Soccer VB 2014
6 feliratkozó
több mint 10 éve
Németország: Vrijbloed, Iktriad, Sobri Jóska, csebi, danyly, HanSolo, gamerkr, Kroos, FViktor93, NB2, puffin, Asbee, Gaba93, Amadeus91, Burkustöbb mint 10 éve
Ott én is, vb-n meg 98-ig. 😀a 32 csapatos VB-n biztos nem, és az EB-ken se, de ott csak 2000-ig tudok visszaemlékezni.Höritovábbi forgatkönyv😀
algéria-korea X
ruszki-algéria X
belgák verik koreát
-> 2 ponttal továbbmegy valakiHöri
Lusta vagyok utánanézni, de 2 ponttal jutottak már tovább vb-n (vagy eb-n) 2.ként?
98'-ban Chile 3 x-el továbbment az olaszok mögött, erre emlékszem, míg a belgák ugyancsak 3 x-el kiestek hollandok és mexikóiak mögött.Vrijbloed
Akkor ez ebben a csoportban megtörténik, hogy ilyen is legyen... 😀
több mint 10 éve
Ezért aztán érdemes volt bejelentkezni a Westend tetejéről.
I swung a saber and I was a young Hussar
"Theirs not to make reply, / Theirs not to reason why, / Theirs but to do and die."
több mint 10 éve
jogosOrosz-Dél-Korea is 1-1csaba92Ha a többi meccs 0-0 és a belgák 1-0ra nyernek majd, akkor sorsolják, hogy kijut tovább 😀 mert ugyanannyi lesz a gólkülönbség is 😀csaba92nem mert Algéria már lőtt góltHöri
több mint 10 éve
én tökre felpörögtem erre a meccsre mert fantasy sleeperem, Mesbah bekerült az algériai kezdőbe, szóval izomból szurkolok a shutoutért. Dzagoev 1 pontját nem lesz nehéz felülmúlni
több mint 10 éve
kronikk
237
Orosz-Dél-Korea is 1-1 voltHa a többi meccs 0-0 és a belgák 1-0ra nyernek majd, akkor sorsolják, hogy kijut tovább 😀 mert ugyanannyi lesz a gólkülönbség is 😀csaba92nem mert Algéria már lőtt góltHöri
több mint 10 éve
Ha a többi meccs 0-0 és a belgák 1-0ra nyernek majd, akkor sorsolják, hogy kijut tovább 😀 mert ugyanannyi lesz a gólkülönbség is 😀csaba92nem mert Algéria már lőtt gólt
több mint 10 éve
ez a dél-korea - algéria meccs tökéletes lesz arra, h befejezzem a hétvégi melót, háttérben mehet nyugodtan a közvetítés 😊 aztán lesz egy 4-3-as koreai W 😀
több mint 10 éve
kronikk
237
Ha a többi meccs 0-0 és a belgák 1-0ra nyernek majd, akkor sorsolják, hogy kijut tovább 😀 mert ugyanannyi lesz a gólkülönbség is 😀a 32 csapatos VB-n biztos nem, és az EB-ken se, de ott csak 2000-ig tudok visszaemlékezni.Höritovábbi forgatkönyv😀
algéria-korea X
ruszki-algéria X
belgák verik koreát
Lusta vagyok utánanézni, de 2 ponttal jutottak már tovább vb-n (vagy eb-n) 2.ként?
98'-ban Chile 3 x-el továbbment az olaszok mögött, erre emlékszem, míg a belgák ugyancsak 3 x-el kiestek hollandok és mexikóiak mögött.Vrijbloed
több mint 10 éve
a 32 csapatos VB-n biztos nem, és az EB-ken se, de ott csak 2000-ig tudok visszaemlékezni.további forgatkönyv😀
algéria-korea X
ruszki-algéria X
belgák verik koreát
több mint 10 éve
Azért a szórakozásotokat nem akarom elrontani.az formaidőzítés alapján (ebben igazat adok cs77nek) argentin/belga vb győzelem várható😛gordonJakehomer erősítse meg, mert akkor egy percet nem nézek tovább belőle 😀berger90
Tepper takarodj!
több mint 10 éve
további forgatkönyv😀
algéria-korea X
ruszki-algéria X
belgák verik koreát
98'-ban Chile 3 x-el továbbment az olaszok mögött, erre emlékszem, míg a belgák ugyancsak 3 x-el kiestek hollandok és mexikóiak mögött.
több mint 10 éve
kronikk
237
2006 halálcsoport és utána kétszer a 8 között a németekA patkánybáró tokosok kerültek-e már valaha halálcsoportba vagy nehéz ágra?az formaidőzítés alapján (ebben igazat adok cs77nek) argentin/belga vb győzelem várható😛gordonAz nem lehet, ha mindketten megnyerik a csoportot. Akkor egy ágra kerülnek, és már a nyolc között találkozhatnak..
Ilyen ág jöhet össze:
Felső: Brazil-Holland
Kolumbia-Olasz/Uru
Francia-Nig/Irán
Német-Orosz/délKor/algr
Alsó:Chile(igen megnyerik 😛)-Mexico/Horvát
Costa Rica-Elefáncsontp
Arg-Svájc/Ecuador
Belga-Usa/Ghána/Por
Sok minden képlékeny ebben, de nekem az Argentinok szempontjából tetszene 😛dande
😮csi77
több mint 10 éve
A patkánybáró tokosok kerültek-e már valaha halálcsoportba vagy nehéz ágra?az formaidőzítés alapján (ebben igazat adok cs77nek) argentin/belga vb győzelem várható😛gordonAz nem lehet, ha mindketten megnyerik a csoportot. Akkor egy ágra kerülnek, és már a nyolc között találkozhatnak..
Ilyen ág jöhet össze:
Kolumbia-Olasz/Uru
Francia-Nig/Irán
Német-Orosz/délKor/algr
Costa Rica-Elefáncsontp
Arg-Svájc/Ecuador
Belga-Usa/Ghána/Por
Sok minden képlékeny ebben, de nekem az Argentinok szempontjából tetszene 😛dande
😮
Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 10 éve
az formaidőzítés alapján (ebben igazat adok cs77nek) argentin/belga vb győzelem várható😛gordonAz nem lehet, ha mindketten megnyerik a csoportot. Akkor egy ágra kerülnek, és már a nyolc között találkozhatnak..
Ilyen ág jöhet össze:
Kolumbia-Olasz/Uru
Francia-Nig/Irán
Német-Orosz/délKor/algr
Costa Rica-Elefáncsontp
Arg-Svájc/Ecuador
Belga-Usa/Ghána/Por
Sok minden képlékeny ebben, de nekem az Argentinok szempontjából tetszene 😛
több mint 10 éve
Bár gondolom szenvedtek a belgák újfent, VrijbloedInkább a nézők szenvedtek 😀
több mint 10 éve
Dánke!Valakinek van linkje a belga gólról?😀zippy.gfycat.com/ZigzagFavorableGraywolf.gifcsaba92
Most értem fel, oszt lemaradtam róla. 😀
A lényeg a 3 pont. 😀Vrijbloed
Így kell ezt: 1-1 góllal stabilan meccseket nyerni.
Bár gondolom szenvedtek a belgák újfent, de a lényeg a 6 pont, az egyenes kieséses szakaszban meg új torna kezdődik úgyis.
több mint 10 éve
kronikk
237
Valakinek van linkje a belga gólról?😀zippy.gfycat.com/ZigzagFavorableGraywolf.gif
Most értem fel, oszt lemaradtam róla. 😀
A lényeg a 3 pont. 😀Vrijbloed
több mint 10 éve
Valakinek van linkje a belga gólról?😀Most értem fel, oszt lemaradtam róla. 😀
A lényeg a 3 pont. 😀
több mint 10 éve
mindeközben a nemzet besicsét vinné a celta vigo, hogy leradírozza évente kétszer Messit😀
több mint 10 éve
bergerdani
4 913
az formaidőzítés alapján (ebben igazat adok cs77nek) argentin/belga vb győzelem várható😛gordonJakehomer erősítse meg, mert akkor egy percet nem nézek tovább belőle 😀
Mindig jövőre
több mint 10 éve
az formaidőzítés alapján (ebben igazat adok cs77nek) argentin/belga vb győzelem várható😛
több mint 10 éve
Ha Vermaalen nem szórakozik annyit sérülten még a pályán, akkor megkaptam volna Verthongenért a fantasy CS pontokat. 😕
több mint 10 éve
Ha egy ilyen meccsen berekedt a kommentátor, mi lett volna vele a mehiko-brazilon 😊
több mint 10 éve
Szép. Egyébként betfairen 8.8-ért is tradelték a belga W-t...Hát erről most lemaradtam, pedig gondoltam, hogy nyomok egy kis pénzt a belgákra itt a végén, nagyon jöttek.Jakehomer6.25 volt az odds,1000-et megérte ráraknom.:cool:Tony Adams
Tepper takarodj!