Soccer VB 2014
6 feliratkozó
több mint 10 éve
Németország: Vrijbloed, Iktriad, Sobri Jóska, csebi, danyly, HanSolo, gamerkr, Kroos, FViktor93, NB2, puffin, Asbee, Gaba93, Amadeus91, Burkustöbb mint 10 éve
nálam a hyundai Because Futbol kampánya nyerte a reklám-vb-t 😊
több mint 10 éve
Götze engem soha nem fog meggyőzni már szerintem, hogy akkora játékos, mint amekkorára tartják. Bár lehet nem is ez élete fő célja. Én amúgy helyére behoznék valami befejezéshez is kicsit értő játékost, mondjuk Podolskit vagy Schürrlét.
több mint 10 éve
naná, képzeld mi lenne ha fizikailag dominálnánk a ghánaikat, mindenki rasszizmust kiáltanaSokkal robbanékonyabbak a Ghánaiak, és a testi kontaktusbol is jobban jönnek kiMiamipussy deutschlandStez
több mint 10 éve
ha a ghánaiak betalálnának nagyon nehéz lenne a germánoknakde tuti egyet hátul összehoznak a védők (mármint az afrikaik)
több mint 10 éve
Sokkal robbanékonyabbak a Ghánaiak, és a testi kontaktusbol is jobban jönnek kiMiamipussy deutschland
több mint 10 éve
Miami
964
Sokkal robbanékonyabbak a Ghánaiak, és a testi kontaktusbol is jobban jönnek ki
több mint 10 éve
szünetben tuti ráránt a kommentátor erre a Boateng testvérháborúra
több mint 10 éve
azért kicsit perverz h ghánai szurker fehérre festi az arcát. 😀briareosEngem konkrétan egy X-akták részre emlékeztet a fazon (Teliko).
több mint 10 éve
ha jól látom, rendesen fullba nyomtaazért kicsit perverz h ghánai szurker fehérre festi az arcát. 😀briareosinverz trópusi viharberger90
több mint 10 éve
Prince a hátán viszi ghánát. 😀
több mint 10 éve
bergerdani
4 913
azért kicsit perverz h ghánai szurker fehérre festi az arcát. 😀briareosinverz trópusi vihar
Mindig jövőre
több mint 10 éve
azért kicsit perverz h ghánai szurker fehérre festi az arcát. 😀
több mint 10 éve
James007
1 857
Bond..és?Te csini vagy, ő meg tud focizni..James007vagy pl minden idők legjóképűbb német játékosa: Jens Jeremiesbriareosehh bezzeg ha klose pályán lenne...briareosŐ és/vagy Poldi vagy Schweini.iktriad
én bírtam.
Te ki vagy?briareos
több mint 10 éve
és?Te csini vagy, ő meg tud focizni..James007vagy pl minden idők legjóképűbb német játékosa: Jens Jeremiesbriareosehh bezzeg ha klose pályán lenne...briareosŐ és/vagy Poldi vagy Schweini.iktriad
én bírtam.
Te ki vagy?
több mint 10 éve
Azért picit durva, ahogy rendszeresen lepattannak a német játékosok a ghánaiakról, amikor kontaktra kerül sor.
több mint 10 éve
Itt van Özil, ha szépség kell.
több mint 10 éve
lecserélték riberyreAkiről azóta sem tudjuk, miért engedték ki a Notre damei harangtoronyból.iktriadvagy pl minden idők legjóképűbb német játékosa: Jens Jeremiesbriareosehh bezzeg ha klose pályán lenne...briareosŐ és/vagy Poldi vagy Schweini.iktriad
több mint 10 éve
James007
1 857
Te csini vagy, ő meg tud focizni..vagy pl minden idők legjóképűbb német játékosa: Jens Jeremiesbriareosehh bezzeg ha klose pályán lenne...briareosŐ és/vagy Poldi vagy Schweini.iktriad
több mint 10 éve
kronikk
237
A google érdekesebb, ott már van gól
több mint 10 éve
Akiről azóta sem tudjuk, miért engedték ki a Notre damei harangtoronyból.vagy pl minden idők legjóképűbb német játékosa: Jens Jeremiesbriareosehh bezzeg ha klose pályán lenne...briareosŐ és/vagy Poldi vagy Schweini.iktriad
több mint 10 éve
vagy pl minden idők legjóképűbb német játékosa: Jens Jeremiesehh bezzeg ha klose pályán lenne...briareosŐ és/vagy Poldi vagy Schweini.iktriad
több mint 10 éve
ehh bezzeg ha klose pályán lenne...briareosŐ és/vagy Poldi vagy Schweini.
több mint 10 éve
James007
1 857
Végül is, elrúgta a kapus mellett..
több mint 10 éve
Egyre kevésbé tetszik a meccs összképe...