Soccer VB 2014
6 feliratkozó
több mint 11 éve
Németország: Vrijbloed, Iktriad, Sobri Jóska, csebi, danyly, HanSolo, gamerkr, Kroos, FViktor93, NB2, puffin, Asbee, Gaba93, Amadeus91, Burkustöbb mint 11 éve
Igen, azt láttam élőben 😀 ...de ugye nem mindig láttunk mindenkit 😊Nem, mert azt laptopról néztük a draft közvetítés alatt. 😀 ("Mi? Miiiii? Mewhort? Meg a Faszt!" )iktriadMiért, azt csinálta a Colts draft után is? 😀Chargers LTGól! Höri nem örülulpianusMostanra már szétrúgta a tévét.iktriad
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 11 éve
MInt mi? mint játékvezető? mint gyeptégla? Vagy a VIP páholyban ülő sztárjainkra gondolsz ?Mi kint leszunk a kov ebn.nyugi.Kennykéne future bet-et csinálni:De.Most látom, hogy kihúztatok a táblázatból engem és hőn szeretett csapatot.te nem sportújságíró vagy? mezei szurkolóként jobban tudom, hogy az angoloknak szurkolni egyet jelent azzal, hogy tudod: sosem nyernek világversenyt?😀berger90
El vagyok keseredve, a végén még tudatosítanom kell magamban, mekkora lúzerek vagyunk.Stez
Tudom, de hát néha hitegetem magam, hogy talán még megélem azmagyarangol EB/VB győzelmet. 😀Stez
Magyarország előbb jut ki világversenyre
VAGY
Anglia előbb nyer világversenyt
sima coinflip 😀berger90
több mint 11 éve
Mezeit szerintem jelenleg jobban érdeklik a nézők, mint a meccs...
több mint 11 éve
Ez a Lulic kurvagyenge. Az összes értelemben.HanniMúltkor gyengén játszott bal középpályán, most kipróbálta a szövetségi kapitány a védelem bal szélén. Ott is ugyanazt a teljesítményt hozza.
több mint 11 éve
Csak el ne tol(ód)juk ezt is...Mi kint leszunk a kov ebn.nyugi.Kennykéne future bet-et csinálni:De.Most látom, hogy kihúztatok a táblázatból engem és hőn szeretett csapatot.te nem sportújságíró vagy? mezei szurkolóként jobban tudom, hogy az angoloknak szurkolni egyet jelent azzal, hogy tudod: sosem nyernek világversenyt?😀berger90
El vagyok keseredve, a végén még tudatosítanom kell magamban, mekkora lúzerek vagyunk.Stez
Tudom, de hát néha hitegetem magam, hogy talán még megélem azmagyarangol EB/VB győzelmet. 😀Stez
VAGY
sima coinflip 😀berger90
több mint 11 éve
Nem, mert azt laptopról néztük a draft közvetítés alatt. 😀Miért, azt csinálta a Colts draft után is? 😀Chargers LTGól! Höri nem örülulpianusMostanra már szétrúgta a tévét.iktriad
több mint 11 éve
Azért a gólpassz előtti lökést is fújták már le sokszor.
több mint 11 éve
Ez a Lulic kurvagyenge. Az összes értelemben.
több mint 11 éve
Mi kint leszunk a kov ebn.nyugi.kéne future bet-et csinálni:De.Most látom, hogy kihúztatok a táblázatból engem és hőn szeretett csapatot.te nem sportújságíró vagy? mezei szurkolóként jobban tudom, hogy az angoloknak szurkolni egyet jelent azzal, hogy tudod: sosem nyernek világversenyt?😀berger90
VAGY
sima coinflip 😀berger90
több mint 11 éve
20 mpig Besicnél volt a labda és MDani nem mondta a nevét 😮
több mint 11 éve
Hamarosan úgy is 60 fős EB/VB lesz, oda szerintem nagy nehezen kijutunk 😀kéne future bet-et csinálni:De.Most látom, hogy kihúztatok a táblázatból engem és hőn szeretett csapatot.te nem sportújságíró vagy? mezei szurkolóként jobban tudom, hogy az angoloknak szurkolni egyet jelent azzal, hogy tudod: sosem nyernek világversenyt?😀berger90
VAGY
sima coinflip 😀berger90
több mint 11 éve
Miért, azt csinálta a Colts draft után is? 😀Gól! Höri nem örülulpianusMostanra már szétrúgta a tévét.iktriad
több mint 11 éve
Megvárjuk a sporit a kocsijanalHöri"Schiriiiiiiiiiiiiiiiiiiii, Wir Wissen Wo Dein Auto Steht!" (bónuszpontért ezt valaki lefordíthatja németről bosnyákra 😀)
több mint 11 éve
kéne future bet-et csinálni:De.Most látom, hogy kihúztatok a táblázatból engem és hőn szeretett csapatot.te nem sportújságíró vagy? mezei szurkolóként jobban tudom, hogy az angoloknak szurkolni egyet jelent azzal, hogy tudod: sosem nyernek világversenyt?😀berger90
VAGY
sima coinflip 😀
Mindig jövőre
több mint 11 éve
Gól! Höri nem örülulpianusMostanra már szétrúgta a tévét.
több mint 11 éve
De.Most látom, hogy kihúztatok a táblázatból engem és hőn szeretett csapatot.te nem sportújságíró vagy? mezei szurkolóként jobban tudom, hogy az angoloknak szurkolni egyet jelent azzal, hogy tudod: sosem nyernek világversenyt?😀berger90
Tudom, de hát néha hitegetem magam, hogy talán még megélem az
több mint 11 éve
Nem hiszitek el, de toltam Nigériát 4,2-n (szégyen, de voltak magasabban is 😊 )JakehomerÉn is csak a szelvényt már a németek hazavágták 😀
több mint 11 éve
Na nem akartam előre leírni, de sejtettem...sajnálom Boszniát...egy szabályos gólt lőnek és kapnak egy ilyet...hihetetlen
több mint 11 éve
Ha most kikapnak szegények, én már titokban se szurkolok senkinek, el vagyok átkozva.
Mindig jövőre
több mint 11 éve
Nem hiszitek el, de toltam Nigériát 4,2-n (szégyen, de voltak magasabban is 😊 )
Tepper takarodj!
több mint 11 éve
Jogtalanul elvett gól után alap volt, hogy a másodikat a niggák szerzik. Rohadt buzi spori
több mint 11 éve
Most látom, hogy kihúztatok a táblázatból engem és hőn szeretett csapatot.te nem sportújságíró vagy? mezei szurkolóként jobban tudom, hogy az angoloknak szurkolni egyet jelent azzal, hogy tudod: sosem nyernek világversenyt?😀
Mindig jövőre
több mint 11 éve
Tessék ott is van az első gól ami persze afrikai...😕