Soccer VB 2014
6 feliratkozó
több mint 10 éve
Németország: Vrijbloed, Iktriad, Sobri Jóska, csebi, danyly, HanSolo, gamerkr, Kroos, FViktor93, NB2, puffin, Asbee, Gaba93, Amadeus91, Burkustöbb mint 10 éve
És Algéria a vb-k történetének első csapata, ami egy meccsen négy gólt lőtt.SchleckÖö, itt valami mintha lemaradt volna
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 10 éve
James007
1 858
Gundinak a konstans cinizmusa azért enyhén irritáló.SchleckInkább szarkazmus az
több mint 10 éve
Kezdünk átesni a ló túlsó oldalára: Algéria jelen pillanatban a vb 4. leggólerősebb csapata 😊baggioHollandok 8, Franciák 8, Németek 6, Algéria 5. Kemény. 😀
több mint 10 éve
3:0nál 4,5 over 2.10ért, komolyabb pénzzel.(mármint az én mércémmel komolyabb 😀)Ez az élő fogadás parádés dolog emberek.HanniMire tettél?ThundersNFL
több mint 10 éve
ha jön az X, megadomadjál bowl.hu-s számlaszámot küldök oda is ha nyerek 😀ThundersNFLegy 1000-est csak toltam gyorsan az X-re 😀ThundersNFLKüldhetted volna nekem is vagy a Bowl.hunak adományba 😛dande
több mint 10 éve
Kezdünk átesni a ló túlsó oldalára: Algéria jelen pillanatban a vb 4. leggólerősebb csapata 😊
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 10 éve
még 2 gólos hátrányból se állt fel senki a vébén, nem hogy 3HöriNem Korea fogja elkezdeni
Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 10 éve
És Algéria a vb-k történetének első csapata, ami egy meccsen négy gólt lőtt.
több mint 10 éve
adjál bowl.hu-s számlaszámot küldök oda is ha nyerek 😀egy 1000-est csak toltam gyorsan az X-re 😀ThundersNFLKüldhetted volna nekem is vagy a Bowl.hunak adományba 😛dande
Draft
2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 10 éve
Ez az élő fogadás parádés dolog emberek.HanniMire tettél?
Draft
több mint 10 éve
egy 1000-est csak toltam gyorsan az X-re 😀ThundersNFLKüldhetted volna nekem is vagy a Bowl.hunak adományba 😛
több mint 10 éve
A meccs előtti vb-n töltött 685 perce alatt Algéria 2 gólt lőtt. Ma 45 perc alatt 3-at. 😀SchleckSzívesen, Gundi. 😀
több mint 10 éve
Ez az élő fogadás parádés dolog emberek.
több mint 10 éve
Mint a kispályán
I swung a saber and I was a young Hussar
"Theirs not to make reply, / Theirs not to reason why, / Theirs but to do and die."
több mint 10 éve
ez mekkora akció volt.
több mint 10 éve
Csak szopatunk. 😀
több mint 10 éve
Lassú a reakcióidőm.elég sokára tartott ezzel a poénnal előjönni, már játszottak kér meccset 😉 😛dandeŐk az igazi belgák 😀Az igazi belgák meg nem tudnak hova állni ugye. 😀VrijbloedVlagyimir Vlagyimirovicsnak addig már csak nem ér el a keze. Ha meg igen, a belgák letagadják, hogy léteznek. Itt csak flamandok meg vallonok vannak. 😀iktriadFlamandok, vallonok meg arabok, hogy egészen pontosak legyünkbaggio
iktriad
több mint 10 éve
elég sokára tartott ezzel a poénnal előjönni, már játszottak kér meccset 😉 😛Ők az igazi belgák 😀Az igazi belgák meg nem tudnak hova állni ugye. 😀VrijbloedVlagyimir Vlagyimirovicsnak addig már csak nem ér el a keze. Ha meg igen, a belgák letagadják, hogy léteznek. Itt csak flamandok meg vallonok vannak. 😀iktriadFlamandok, vallonok meg arabok, hogy egészen pontosak legyünkbaggio
iktriad
több mint 10 éve
egy 1000-est csak toltam gyorsan az X-re 😀
Draft
több mint 10 éve
Ők az igazi belgák 😀Az igazi belgák meg nem tudnak hova állni ugye. 😀VrijbloedVlagyimir Vlagyimirovicsnak addig már csak nem ér el a keze. Ha meg igen, a belgák letagadják, hogy léteznek. Itt csak flamandok meg vallonok vannak. 😀iktriadFlamandok, vallonok meg arabok, hogy egészen pontosak legyünkbaggio
több mint 10 éve
Trollfoci:Gundel is elenged egy-két sziporkát azért:
Gundel Takács Gábor: "-Kíváncsi vagyok, hogy milyen Korea jön ki a második félidőre."
Kurv@ra meglepődnénk, ha Észak!
Idióták 😀 😀 😀NB2
"Mandinak nagyon súlyos belső sérülései vannak, de majd vízzel meggyógyítják"
I swung a saber and I was a young Hussar
"Theirs not to make reply, / Theirs not to reason why, / Theirs but to do and die."