Soccer VB 2014
6 feliratkozó
több mint 10 éve
Németország: Vrijbloed, Iktriad, Sobri Jóska, csebi, danyly, HanSolo, gamerkr, Kroos, FViktor93, NB2, puffin, Asbee, Gaba93, Amadeus91, Burkustöbb mint 10 éve
Mi a hiba a képen? játékunkat látjákcsaba92Nekem megvan😊
több mint 10 éve
2-0- Bravó!Fanatizálva játszanak, megérdemlik! Tovább kell jutniuk.
több mint 10 éve
Phenjanben már szervezik az ünnepélyt😊
több mint 10 éve
Alázás indul
I swung a saber and I was a young Hussar
"Theirs not to make reply, / Theirs not to reason why, / Theirs but to do and die."
több mint 10 éve
Megérdemelt vezetés.
több mint 10 éve
Nem volt LOL. Persze nem vagyok elégedett, mert mind támadásban mind védekezésben is van mit még hova fejlődni. És Ghána meg nagyon jól játszott.Az,hogy mind ketten csalódtunk....kétszer is.ZoliZoltánÉn is többet vártam Argentínától.Többet vártam tőlük.Sima W-tZoliZoltánEz a nácionálelf is egy nagy LOL volt ma! 😊ZoliZoltánJa, végül is csak felálltak a padlóról egy kurva jó Ghána ellen. A németekből hiányzik (legalább) egy klasszis, de a csapatjátékuk megint elit.Jakehomer
Most akkor mi van?Stez
több mint 10 éve
kronikk
237
Mehikó-KamerunAz egyik partjelzőjét már hazaküldték, a meccs után mehet a bíró isbaggioMelyik meccs miatt?Bazzani
több mint 10 éve
Az egyik partjelzőjét már hazaküldték, a meccs után mehet a bíró isbaggioMelyik meccs miatt?
több mint 10 éve
JéBé
7 035
Func fact: Az algíroknál több francia van mint a franciáknál? 😀
több mint 10 éve
Az,hogy mind ketten csalódtunk....kétszer is.Én is többet vártam Argentínától.Többet vártam tőlük.Sima W-tZoliZoltánEz a nácionálelf is egy nagy LOL volt ma! 😊ZoliZoltánJa, végül is csak felálltak a padlóról egy kurva jó Ghána ellen. A németekből hiányzik (legalább) egy klasszis, de a csapatjátékuk megint elit.Jakehomer
Most akkor mi van?Stez
több mint 10 éve
Az egyik partjelzőjét már hazaküldték, a meccs után mehet a bíró is
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 10 éve
ha nem dobja ennyire magát befújta volna a spori
több mint 10 éve
Naaaaah, Algéria vehemensen kezd. 😀
több mint 10 éve
Itt elvileg mindkét csapatnak kaparnia kell a W-ért, úgyhogy kinéz a 0-0 megint 😊JakehomerJaja, mert az x-el nagy baj még nem lesz, majd az utolsó körben. 😀
több mint 10 éve
Itt elvileg mindkét csapatnak kaparnia kell a W-ért, úgyhogy kinéz a 0-0 megint 😊
Tepper takarodj!
több mint 10 éve
Gundi újra egyesítette Koreát.valakisBéke nagykövet. 😀
több mint 10 éve
Gundi újra egyesítette Koreát.
We just form a fucking wall.