Soccer VB 2014
6 feliratkozó
több mint 10 éve
Németország: Vrijbloed, Iktriad, Sobri Jóska, csebi, danyly, HanSolo, gamerkr, Kroos, FViktor93, NB2, puffin, Asbee, Gaba93, Amadeus91, Burkustöbb mint 10 éve
Az USA múltkor is továbbjutott a csoportjából. Iránnak ez még egyszer se sikerült a vébéken.Azzal a Ghánával, akit az USA megvert? 😮csi77Ez a nácionálelf is egy nagy LOL volt ma! 😊ZoliZoltánNem játszhat mindenki késhegyre menő találkozót olyan soccer powerhouseokkal, mint Irán....iktriad
több mint 10 éve
Most mit izgultok ideje van egy 3. Argentin-Német döntőnek majd ott eldöntik a srácok 😛
több mint 10 éve
igen, ilyesfajta "érdekességek" egyáltalán nem fordulnak elő - teszem azt egy amerikai sport ligában sem, ugye ? 😊Azzal a Ghánával, akit az USA megvert? 😮csi77Ez a nácionálelf is egy nagy LOL volt ma! 😊ZoliZoltánNem játszhat mindenki késhegyre menő találkozót olyan soccer powerhouseokkal, mint Irán....iktriad
több mint 10 éve
Ilyenkor mindig Bödöcs szavai jutnak az eszembe.Én is többet vártam Argentínától.Többet vártam tőlük.Sima W-tZoliZoltánEz a nácionálelf is egy nagy LOL volt ma! 😊ZoliZoltánJa, végül is csak felálltak a padlóról egy kurva jó Ghána ellen. A németekből hiányzik (legalább) egy klasszis, de a csapatjátékuk megint elit.Jakehomer
Most akkor mi van?Stez
-Szeretem, amikor a közelmúlt válogatottjai szakértenek a focivébé meccsei alatt.
-"Többet vártam az Argentoktól a meccsen."
-Ő többet várt az argentinoktól. Mi meg tőletek az elmúlt 30 évben.
😀😀
több mint 10 éve
Azzal a Ghánával, akit az USA megvert? 😮Ez a nácionálelf is egy nagy LOL volt ma! 😊ZoliZoltánNem játszhat mindenki késhegyre menő találkozót olyan soccer powerhouseokkal, mint Irán....iktriad
Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 10 éve
Én is többet vártam Argentínától.Többet vártam tőlük.Sima W-tZoliZoltánEz a nácionálelf is egy nagy LOL volt ma! 😊ZoliZoltánJa, végül is csak felálltak a padlóról egy kurva jó Ghána ellen. A németekből hiányzik (legalább) egy klasszis, de a csapatjátékuk megint elit.Jakehomer
Most akkor mi van?
több mint 10 éve
Többet vártam tőlük.Sima W-tEz a nácionálelf is egy nagy LOL volt ma! 😊ZoliZoltánJa, végül is csak felálltak a padlóról egy kurva jó Ghána ellen. A németekből hiányzik (legalább) egy klasszis, de a csapatjátékuk megint elit.Jakehomer
több mint 10 éve
sejtettem. 😊Ránéztem az avatarodra.iktriadhehe!(miért pont őket hoztad fel?:p)ZoliZoltánEz a nácionálelf is egy nagy LOL volt ma! 😊ZoliZoltánNem játszhat mindenki késhegyre menő találkozót olyan soccer powerhouseokkal, mint Irán....iktriad
több mint 10 éve
Götze a király, nincs mese.StezÖsszekevered Pisont Istvánnal.
több mint 10 éve
Ránéztem az avatarodra.hehe!(miért pont őket hoztad fel?:p)ZoliZoltánEz a nácionálelf is egy nagy LOL volt ma! 😊ZoliZoltánNem játszhat mindenki késhegyre menő találkozót olyan soccer powerhouseokkal, mint Irán....iktriad
több mint 10 éve
Ez a nácionálelf is egy nagy LOL volt ma! 😊ZoliZoltánJa, végül is csak felálltak a padlóról egy kurva jó Ghána ellen. A németekből hiányzik (legalább) egy klasszis, de a csapatjátékuk megint elit.
Tepper takarodj!
több mint 10 éve
hehe!(miért pont őket hoztad fel?:p)Ez a nácionálelf is egy nagy LOL volt ma! 😊ZoliZoltánNem játszhat mindenki késhegyre menő találkozót olyan soccer powerhouseokkal, mint Irán....iktriad
több mint 10 éve
Ez a nácionálelf is egy nagy LOL volt ma! 😊ZoliZoltánNem játszhat mindenki késhegyre menő találkozót olyan soccer powerhouseokkal, mint Irán....
több mint 10 éve
Ez a nácionálelf is egy nagy LOL volt ma! 😊
több mint 10 éve
A FIFA fedhetetlenségét és a világi javaktól tartózkodó vezetéséét ismerve... NANÁ!naná hogy holnap ejfelkor van az usa portugal... basszus...yookeraz amik vajon elintézték maguknak, hogy a saját időzónájukban mindig főműsoridőbe játszanak?NB2
Mondjuk a németek ellen 18:00kor játszanak - de most magyar idő szerint.
több mint 10 éve
naná hogy holnap ejfelkor van az usa portugal... basszus...yookeraz amik vajon elintézték maguknak, hogy a saját időzónájukban mindig főműsoridőbe játszanak?
több mint 10 éve
Verjük a portugálokat és vezetjük a csoportot. U S A !!!
több mint 10 éve
Götze mekkora gólt fejrúgott.
több mint 10 éve
naná hogy holnap ejfelkor van az usa portugal... basszus...
több mint 10 éve
Löwwel mindenki pacsizni akart, az fontosabb, mint egy törött csont.Müller ott haldoklik az ötösön, egyetlen csapattárs sem megy oda, szarik rá mindenki 😀Stezugyanúgy a többiek is ... itt mondom asszonynak, hogy kette ott fetrengenek a többi meg pacsizikDrip
több mint 10 éve
Müller ott haldoklik az ötösön, egyetlen csapattárs sem megy oda, szarik rá mindenki 😀StezPepe odament volna
Tepper takarodj!
több mint 10 éve
Müller ott haldoklik az ötösön, egyetlen csapattárs sem megy oda, szarik rá mindenki 😀StezMa nem rúgott gólt = nem kap vacsorát.