Soccer VB 2014
6 feliratkozó
több mint 10 éve
Németország: Vrijbloed, Iktriad, Sobri Jóska, csebi, danyly, HanSolo, gamerkr, Kroos, FViktor93, NB2, puffin, Asbee, Gaba93, Amadeus91, Burkustöbb mint 10 éve
Igen, azt láttam élőben 😀 ...de ugye nem mindig láttunk mindenkit 😊Nem, mert azt laptopról néztük a draft közvetítés alatt. 😀 ("Mi? Miiiii? Mewhort? Meg a Faszt!" )iktriadMiért, azt csinálta a Colts draft után is? 😀Chargers LTGól! Höri nem örülulpianusMostanra már szétrúgta a tévét.iktriad
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 10 éve
MInt mi? mint játékvezető? mint gyeptégla? Vagy a VIP páholyban ülő sztárjainkra gondolsz ?Mi kint leszunk a kov ebn.nyugi.Kennykéne future bet-et csinálni:De.Most látom, hogy kihúztatok a táblázatból engem és hőn szeretett csapatot.te nem sportújságíró vagy? mezei szurkolóként jobban tudom, hogy az angoloknak szurkolni egyet jelent azzal, hogy tudod: sosem nyernek világversenyt?😀berger90
El vagyok keseredve, a végén még tudatosítanom kell magamban, mekkora lúzerek vagyunk.Stez
Tudom, de hát néha hitegetem magam, hogy talán még megélem azmagyarangol EB/VB győzelmet. 😀Stez
Magyarország előbb jut ki világversenyre
VAGY
Anglia előbb nyer világversenyt
sima coinflip 😀berger90
több mint 10 éve
Mezeit szerintem jelenleg jobban érdeklik a nézők, mint a meccs...
több mint 10 éve
Ez a Lulic kurvagyenge. Az összes értelemben.HanniMúltkor gyengén játszott bal középpályán, most kipróbálta a szövetségi kapitány a védelem bal szélén. Ott is ugyanazt a teljesítményt hozza.
több mint 10 éve
Csak el ne tol(ód)juk ezt is...Mi kint leszunk a kov ebn.nyugi.Kennykéne future bet-et csinálni:De.Most látom, hogy kihúztatok a táblázatból engem és hőn szeretett csapatot.te nem sportújságíró vagy? mezei szurkolóként jobban tudom, hogy az angoloknak szurkolni egyet jelent azzal, hogy tudod: sosem nyernek világversenyt?😀berger90
El vagyok keseredve, a végén még tudatosítanom kell magamban, mekkora lúzerek vagyunk.Stez
Tudom, de hát néha hitegetem magam, hogy talán még megélem azmagyarangol EB/VB győzelmet. 😀Stez
VAGY
sima coinflip 😀berger90
több mint 10 éve
Nem, mert azt laptopról néztük a draft közvetítés alatt. 😀Miért, azt csinálta a Colts draft után is? 😀Chargers LTGól! Höri nem örülulpianusMostanra már szétrúgta a tévét.iktriad
több mint 10 éve
Azért a gólpassz előtti lökést is fújták már le sokszor.
több mint 10 éve
Ez a Lulic kurvagyenge. Az összes értelemben.
több mint 10 éve
Mi kint leszunk a kov ebn.nyugi.kéne future bet-et csinálni:De.Most látom, hogy kihúztatok a táblázatból engem és hőn szeretett csapatot.te nem sportújságíró vagy? mezei szurkolóként jobban tudom, hogy az angoloknak szurkolni egyet jelent azzal, hogy tudod: sosem nyernek világversenyt?😀berger90
VAGY
sima coinflip 😀berger90
több mint 10 éve
kronikk
237
20 mpig Besicnél volt a labda és MDani nem mondta a nevét 😮
több mint 10 éve
Hamarosan úgy is 60 fős EB/VB lesz, oda szerintem nagy nehezen kijutunk 😀kéne future bet-et csinálni:De.Most látom, hogy kihúztatok a táblázatból engem és hőn szeretett csapatot.te nem sportújságíró vagy? mezei szurkolóként jobban tudom, hogy az angoloknak szurkolni egyet jelent azzal, hogy tudod: sosem nyernek világversenyt?😀berger90
VAGY
sima coinflip 😀berger90
több mint 10 éve
Miért, azt csinálta a Colts draft után is? 😀Gól! Höri nem örülulpianusMostanra már szétrúgta a tévét.iktriad
több mint 10 éve
Megvárjuk a sporit a kocsijanalHöri"Schiriiiiiiiiiiiiiiiiiiii, Wir Wissen Wo Dein Auto Steht!" (bónuszpontért ezt valaki lefordíthatja németről bosnyákra 😀)
több mint 10 éve
bergerdani
4 913
kéne future bet-et csinálni:De.Most látom, hogy kihúztatok a táblázatból engem és hőn szeretett csapatot.te nem sportújságíró vagy? mezei szurkolóként jobban tudom, hogy az angoloknak szurkolni egyet jelent azzal, hogy tudod: sosem nyernek világversenyt?😀berger90
VAGY
sima coinflip 😀
Mindig jövőre
több mint 10 éve
Gól! Höri nem örülulpianusMostanra már szétrúgta a tévét.
több mint 10 éve
De.Most látom, hogy kihúztatok a táblázatból engem és hőn szeretett csapatot.te nem sportújságíró vagy? mezei szurkolóként jobban tudom, hogy az angoloknak szurkolni egyet jelent azzal, hogy tudod: sosem nyernek világversenyt?😀berger90
Tudom, de hát néha hitegetem magam, hogy talán még megélem az
több mint 10 éve
kronikk
237
Nem hiszitek el, de toltam Nigériát 4,2-n (szégyen, de voltak magasabban is 😊 )JakehomerÉn is csak a szelvényt már a németek hazavágták 😀
több mint 10 éve
Na nem akartam előre leírni, de sejtettem...sajnálom Boszniát...egy szabályos gólt lőnek és kapnak egy ilyet...hihetetlen
több mint 10 éve
bergerdani
4 913
Ha most kikapnak szegények, én már titokban se szurkolok senkinek, el vagyok átkozva.
Mindig jövőre
több mint 10 éve
Nem hiszitek el, de toltam Nigériát 4,2-n (szégyen, de voltak magasabban is 😊 )
Tepper takarodj!
több mint 10 éve
Jogtalanul elvett gól után alap volt, hogy a másodikat a niggák szerzik. Rohadt buzi spori
több mint 10 éve
bergerdani
4 913
Most látom, hogy kihúztatok a táblázatból engem és hőn szeretett csapatot.te nem sportújságíró vagy? mezei szurkolóként jobban tudom, hogy az angoloknak szurkolni egyet jelent azzal, hogy tudod: sosem nyernek világversenyt?😀
Mindig jövőre
több mint 10 éve
Tessék ott is van az első gól ami persze afrikai...😕