Soccer VB 2014
6 feliratkozó
több mint 10 éve
Németország: Vrijbloed, Iktriad, Sobri Jóska, csebi, danyly, HanSolo, gamerkr, Kroos, FViktor93, NB2, puffin, Asbee, Gaba93, Amadeus91, Burkustöbb mint 10 éve
bergerdani
4 913
Mi lesz itt?Ghána sajnos kizúg a négy között, szerintem kolumbia ellen büntetőkkel
Chile-Ghána VB döntő?Kenny
Mindig jövőre
több mint 10 éve
te nő vagy? 😛Vicces dolog ez, alig nézek már soccert, de ezen a vb-n eléggé ülnek a megérzéseim. Amit meg sokat nézek, kurva szarul fogadom 😊JakehomerBoateng lecserélése volt a nyerő húzás, most Prince leszedése után mindjárt egyenlít Ghána.JakehomerMondjad még! Nyitom a sportingbetet 😊James007
Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 10 éve
Mi lesz itt?Chile - Costa Rica
Chile-Ghána VB döntő?Kenny
több mint 10 éve
reméljük nem jön Klose ezután sem, tuti gólt lőne
több mint 10 éve
mehehehe.
több mint 10 éve
na akkor végre fogunk rúgni gólt a ghánaik ellen a 60. perc után (eddig nem sikerült sosem)
több mint 10 éve
SCHEIßE! SCHEIßE! SCHEIßE! SCHEIßE! SCHEIßE!
több mint 10 éve
hát a Ghánaiak most lehet nem fognak kikapni 😛
több mint 10 éve
ojaj egy picksix
több mint 10 éve
Hoppá!
több mint 10 éve
igy szokott ez lenni.Vicces dolog ez, alig nézek már soccert, de ezen a vb-n eléggé ülnek a megérzéseim. Amit meg sokat nézek, kurva szarul fogadom 😊JakehomerBoateng lecserélése volt a nyerő húzás, most Prince leszedése után mindjárt egyenlít Ghána.JakehomerMondjad még! Nyitom a sportingbetet 😊James007
amugy nemtom mit kell vergodni. az ostermelo team ugyis szetbasz majd mindenkit, oszt lisztes orral fogja mindenki unnepelni a vilagbajnoki cimet 😊
the area dividing the brain and the soul/is affected in many ways by experience –/some lose all mind and become soul: insane./some lose all soul and become mind: intellectual./some lose both and become: accepted.
több mint 10 éve
Vicces dolog ez, alig nézek már soccert, de ezen a vb-n eléggé ülnek a megérzéseim. Amit meg sokat nézek, kurva szarul fogadom 😊Boateng lecserélése volt a nyerő húzás, most Prince leszedése után mindjárt egyenlít Ghána.JakehomerMondjad még! Nyitom a sportingbetet 😊James007
Tepper takarodj!
több mint 10 éve
mit lépnek a németek? gólt lőnek bameg, én úgy látom, nincsenek hátrányban sem
több mint 10 éve
Szóval akkor jöhet Klose.KennyPont ez jutott eszembe, ha ennyi fejes gól születik, akkor be kéne hozni a műfaj koronázatlan királyát.
több mint 10 éve
Megmondtam vagy megmondtam? 😀JakehomerÉn is megmondtam, hogy az angolok egyenlítenek az uruk ellen..... aztán a végén csak kikaptak 😛 😉
több mint 10 éve
Én jinxelek, ő jósol. Más-más iparágban nyomjuk a biznisztScheiße.látod Ik így kell ezt 😛 😛Drip
Boateng lecserélése volt a nyerő húzás, most Prince leszedése után mindjárt egyenlít Ghána.JakehomerWow.iktriad
több mint 10 éve
JéBé
7 035
Boateng lecserélése volt a nyerő húzás, most Prince leszedése után mindjárt egyenlít Ghána.Jakehomer