Soccer VB 2014
6 feliratkozó
több mint 10 éve
Németország: Vrijbloed, Iktriad, Sobri Jóska, csebi, danyly, HanSolo, gamerkr, Kroos, FViktor93, NB2, puffin, Asbee, Gaba93, Amadeus91, Burkustöbb mint 10 éve
ja, éppen fekszik mert valaki hozzáértfejben már minden játékos a holnapi BL/EL sorsoláson izgulHöriSikerült már kiszúrni Leonardot a lelátón?baggio
több mint 10 éve
fejben már minden játékos a holnapi BL/EL sorsoláson izgulHöriSikerült már kiszúrni Leonardot a lelátón?
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 10 éve
tök jó, hogy a meccs elején beirtam milyen jó, nah azóta lett gyenge a színvonal...
több mint 10 éve
az evertonban klasszis teljesítmény nyújtott, az előző meccsen is oda szállt be elég jólFellainit vkpknak vagy mélységi irányítónak használni??! A MUnál sem jött be, szenved, mindig úton van nem értem miért nem tolják fel árnyékéknek..gordonakkor lehet még árnyékabb lenneThundersNFL
több mint 10 éve
Fellainit vkpknak vagy mélységi irányítónak használni??! A MUnál sem jött be, szenved, mindig úton van nem értem miért nem tolják fel árnyékéknek..gordonakkor lehet még árnyékabb lenne
Draft
2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 10 éve
Fellainit vkpknak vagy mélységi irányítónak használni??! A MUnál sem jött be, szenved, mindig úton van nem értem miért nem tolják fel árnyékéknek..
több mint 10 éve
Nem sűrűn, de azért szerintem sokkal többet várnak tőleLókaka ért már egyáltalán labdába értelmesen ezen a VB-n?ThundersNFLKapott már egyáltalán értelmes labdát? Ez a martens gyerek fut , mint a nyúl, már csak beadni/visszapasszolni kellene megtanulni😀gordon
Draft
több mint 10 éve
Miért, hat góllal kellene nyerniük, az lenne a király? Aztán majd kiesnek a 16 között?Végül is DE 😀ThundersNFLezek a belgák a VB titkos esélyesei... LOLThundersNFLmit röhögsz, nem tartják titokban eléggé?Höri
Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 10 éve
Ilyenért adtak már tizit! Ja, hogy nem a brazilok játszanak...
Draft
több mint 10 éve
Lókaka ért már egyáltalán labdába értelmesen ezen a VB-n?ThundersNFLKapott már egyáltalán értelmes labdát? Ez a martens gyerek fut , mint a nyúl, már csak beadni/visszapasszolni kellene megtanulni😀
több mint 10 éve
Lókaka ért már egyáltalán labdába értelmesen ezen a VB-n?
Draft
több mint 10 éve
Végül is DE 😀ezek a belgák a VB titkos esélyesei... LOLThundersNFLmit röhögsz, nem tartják titokban eléggé?Höri
Draft
több mint 10 éve
ezek a belgák a VB titkos esélyesei... LOLThundersNFLmit röhögsz, nem tartják titokban eléggé?
több mint 10 éve
ezek a belgák a VB titkos esélyesei... LOL
Draft
több mint 10 éve
Ennél azért jobb meccsre számítottam...
I swung a saber and I was a young Hussar
"Theirs not to make reply, / Theirs not to reason why, / Theirs but to do and die."
több mint 10 éve
A kommentátor már a hígfosásnál jár 😀
Draft
több mint 10 éve
Az nem irreális elvárás h jól focizzanak, pláneh a selejtezőkön megtették...peachNews flash: a selejtezők nem egyenlő vb 😊
Mindkét ellenfelük elvette tőlük a területet, és elég jól is csinálják, ilyen helyzetben kb minden csapat szenved.
Tepper takarodj!
több mint 10 éve
koko bazzeg, de azért csak hajrá ruszkik
Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 10 éve
Az nem irreális elvárás h jól focizzanak, pláneh a selejtezőkön megtették...
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 10 éve
Mennyire 0-0-ás meccs ez is, ahogy az összes ebben a csoportban...
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 10 éve
Az egész belga csapat csalódás eddig...peachIrreálisan nagyok voltak az elvárások velük szemben.
Tepper takarodj!
több mint 10 éve
Az egész belga csapat csalódás eddig...
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...