Soccer VB 2014
6 feliratkozó
több mint 10 éve
Németország: Vrijbloed, Iktriad, Sobri Jóska, csebi, danyly, HanSolo, gamerkr, Kroos, FViktor93, NB2, puffin, Asbee, Gaba93, Amadeus91, Burkustöbb mint 10 éve
Arra sem sok ember számított szerintem, hogy két csapat marad kapott gól nélkül a második forduló után, Nigéria és Mexikó.
több mint 10 éve
akárki ki megy tovább Niggeria vagy Irán kizúg a nyolcaddöntőbenThundersNFLgörögország - irán döntőt!!4!
több mint 10 éve
jól elbasztuk, kár érte. jó lett volna a 9 pontos ardzsentina mögött 2 ponttal továbbjutni!lehet mégiscsak kevés a vébére kínai, horvát, magyar bajnokságból összeszedett játékosokkal kiállni.
több mint 10 éve
Abszolút kétesélyes volt. Be lehetett volna fújni, de így sem kirívó. Embere válogatja, hogy ezt ki adja meg és ki nem. Mondjuk eddig a VB-n eddig lazán fújták az ehhez hasonlókat, ezért lepett meg, hogy itt meg nem.Egyébként a nigériai gól csak szerintem nem volt felháborító csalás?JakehomerSztem a bíró konzekvensen nem fújt semmi ilyen megmozdulást, Dzeko minden egyes befordulása, labdatartása is ugyanilyen volt, azokat sem fújta le. Itt a végén sem fújt, pedig simán fogott vissza.gabokocka
több mint 10 éve
Nagyon unszimpatikusan (finoman fogalmaztam) játszottak??? a nigériaiak, remélem rúgunk nekik legalább egy 3-st és Irán tovább megy. Legalább 5 percet kellett volna hosszabbítani. Mondjuk ami azt illeti Besicnek is nem a második félidő közepétől kellett volna elkezdenie játszani, addig kb csak sétálgatott a pályán. Kicsit sajnálom a bosnyákokat. De bárki is megy tovább 2. helyen franciáknak nem lesz nehéz dolguk.
több mint 10 éve
Teljesen egyetértek. Ez szabályos volt.Egyébként a nigériai gól csak szerintem nem volt felháborító csalás?JakehomerSemmi nem volt, csak megszokás, ha a labdát fedezve elesel, jön automatikusan a szabadbaggio
Amúgy a whoscored.com értékelései alapján Pjanic és Begovic után Besic volt a 3. legjobb bosnyák játékos.
több mint 10 éve
Egyébként a nigériai gól csak szerintem nem volt felháborító csalás?JakehomerSztem a bíró konzekvensen nem fújt semmi ilyen megmozdulást, Dzeko minden egyes befordulása, labdatartása is ugyanilyen volt, azokat sem fújta le. Itt a végén sem fújt, pedig simán fogott vissza.
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 10 éve
Egyébként a nigériai gól csak szerintem nem volt felháborító csalás?JakehomerSemmi nem volt, csak megszokás, ha a labdát fedezve elesel, jön automatikusan a szabad
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 10 éve
A bosnyákok sem voltak jók, de szerintem megérdemelték volna a pontot. Győzelmet nem, az tény. Mondjuk hogy kaptak egy szvsz szabálytalan gólt és lőttek egy szabályosat, lehet hogy kicsit összezavarta őket.
több mint 10 éve
akárki ki megy tovább Niggeria vagy Irán kizúg a nyolcaddöntőben
Draft
2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 10 éve
Megérdemelték volna a nigériaiak, hogy ez bemenjen, mert elkummantották a meccs utolsó 30 percét, ahelyett, hogy rúgtak volna egy hármast....
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 10 éve
Egyébként a nigériai gól csak szerintem nem volt felháborító csalás?
Tepper takarodj!
több mint 10 éve
Akkor mit mondjuk Mezeire?Volt bírói hiba, de a bosnyákok bőven megérdemlik a kiesést, szánalmas, amit ma nyújtottak...Inkább a spori volt vállalhatatlan...ThundersNFL
baggio
több mint 10 éve
Volt bírói hiba, de a bosnyákok bőven megérdemlik a kiesést, szánalmas, amit ma nyújtottak...Inkább a spori volt vállalhatatlan...
baggio
Draft
több mint 10 éve
Röhögtem volna, ha Dzeko kezezés után lövi az egyenlítő gólt
több mint 10 éve
kronikk
237
akkor ahhoz ért a legjobban, fogalmazunk ígyA vízilabdához seJakehomerMezei stílusa elképesztően undorító.SchleckEzaz ember csak vízilabdához ért. F1től is elküldték 1 év utáncsaba92
több mint 10 éve
Volt bírói hiba, de a bosnyákok bőven megérdemlik a kiesést, szánalmas, amit ma nyújtottak...Főleg, ha többen jelentkeznek be érte, amire szerintem momentán elég jó sansz van.
Besic ára jelenleg szerintem 3 és 4 millió € között mozogbaggio
több mint 10 éve
A vízilabdához seMezei stílusa elképesztően undorító.SchleckEzaz ember csak vízilabdához ért. F1től is elküldték 1 év utáncsaba92
Tepper takarodj!
több mint 10 éve
Volt bírói hiba, de a bosnyákok bőven megérdemlik a kiesést, szánalmas, amit ma nyújtottak...Besic ára jelenleg szerintem 3 és 4 millió € között mozog
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 10 éve
Az Új-zélandi bíró mellett Mezeinek is lehetne ez az utolsó meccse a VBn. Nem tudom, melyikük teljesítménye volt vállalhatatlanabb...
több mint 10 éve
Szegényeknek semmi sem sikerül...
Draft
több mint 10 éve
Jöjjön már Kásás, akkor nem mernék így húzni az időt
több mint 10 éve
Kitradeltem a fogadásomból = megnyerte Nigéria 😊
Tepper takarodj!
több mint 10 éve
mit hagyott ki?
Draft
több mint 10 éve
Akármi a vége a spori csúnyán belenyúlt...ThundersNFLSajnos pont az lesz a vége, hogy ezen megint pontok múljanak. illetve ezúttal egy kiesés is.