NFL eredménykövetés - 8 aktív topik
Miami Dolphins - New England Patriots
45
10
19:00
Carolina Panthers - Kansas City Chiefs
30
7
RedZone week 12
29
8
New York Giants - Tampa Bay Buccaneers
18
10
Chicago Bears - Minnesota Vikings
16
6
Washington Commanders - Dallas Cowboys
8
3
Houston Texans - Tennessee Titans
4
3
Indianapolis Colts - Detroit Lions
4
4
Soccer EB 2016
18 feliratkozó
több mint 8 éve
Portugália: Matthew99, miilann, kaszo
Szerkesztette: Löfli
több mint 8 éve
ozibozi
17 149
Azért Eleket igazán megkínálhatnák egy szerződéssel ha már neki köszönhetően elődöntősök lettek.
több mint 8 éve
Amúgy kíváncsi lennék, ha Portugália megnyerné az EB-t, akkor a FIFA megmerné-e lépni, h az aranylabdát nem CR-nek adja? Mert sztem rohadtul nem érdemelné meg...
több mint 8 éve
Tudom, hogy nem csipázzátok a portugálokat, de nekem jobban tetszik a támadóbb szellemű játékuk, mint a lengyelek védekezek, aztán lesz majd valami az ellentámadásból játékuk. Mondjuk az fura, hogy csoport 3ként minimum bronzérmesek😊 CR formája egyre lejjebb megy, talán ez az 1 hét pihi jót tesz neki.
több mint 8 éve
Kampman
28 315
Kurvára kellene már az a rohadt nagy zakó a Portugáloknak!..Síró Portugálokat akarok látni hazamenni..FIZETEK IS ÉRTE!!!Ezzel óvatosan, utoljára iktriad dicsekedett el azzal, hogy kapcsolatban áll a szingapúri tippmix-maffiával, azóta nem láttuk.
Coolearie
több mint 8 éve
egyébként ki ez a csávó a meghívott vendég székén? Djokovic tesója?Székely Norbi ex soproni női kosárlabda edző
(és egyébként az olasz meccs alatt ki volt az a csajszi?)
slowmotion
és Polyákot közben beírták
több mint 8 éve
egyébként ki ez a csávó a meghívott vendég székén? Djokovic tesója?Polyák Lilla jó kis MILF 😀
(és egyébként az olasz meccs alatt ki volt az a csajszi?)
slowmotion
Draft
2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 8 éve
senki sem tesz neki, nem azért mondtam, csak a magánélete miatt pont ő az, akinek nem kívánok egy ilyen plusz élményt, kapott eleget a sorstólszerencsétlen, és pont ő ront...ez azért jön ki jól, mert nélküle sehova nem jutottak volna, szóval ha valakinek nem lehet szemrehányást tenni, az ő
Stez
slowmotion
több mint 8 éve
egyébként ki ez a csávó a meghívott vendég székén? Djokovic tesója?(és egyébként az olasz meccs alatt ki volt az a csajszi?)
több mint 8 éve
szerencsétlen, és pont ő ront...ez azért jön ki jól, mert nélküle sehova nem jutottak volna, szóval ha valakinek nem lehet szemrehányást tenni, az ő
Stez
több mint 8 éve
Kurvára kellene már az a rohadt nagy zakó a Portugáloknak!..Síró Portugálokat akarok látni hazamenni..FIZETEK IS ÉRTE!!!
több mint 8 éve
Csoport meccsen elvertük volna őket már otthon hisztiznének....
Draft
több mint 8 éve
Az Eb végeredménye: 1. Portugàlia 2. Izland. Mi meg előztük őket a csoportban😊
több mint 8 éve
Kampman
28 315
Öt döntetlennel...Paraguay csinálta meg ezt a 2011-es Copán, ők ráadásul nullanullákkal, de legalább a döntőben kaptak egy szép verést
tüsi91
több mint 8 éve
Nem kell nézni a lengyel célfocit többet...
több mint 8 éve
tüsi91
11 023
Öt döntetlennel...
több mint 8 éve
szép volt GabeszEzt tuti direkt csinálják
gamerkr
I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
több mint 8 éve
bazmeg
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price, Ricky Evans
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 8 éve
Fuck!
Liverpool Fc
több mint 8 éve
Kampman
28 315
ezek a majom portugálok nem fognak tudni hibázniAz ilyen görény csapatoknak mindig van önbizalmuk
Stez
Gyűlölöm a futballt. Ez a portugál csapat olyan undorító, hogy még a franciáknak is képes lennék szurkolni ellenük, pedig nekik csak kétszer szurkoltam életemben: 98-ban és 2006-ban a brazilok ellen 😀
Szerkesztette: Kampman
több mint 8 éve
Ezek a portugálok lettek csoport harmadikok...
Draft
több mint 8 éve
Jok ezek a portugalok, vagy mi
Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 8 éve
Keresd ma
Draft
több mint 8 éve
szerencsétlen, és pont ő ront...