Soccer EB 2016
18 feliratkozó
több mint 8 éve
Portugália: Matthew99, miilann, kaszo
Szerkesztette: Löfli
több mint 8 éve
Az a baj ezekkel a belgákkal, hogy amúgy sem tudnak nyerni, de hogy még a fél védelem IR-re került az Eb előtt, eléggé bebaszott, négy védő helyett van kettő, aki vágja, hogy a labda hogy néz ki.
több mint 8 éve
browns ofcAz a baj ezekkel a belgákkal, hogy azt hiszik qva jók.., mint az idei jags..😁és mi akkor mi vagyunk? A Bills vagy Browns? Esetleg Lions? 😊 😊
gordon
gamerkr
több mint 8 éve
a góltól összezavarodtak a belgák
több mint 8 éve
Az a baj ezekkel a belgákkal, hogy azt hiszik qva jók.., mint az idei jags..😁és mi akkor mi vagyunk? A Bills vagy Browns? Esetleg Lions? 😊 😊
gordon
több mint 8 éve
Ó hogy kapták volna be a harmadikat...
I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
több mint 8 éve
Az a baj ezekkel a belgákkal, hogy azt hiszik qva jók.., mint az idei jags..😁A 7-9es mérleg az utóbbi évekhez képest baromi jó lesz.😊
gordon
több mint 8 éve
Érezd az iróniát 😊Ezzel a belga kerettel Pintér EB-t nyerne...Pintér > Wilmots?
gordon
Vrij6
több mint 8 éve
Az a baj ezekkel a belgákkal, hogy azt hiszik qva jók.., mint az idei jags..😁
több mint 8 éve
Brüsszel üzent, hogy fogjam be a pofám.ennek a két csapatnak fogok leginkább szurkolni az eb-n, szóval remélem egy halálunalmas 0-0 lesz 😛Szerintem Hazardék ma bedarálják Soldi kedvenceit. És szerintem villan a piros is legalább egyszer.
Löfli
iktriad
több mint 8 éve
Ezzel a belga kerettel Pintér EB-t nyerne...Pintér > Wilmots?
gordon
"Minél messzebb sodródik egy társadalom az igazságtól, annál jobban fogja gyűlölni azokat, akik kimondják azt." (George Orwell)
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv
több mint 8 éve
Contét közben szájba menstruálta Pellé magyar nénije
több mint 8 éve
Ezzel a belga kerettel Pintér EB-t nyerne...Mondjuk Pintér valószínűleg nem hozta volna el Fellainit, meglátja a haját, úgy megijed, hogy agyonveri.
gordon
több mint 8 éve
Vezet az MTK 😮 Ezzel a belga kerettel Pintér EB-t nyerne...Tólódásban.
gordon
több mint 8 éve
Klasszis passz
I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
több mint 8 éve
Ezzel a belga kerettel Pintér EB-t nyerne...Szerintem én is.
gordon
több mint 8 éve
Esetleg görögül. Vagy delfinül.De csakis sirályul mondjad.Mit keres itt az olasz rendőrség? Egyébként majd azt mondom nekik, hogy Jamon Serrano adta a tippet, és nem lesz gáz.A thaiföldi tippmix maffia szponzorálta azt a hszt. 😊Közben jinxtriad házánál
iktriad
Kampman
iktriad
peach
több mint 8 éve
Ezzel a belga kerettel Pintér EB-t nyerne...
több mint 8 éve
De csakis sirályul mondjad.Mit keres itt az olasz rendőrség? Egyébként majd azt mondom nekik, hogy Jamon Serrano adta a tippet, és nem lesz gáz.A thaiföldi tippmix maffia szponzorálta azt a hszt. 😊Közben jinxtriad házánál
iktriad
Kampman
iktriad
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 8 éve
mire vége lesz a meccsnek, sikerül is eltalálni, hogy milyen országból jöhetnek a rendőrök...
több mint 8 éve
Mit keres itt az olasz rendőrség? Egyébként majd azt mondom nekik, hogy Jamon Serrano adta a tippet, és nem lesz gáz.A thaiföldi tippmix maffia szponzorálta azt a hszt. 😊Közben jinxtriad házánál
iktriad
Kampman
több mint 8 éve
sztem belgaEzek thai rendőrök?Közben jinxtriad házánálA thaiföldi tippmix maffia szponzorálta azt a hszt. 😊Na akkor most kell minden pénzünket az olaszokra rakni...jinxtriad😁ennek a két csapatnak fogok leginkább szurkolni az eb-n, szóval remélem egy halálunalmas 0-0 lesz 😛Szerintem Hazardék ma bedarálják Soldi kedvenceit. És szerintem villan a piros is legalább egyszer.
Löfli
iktriad
gordon
iktriad
Kampman
csi77
avgy fasztudja de mintha a kis logó a kezükön egy Ausztriát jelezne. de leht csak azért mert már kezd hatni az alkohol.
Szerkesztette: Coolearie
több mint 8 éve
Ezek thai rendőrök?Közben jinxtriad házánálA thaiföldi tippmix maffia szponzorálta azt a hszt. 😊Na akkor most kell minden pénzünket az olaszokra rakni...jinxtriad😁ennek a két csapatnak fogok leginkább szurkolni az eb-n, szóval remélem egy halálunalmas 0-0 lesz 😛Szerintem Hazardék ma bedarálják Soldi kedvenceit. És szerintem villan a piros is legalább egyszer.
Löfli
iktriad
gordon
iktriad
Kampman
Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 8 éve
Kampman
28 326
Közben jinxtriad házánálA thaiföldi tippmix maffia szponzorálta azt a hszt. 😊Na akkor most kell minden pénzünket az olaszokra rakni...jinxtriad😁ennek a két csapatnak fogok leginkább szurkolni az eb-n, szóval remélem egy halálunalmas 0-0 lesz 😛Szerintem Hazardék ma bedarálják Soldi kedvenceit. És szerintem villan a piros is legalább egyszer.
Löfli
iktriad
gordon
iktriad