Soccer VB 2014
6 feliratkozó
több mint 10 éve
Németország: Vrijbloed, Iktriad, Sobri Jóska, csebi, danyly, HanSolo, gamerkr, Kroos, FViktor93, NB2, puffin, Asbee, Gaba93, Amadeus91, Burkustöbb mint 10 éve
Az már nekünk is bejött 86ban. 😀Valami jó tésztakúra kellene nekik, mert erőnlétileg szerintem kezdenek teljesen kikészülnibaggioKolumbia/Uruguay örülhet 120 perc+Neymart is jól szétrúgtáktamasboldizsarEzt a Chilét nehéz lesz bármelyiknek megverniemustaine
több mint 10 éve
Vagy nem ugye 😊 Kolumbia kurva erős, a chileiek meg itt ma eléggé lenullázták magukat fizikailagKolumbia/Uruguay örülhet 120 perc+Neymart is jól szétrúgtáktamasboldizsarEzt a Chilét nehéz lesz bármelyiknek megverniemustaine
Tepper takarodj!
több mint 10 éve
most jön a nap poénja:Majd az M1 ráfogja, hogy a 11es rúgások is egyfajta szerencsejáték. Kvázi itt keresik a Jokert. 😀
a műsor szerint 20.45-kor lottósorsolás 😀 😀 😀 😀 😀NB2
több mint 10 éve
Látszik a brazilokon h rendesen be vannak szarva...
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 10 éve
Valami jó tésztakúra kellene nekik, mert erőnlétileg szerintem kezdenek teljesen kikészülniKolumbia/Uruguay örülhet 120 perc+Neymart is jól szétrúgtáktamasboldizsarEzt a Chilét nehéz lesz bármelyiknek megverniemustaine
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 10 éve
djrock
61
Legalább a lottó jöjjön 😀
Lehet nem vagyunk normálisak hogy, a Cubs-nak szurkolunk, de legalább van szivünk és kitartunk a csapatért.
Go Cubs Go!!!!
több mint 10 éve
Az utolsó brazil büntetőpárbaj a 2011-es copa américán volt, melyet 2-0-ra (!) buktak el Paraguay ellen 😊
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 10 éve
djrock
61
Tojásalakú lesz az a labda ...
Lehet nem vagyunk normálisak hogy, a Cubs-nak szurkolunk, de legalább van szivünk és kitartunk a csapatért.
Go Cubs Go!!!!
több mint 10 éve
de megnézném a brazilok fejét mikor kiesnek 😀 lenne még látogatottság a stadionokban ? 😀😀DripA dél-amerikaiak meccsein még igen.
több mint 10 éve
most jön a nap poénja:a műsor szerint 20.45-kor lottósorsolás 😀 😀 😀 😀 😀
több mint 10 éve
Sokkal jobb lett volna, ha az a kapufa bemegy. Na mindegy, penalty war.
Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 10 éve
de megnézném a brazilok fejét mikor kiesnek 😀 lenne még látogatottság a stadionokban ? 😀😀
több mint 10 éve
Kolumbia/Uruguay örülhet 120 perc+Neymart is jól szétrúgtáktamasboldizsarEzt a Chilét nehéz lesz bármelyiknek megvernie
több mint 10 éve
If Chile go through, Colombia or Uruguay will be playing a load of zombies with no hamstrings.
több mint 10 éve
Igazából pont de. Ad néhány egészen jó játékost is az a ruszki bajnokság, csak éppen Hulk meg enyhén túlértékelve, miután egy hülye kipengetett érte 3512453465327646326476324 millió eurót.Hulk bármit el tud rontnaiulpianusabban az orosz bajnokságban nem játszik egy VB szintű labdarúgó sem 😀.MarioAna
több mint 10 éve
JéBé
7 035
Mondjuk most kell tök 4-nek vagy 5-nek odaállni brazil oldalról.
több mint 10 éve
tamasboldizsar
270
Kolumbia/Uruguay örülhet 120 perc+Neymart is jól szétrúgták
több mint 10 éve
lehet buzizni a görögöket, de ők ugye az ilyen helyzeteket belőtték
több mint 10 éve
Azért az elég tré, hogy a brazilok nem bírják fizikailag a hazai körülményeket sem. Ez már nem az első meccs, hogy látszik, hogy totálisan elfáradtak. Ezeket az 50 kilós játékosokat meg fogják ölni. 😀
több mint 10 éve
djrock
61
Na ez jó lesz essen ki brazília
Go Cubs Go!!!!
több mint 10 éve
Hát ezt most megúsztam, és jött a gól nélküli hosszabbítás - az érveimre hallgattam, nem az érzésemre 😊
Tepper takarodj!
több mint 10 éve
Hulk bármit el tud rontnaiulpianusAlacsonyan van a gamma-sugárzás szintje ma (is).
több mint 10 éve
Ez volt a legjobb jellemzés Gunditól: gyenge.
Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.
több mint 10 éve
Hulk bármit el tud rontnai
Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 10 éve
Beckhamet majmolják.Mért tűrik fel a nadrágot többen is?JayBMiért van mindenki szanaszét tetoválva?baggio
Uhhh, majdnem ott volt a chilei slusszpoén.