Soccer VB 2014
6 feliratkozó
több mint 10 éve
Németország: Vrijbloed, Iktriad, Sobri Jóska, csebi, danyly, HanSolo, gamerkr, Kroos, FViktor93, NB2, puffin, Asbee, Gaba93, Amadeus91, Burkustöbb mint 10 éve
Sanchez legalább sarokra na jó sarok felé rúgta
Tepper takarodj!
több mint 10 éve
Az lenne a lényeg, hogy "szépen" elfáradjanak. 😛Én bevezetném azt mint az NHL PO-ban van: addig hosszabbítás míg gól nincs 2x15 után. Jelen esetben addig 15 perc amíg be nem talál valaki. Hülyeség ez a 11-ezés.danylyott folyamatos csere van, itt meg már lépni sem bírnak 2 x 15 után... mondjuk vicces lenne ahogy pókfociznak😊ozibozi
Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.
több mint 10 éve
ennyire szar büntetőket rúgni
több mint 10 éve
Julio Cesar lesz a meccs hőse.
több mint 10 éve
djrock
61
Még ez is fos
Lehet nem vagyunk normálisak hogy, a Cubs-nak szurkolunk, de legalább van szivünk és kitartunk a csapatért.
Go Cubs Go!!!!
több mint 10 éve
James007
1 857
kikkNa ki lesz aki totál elkúrja?ulpianusÚgy érted, kik ? 😊Jakehomer
több mint 10 éve
djrock
61
William is
Lehet nem vagyunk normálisak hogy, a Cubs-nak szurkolunk, de legalább van szivünk és kitartunk a csapatért.
Go Cubs Go!!!!
több mint 10 éve
A tizik olyan jók, mint maga a meccs.
több mint 10 éve
Na ki lesz aki totál elkúrja?ulpianusÚgy érted, kik ? 😊
Tepper takarodj!
több mint 10 éve
Ez mit akart?
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 10 éve
ozibozi
17 183
Én bevezetném azt mint az NHL PO-ban van: addig hosszabbítás míg gól nincs 2x15 után. Jelen esetben addig 15 perc amíg be nem talál valaki. Hülyeség ez a 11-ezés.danylyott folyamatos csere van, itt meg már lépni sem bírnak 2 x 15 után... mondjuk vicces lenne ahogy pókfociznak😊
több mint 10 éve
djrock
61
A 9es de elkurta
Go Cubs Go!!!!
több mint 10 éve
Brazília nyer, ez nem kérdés
több mint 10 éve
1000 euro, hogy a brazilok pápá. o_odanylyAmen, de én csak 500 forintot raktam rá 😀
több mint 10 éve
Na ki lesz aki totál elkúrja?
Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 10 éve
1000 euro, hogy a brazilok pápá. o_o
Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.
több mint 10 éve
James007
1 857
A kapufa miatt nyer Brazília..
több mint 10 éve
Mondjuk valakinek muszáj lesz (jobb esetben) :pLátszik a brazilokon h rendesen be vannak szarva...peachUgyanezt akartam írni, mondom akárki lesz a 4-5. rugójuk nálam max respect.JayB
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 10 éve
Én bevezetném azt mint az NHL PO-ban van: addig hosszabbítás míg gól nincs 2x15 után. Jelen esetben addig 15 perc amíg be nem talál valaki. Hülyeség ez a 11-ezés.
több mint 10 éve
Szar dolog, amikor a Konf kupa óta atyaúristennek vannak kikiáltva és már a torna előtt odaadták nekik a kupát kb.Látszik a brazilokon h rendesen be vannak szarva...peachUgyanezt akartam írni, mondom akárki lesz a 4-5. rugójuk nálam max respect.JayB
Innen kb. csak esni lehet.
több mint 10 éve
Neymar és Hulk.Látszik a brazilokon h rendesen be vannak szarva...peachUgyanezt akartam írni, mondom akárki lesz a 4-5. rugójuk nálam max respect.JayB
több mint 10 éve
JéBé
7 035
Látszik a brazilokon h rendesen be vannak szarva...peachUgyanezt akartam írni, mondom akárki lesz a 4-5. rugójuk nálam max respect.