Soccer VB 2014
6 feliratkozó
több mint 10 éve
Németország: Vrijbloed, Iktriad, Sobri Jóska, csebi, danyly, HanSolo, gamerkr, Kroos, FViktor93, NB2, puffin, Asbee, Gaba93, Amadeus91, Burkustöbb mint 10 éve
Babatunde Fatusi 😀😀 - jött pár flashback a név említéséről.iktriadEmlékszem idejött hozzánk, kikaptunk a Fraditól kérdezték a véleményét. Annyit mondott, hogy: maffia, maffia, azért nyert a fradi. Erre fél év múlva nem ott kötött ki???
több mint 10 éve
Hajrovics valami bosnyák Robbennek hiszi magát amúgy?SchleckBenne van a nevében hogy haj...szoval nem
több mint 10 éve
Most látom, hogy kihúztatok a táblázatból engem és hőn szeretett csapatot. El vagyok keseredve, a végén még tudatosítanom kell magamban, mekkora lúzerek vagyunk.
több mint 10 éve
Az a vicces, hogy nem is volt a közelében sem Dzeko a lesnek, lazán hátrébb állt egy méterrel. Ha határeset lenne még azt mondanám oké.... De hát így egyértelműen Besict szopatják. 😊
több mint 10 éve
kronikk
237
nem valami meggyőző eddig bosznia, szerintem az első gólt nigéria löviDexxter TailorSzerintem pedig ha nigéria lövi az első gólt, Mezei azt is Besicnek adja. 😊Stez
Csak azért, húzták be a lest, hogy igazatok legyen 😀
több mint 10 éve
Babatunde Fatusi 😀😀 - jött pár flashback a név említéséről.Mekkora (nem) les gól. Boszniában be fogják tiltani ezért a Hobbit 3at.
több mint 10 éve
buzi bíró! (de legalább nem buktam rajta 😀)
több mint 10 éve
Következő a les bíró....
több mint 10 éve
jézusom, ráadásul fél nappal később emelte a zászlót!!!
több mint 10 éve
LOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOLEz les 😀
több mint 10 éve
James007
1 858
Én a személyesen nem érdekelt szurkolók "ragaszkodását" nem tudom egyszerűen felfogni egyes válogatottak iránt, mikor pl. valaki magyarként egyszerűen eldönti, hogy ő most az olaszoknak drukkol, és játszanak bármilyen gyatrán, még számára is az eredmény bőven szentesíti az eszközt... Mert semlegesként szerintem ennek a Ghánának lehet szorítani, pár válogatottnak viszont annál kevésbé, hiába tartozik az "esélyesek" közé.baggioNem tudhatod, hogy kinek milyen kötődése van. Én pl
több mint 10 éve
nem valami meggyőző eddig bosznia, szerintem az első gólt nigéria löviDexxter TailorSzerintem pedig ha nigéria lövi az első gólt, Mezei azt is Besicnek adja. 😊
több mint 10 éve
nem valami meggyőző eddig bosznia, szerintem az első gólt nigéria lövi
több mint 10 éve
sajnos Besic eladja a labdát???Ha már a harapós fiúk nincsenek kint, valakit cumizni kell.
wtf???
azért ez a Besic felcumizás kezd undorító lenniNB2
több mint 10 éve
sajnos Besic eladja a labdát???Ezen a VBn ő az országimázs nagykövetünk...
wtf???
azért ez a Besic felcumizás kezd undorító lenniNB2
több mint 10 éve
sajnos Besic eladja a labdát???wtf???
azért ez a Besic felcumizás kezd undorító lenni
több mint 10 éve
kronikk
237
Nigéria már most többet tett, mint Irán ellen, mert végre nem betonfal van előttük és szvsz náluk van az afrikai csapatok közül a legjobb kapus
több mint 10 éve
Egyébként Mezei alapból kritikán aluli szinten kezdte a közvetítést, de meccsről-meccsre egyre szarabb azért. Most épp nem néztem a nigériai támadást, de annyit hallok a támadásuknál, hogy "ez jó... remek... eladta a labdát... Mikel! Mikel! Elvállalja, mellé!"Igazából próbálom elképzelni ezt a támadást, de nem nagyon sikerül. 😀
több mint 10 éve
"Veszélyes helyről" - 40 méterről a vonal mellől
Tepper takarodj!
több mint 10 éve
Jaja, nagyon vicces ez. "Dzeko kitolja szélre, ööö, Dzeko várja a labdát. ööö a labda nem jutott el Dzekohoz." 😀Besicről volt már szó 😛 ?dandeelég sok, viszont el kellett telnie 8 percnek ahhoz, hogy rájöjjek, hogy ez a kommentátor is csak 4-5 nevet ismer vagy csak ennyi játékost akar felismerni.. 😀gamerkr
több mint 10 éve
kronikk
237
A szupersas elszállt a labda fölött (Musa)...
több mint 10 éve
"ferencsvarozs" - ezt sosem fogom megunni 😀