stez
Na ja. Csak erre én azt mondom, hogy a belgák nem azért szarok mert rossz szerkezetben játszanak hanem azért mert az olaszok jobb gameplannel jöttek ki a meccsre.
gordon
A gemaplan is jobb az olaszoknál, csak az is meglátszik, hogy ez a belga válogatott egyszerűen nincs kicsiszolva, nem passzolnak a játékosok, egymás helyét veszik el, egymás erősségét veszik el, etc.

több mint 8 éve
csi77 Chicago Bears Illinois Fighting Illini 8 788 — Bears & Illinois fan
Lukaku, nem a te hibád!

Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 8 éve
Hát ez nem De Bruyne napja, le kéne már szedni a pályáról...
Vrij6
Fellainit kell eltakarítani, Hazard és De Bruyne területe megnőne, feljavulnának mindketten.
Stez
Vágom, de ettől még ma taszítja a labdát, mondjuk az előző passza szép volt.

"Minél messzebb sodródik egy társadalom az igazságtól, annál jobban fogja gyűlölni azokat, akik kimondják azt." (George Orwell)

"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)

Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv
több mint 8 éve
lukaku bazdmeg találd mán el akurva kaput.

több mint 8 éve
lukaku de bruyne-ézett egyet 😀

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
Don't blink!
több mint 8 éve
NB2 New England Patriots 24 949 — nabege2@yahoo.com
Lókaka szar..l sünt!
több mint 8 éve
Vrij6
Fellainit kell eltakarítani, Hazard és De Bruyne területe megnőne, feljavulnának mindketten.

több mint 8 éve
gordon New England Patriots Auburn Tigers 4 541 — JAFL Tampa GM
Az a baj ezekkel a belgákkal, hogy amúgy sem tudnak nyerni, de hogy még a fél védelem IR-re került az Eb előtt, eléggé bebaszott, négy védő helyett van kettő, aki vágja, hogy a labda hogy néz ki.
Stez
Az a Kompany hiányzik akin BL meccsek mentek el idén? Szerintem inkább az alázat és a küzdőszellem hiányzik..
gordon
Az a Kompany a világ legjobb játékosa ilyen Cimanokhoz képest. Hiába hibázott manapság sokat, nagyon nem mindegy, melyik van a csapatodban. Számomra legalábbis nem mindegy, hogy a sokat hibázó Luck a csapatom irányítója vagy mondjuk egy Cassell.

De nem csak Kompany hiányzik a stabil kezdő védelemből, ez együtt meg már sok. Wilmots láthatóan nem tud mit kezdeni ezzel a helyzettel, és a középpálya sincs jól összerakva, a csapat szerkezete úgy ahogy van, szar.

Pont úgy van felépítve, hogy a három-négy kulcsjátékosodból ne tudd kihozni a maximumot (Hazard, Lukaku, De Bruyne). És mint mondtam, Fellaini abszolút fölösleg, nincs helye a pályán. Kéne egy villámgyors Origi vagy Carrasco Lukaku mellé, ez az egytámadós szisztéma az, amivel a belgák sok éve nem tudnak megbirkózni, és Lukaku csak szenved.
Stez
gordon
Szente Vajk kivételesen nem hülye. xP
Vili csak annyit mondott volna, hogy ő amúgy nagyon otthon van a belga fociban, az angolban, meg az összes másikban is.
Stez
Na ja. Csak erre én azt mondom, hogy a belgák nem azért szarok mert rossz szerkezetben játszanak hanem azért mert az olaszok jobb gameplannel jöttek ki a meccsre.
több mint 8 éve
gordon
Egészen biztos nem ő lenne a leggyengébb láncszem, sőt.
több mint 8 éve

több mint 8 éve
pedig a belgaknak tegnap volt egy éve hogy megmutatták hogy kell focizni, nem tanulnak? 😀

i1085.photobucket.com/albums/j433/herremans007/Keacutepkivaacutegaacutes_zpsbgzzmx8q.png