Soccer VB 2014
6 feliratkozó
több mint 11 éve
Németország: Vrijbloed, Iktriad, Sobri Jóska, csebi, danyly, HanSolo, gamerkr, Kroos, FViktor93, NB2, puffin, Asbee, Gaba93, Amadeus91, Burkustöbb mint 11 éve
Mezei botrány baszki.De nem volt les és lökött a nigger!!
Én elhiszem, hogy Besic a fradiban játszik, de attól még nem kéne ennyire látványosan szurkolni nekik kommentálás címen. Szimpatikus csapat, de már tele van a faszom velük emiatt a gyökér miatt.gabokocka
Tepper takarodj!
több mint 11 éve
Amúgy Nigéria csinálja jól, nem beállnak 23 emberrel védekezni, hanem inkább a kapu előtt tartják a labdát
több mint 11 éve
Hát mit lehet tenni, ennyire szarde, már 10 perce nincs a pályán.deyellSzinte kivétel nélkül minden támadás Lulicon megy átStezŐt nem cserélték le az előbb?iktriad
Tepper takarodj!
több mint 11 éve
Mezei botrány baszki.Én elhiszem, hogy Besic a fradiban játszik, de attól még nem kéne ennyire látványosan szurkolni nekik kommentálás címen. Szimpatikus csapat, de már tele van a faszom velük emiatt a gyökér miatt.
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 11 éve
Arról lemaradtam, fail 😀 Csak a haját néztem az előbb, ugyanolyan volt 😀
több mint 11 éve
de, már 10 perce nincs a pályán.Szinte kivétel nélkül minden támadás Lulicon megy átStezŐt nem cserélték le az előbb?iktriad
chemicals keep me under control
több mint 11 éve
Szinte kivétel nélkül minden támadás Lulicon megy átStezMég a cserepadon is?
több mint 11 éve
Szinte kivétel nélkül minden támadás Lulicon megy átStezŐt nem cserélték le az előbb?
több mint 11 éve
Begovicban benne van egy Akinfejev style 😀
több mint 11 éve
Szinte kivétel nélkül minden támadás Lulicon megy át
több mint 11 éve
de kint volt sajnos 😀StezMezei ma annyira pártatlan, mint a köztévé híradói. 😀😀
több mint 11 éve
Pjanic jó, csak kár, hogy mocskos római. 😀
több mint 11 éve
Babatunde Babayaro nyomdokaiban.
több mint 11 éve
Fájdalmasan statikus a bosnyákok játéka...

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 11 éve
Nigériaiak nem szakadnak bele a kontrázásba se, pedig jó lehetőségeik vannak, lennének.
Tepper takarodj!
több mint 11 éve
Erre miért kellett 10 percet várni?
több mint 11 éve
Nem látom a fiaidon azt a hatalmas elszántságot.Tebowics szintenHörilegalább az X meg kell legyen és bedarálni iránt és bízni az argentinokban.Milyen jó kis emotional speecheket tolsz, a locker roomban a srácok már érzik, kurvára oda fognak most baszniStez
de jobb a W, nem kell beszarni.Höri
Hodgson Herczeg?
több mint 11 éve
vágott szeműek holnap (ma) megcsapják az arabokat?Dexxter TailorSose
több mint 11 éve
Tebowics szintenlegalább az X meg kell legyen és bedarálni iránt és bízni az argentinokban.Milyen jó kis emotional speecheket tolsz, a locker roomban a srácok már érzik, kurvára oda fognak most baszniStez
több mint 11 éve
vágott szeműek holnap (ma) megcsapják az arabokat?Dexxter TailorÉn 1Xet mondanék inkább
több mint 11 éve
vágott szeműek holnap (ma) megcsapják az arabokat?

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 11 éve
twitter.com/BiHFootball/status/480479195441934336/photo/1
több mint 11 éve
legalább az X meg kell legyen és bedarálni iránt és bízni az argentinokban.Milyen jó kis emotional speecheket tolsz, a locker roomban a srácok már érzik, kurvára oda fognak most baszni