Soccer VB 2014
6 feliratkozó
több mint 11 éve
Németország: Vrijbloed, Iktriad, Sobri Jóska, csebi, danyly, HanSolo, gamerkr, Kroos, FViktor93, NB2, puffin, Asbee, Gaba93, Amadeus91, Burkustöbb mint 11 éve
szimpatikus hajtos kiscsapat ez a nemet! nem adjak fel...😊
több mint 11 éve
vb legjobb meccse eddig.KennyNálam ennél jobb meccs volt a Brazil-Mehikó
több mint 11 éve
2,45-ös szorzó, h nyernek a németek

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 11 éve
Inzaghiii... Ja nem Klose 😊

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 11 éve
disznó ezért állt be, hogy elbassza? azért Klose bemutatkozása után ez elég szégyen
több mint 11 éve
Majd meglátjuk, én nem innék előre a medvebőrére 😀Kivegezzuk őketHöriAz egyetlen afrikai csapat amiben van tűz.JayBKíváncsi leszek Nigériára, ha nem egy betonfal lesz előttükcsaba92
több mint 11 éve
Nem volt senki a hosszú kapufánál, Gundi idegbajt kapnaJakehomeraz a rovid
the area dividing the brain and the soul/is affected in many ways by experience –/some lose all mind and become soul: insane./some lose all soul and become mind: intellectual./some lose both and become: accepted.
több mint 11 éve
az angolok kiesése után pici fájdalomdíj lett volna ha szívnak legalább egyszer a németek is, ez nagyon nem az én vébém😀
Mindig jövőre
több mint 11 éve
Az hogy rekordbeállítás van, nem érdekli Melczert....
több mint 11 éve
1-0-nál 36-ra szaladt fel Ghána oddsa...Jakehomerformaban vagy 😀
the area dividing the brain and the soul/is affected in many ways by experience –/some lose all mind and become soul: insane./some lose all soul and become mind: intellectual./some lose both and become: accepted.
több mint 11 éve
k...a jó meccs lett belőle
több mint 11 éve
1 perce a pályán... 😀

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 11 éve
lábbal lőtt gólt 😮
több mint 11 éve
Nem volt senki a hosszú kapufánál, Gundi idegbajt kapna
Tepper takarodj!
több mint 11 éve
És az igazi ötösön belül lábon lövik gólját rúgja most is 😀 😀
több mint 11 éve
Kivegezzuk őketAz egyetlen afrikai csapat amiben van tűz.JayBKíváncsi leszek Nigériára, ha nem egy betonfal lesz előttükcsaba92
több mint 11 éve
Köszi! Jinxelj méég! 😊Lineker bácsi megmondta anno...James007Annak a mondásnak lejárt a szavatossága 96ban.iktriad
több mint 11 éve
TOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOR KLOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOSEIgaz.98, akkor estek pofára a horvátok ellenberger90Lineker bácsi megmondta anno...James007Annak a mondásnak lejárt a szavatossága 96ban.iktriad
több mint 11 éve
Klose xD 1 perc 😀
több mint 11 éve
Nincs iylen 😀 😀 😀
több mint 11 éve
Kloooooooooseeeeeeeeeeeee ki más 😀