Soccer VB 2014
6 feliratkozó
több mint 10 éve
Németország: Vrijbloed, Iktriad, Sobri Jóska, csebi, danyly, HanSolo, gamerkr, Kroos, FViktor93, NB2, puffin, Asbee, Gaba93, Amadeus91, Burkustöbb mint 10 éve
Nem, de hát itt már csak a kokó segít, hogy behaluzzam, hogy egyszer a büdös kurva életbe nekünk is terem babér. 😀Na akkor go England 😀StezSzerintem rossz oldalon nyitottad ki a TV újságot. 😊Bazzani
több mint 10 éve
Vagy lehet rögbit néz.Na akkor go England 😀StezSzerintem rossz oldalon nyitottad ki a TV újságot. 😊Bazzani
több mint 10 éve
Na akkor go England 😀StezSzerintem rossz oldalon nyitottad ki a TV újságot. 😊
több mint 10 éve
Von Bergent egy helyi kórházban vizsgálták meg, és a diagnózis szerint a bal szemüregénél lévő csont tört el.De lapot nem ért...
Durva!!!NB2
több mint 10 éve
Ez a Halmai viszonylag értelmes fazon. Ellenben Bánfi...
több mint 10 éve
Von Bergent egy helyi kórházban vizsgálták meg, és a diagnózis szerint a bal szemüregénél lévő csont tört el.Durva!!!
több mint 10 éve
Ezt egy NFL fóromun tudhatnánk a legjobban hogy nem lehet végignyomni az egészet teljes gőzön. Ezért nem nyernek a Franciák majd.JayBja, ez idén is látszott 😊
több mint 10 éve
Huh ez ippeg, hogy meg lett, gratulálok Iránnak. Messi amúgy gyengén játszott de ez a klasszis, szerencsére kijött belőle. Higanyt meg remélem jegeljük Lavezzi és Palacio is többet tett hozzá 10 perc alatt, mint botlábú barátunk. Gyerünk tovább!!!! Rovo-t meg nem bánnám ha a Barcába beprotezsálnák 😀.
több mint 10 éve
Ezt egy NFL fóromun tudhatnánk a legjobban hogy nem lehet végignyomni az egészet teljes gőzön. Ezért nem nyernek a Franciák majd.JayBNa ja, a Pats példát vehetne Iránról, hogy kell királykodni. 😛
több mint 10 éve
JéBé
7 035
Ezt egy NFL fóromun tudhatnánk a legjobban hogy nem lehet végignyomni az egészet teljes gőzön. Ezért nem nyernek a Franciák majd.
több mint 10 éve
Most kell brillírozni vagy majd az egyenes kiesésnél?B&H ellen sem estem tőlük hasra...ThundersNFLIlyen fos játékkal negyeddöntőbe sem jutnak...ThundersNFLSzerintem nem játszottak szarul, Irán rohadt kellemetlen ellenfél, egy jó csapat ellen más jellegű meccsen jobban kidomborodnak majd az argentinok erényei, erős csapat ez nagyon.Jakehomer
Remélem a hollandok meg a németek pont fordítva lesznek és lecumiznak már nyolc között....
Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 10 éve
James007
1 857
Az utolsó héten kell jól játszani. Valahogy el kell jutni odáig, de hogy hogyan, az az eredményesség szempontjából mindegy.B&H ellen sem estem tőlük hasra...ThundersNFLIlyen fos játékkal negyeddöntőbe sem jutnak...ThundersNFLSzerintem nem játszottak szarul, Irán rohadt kellemetlen ellenfél, egy jó csapat ellen más jellegű meccsen jobban kidomborodnak majd az argentinok erényei, erős csapat ez nagyon.Jakehomer
több mint 10 éve
Már az 1. perctől kezdve lesz testvérháború (Boateng vs Boateng) a nap meccsén, Hummels játszik (😀), viszont Klose & Schweni megint csak csere(😕 ).Kezdő 11ek:
Neuer - J. Boateng , Mertesacker , Hummels , Höwedes - Lahm - Khedira , T. Kroos - M. Götze , Özil - T. Müller
Dauda - Afful , Boye , Jonathan Mensah , Asamoah - Rabiu , Muntari - Atsu , K.-P. Boateng , A. Ayew - Gyan
több mint 10 éve
B&H ellen sem estem tőlük hasra...Ilyen fos játékkal negyeddöntőbe sem jutnak...ThundersNFLSzerintem nem játszottak szarul, Irán rohadt kellemetlen ellenfél, egy jó csapat ellen más jellegű meccsen jobban kidomborodnak majd az argentinok erényei, erős csapat ez nagyon.Jakehomer
Draft
2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 10 éve
Ilyen fos játékkal negyeddöntőbe sem jutnak...ThundersNFLSzerintem nem játszottak szarul, Irán rohadt kellemetlen ellenfél, egy jó csapat ellen más jellegű meccsen jobban kidomborodnak majd az argentinok erényei, erős csapat ez nagyon.
Tepper takarodj!
több mint 10 éve
na sebaj, majd nigéria elkeni őket 😀
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 10 éve
A gólpasszt megadom félnek 😊Idén a második a VB-n.BazzaniMessi a choker.BazzaniAz első fontos megmozdulása a hányadik vb-jén? De ez klasszis volt, kétségtelen.Jakehomer
Tepper takarodj!
több mint 10 éve
CSak meg lett az a nyomorult 3 pont....10 emberrel beálltak...
több mint 10 éve
A William Hillnél szerintem arra is lehet fogadni, hogy az esti meccsen hányszor találja meg Löw a saját orrát, illetve mennyire lakik jól.
több mint 10 éve
Ide tartogatta a formáját...Romeronak is köszönjék meg mert ha nem véd olyan bravúrosan akkor csúnyán leégtek volnaThundersNFLSampdoriaban meg nyelte a potyákat...Bazzani
Draft
több mint 10 éve
Romeronak is köszönjék meg mert ha nem véd olyan bravúrosan akkor csúnyán leégtek volnaThundersNFLSampdoriaban meg nyelte a potyákat...
több mint 10 éve
Ilyen fos játékkal negyeddöntőbe sem jutnak...
Draft