Soccer VB 2014
6 feliratkozó
több mint 10 éve
Németország: Vrijbloed, Iktriad, Sobri Jóska, csebi, danyly, HanSolo, gamerkr, Kroos, FViktor93, NB2, puffin, Asbee, Gaba93, Amadeus91, Burkustöbb mint 10 éve
Csak hogy Müllernek assist-ja is legyen , jól van.
több mint 10 éve
Na végre!!!
több mint 10 éve
Na pl ilyenek miatt vagyok Schleckkel egy véleményen Götzével kapcsolatban. Ez mi volt már megint tőle?iktriadJinxtriad Strikes Again.
több mint 10 éve
James007
1 857
Na pl ilyenek miatt vagyok Schleckkel egy véleményen Götzével kapcsolatban. Ez mi volt már megint tőle?iktriadTor 😉
több mint 10 éve
Csak Schleck miatt 😀 😀 😀
több mint 10 éve
Tessék Götze 😛
több mint 10 éve
Amúgy baszódjanak meg a Fifánál, hogy az 54-es címet nem veszik el a németektől azok után, hogy kb minden egyes játékos, stb. bevallotta, hogy doppingoltak. 😛StezLinket
több mint 10 éve
fél perc alatt 3 különböző módon mondta ki Schweinsteiger nevét 😀
több mint 10 éve
Igazából olyan kurvára megérdemelné az a csapat, hogy elmondani nem tudom. Emiatt bosszantó a dolog főleg. De hát persze, nyilván nem tennék meg. 😀Amúgy baszódjanak meg a Fifánál, hogy az 54-es címet nem veszik el a németektől azok után, hogy kb minden egyes játékos, stb. bevallotta, hogy doppingoltak. 😛Stezez esetben előrelépésünk tökéletesen és végérvényesen megkérdőjelezhetetlen lenne 😊Gergőbácsi
több mint 10 éve
Na pl ilyenek miatt vagyok Schleckkel egy véleményen Götzével kapcsolatban. Ez mi volt már megint tőle?
több mint 10 éve
Amúgy baszódjanak meg a Fifánál, hogy az 54-es címet nem veszik el a németektől azok után, hogy kb minden egyes játékos, stb. bevallotta, hogy doppingoltak. 😛Stezez esetben előrelépésünk tökéletesen és végérvényesen megkérdőjelezhetetlen lenne 😊
I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
több mint 10 éve
Amúgy baszódjanak meg a Fifánál, hogy az 54-es címet nem veszik el a németektől azok után, hogy kb minden egyes játékos, stb. bevallotta, hogy doppingoltak. 😛StezEz nem a Tour de France. 😀
több mint 10 éve
bergerdani
4 913
Amúgy baszódjanak meg a Fifánál, hogy az 54-es címet nem veszik el a németektől azok után, hogy kb minden egyes játékos, stb. bevallotta, hogy doppingoltak. 😛Stezfordított esetben nyilván meg is történt volna...
Mindig jövőre
több mint 10 éve
Amúgy baszódjanak meg a Fifánál, hogy az 54-es címet nem veszik el a németektől azok után, hogy kb minden egyes játékos, stb. bevallotta, hogy doppingoltak. 😛
több mint 10 éve
bergerdani
4 913
Lehozta Löw Boatenget, most lesz szarban a kommentátor, a meccsre is kell figyelnie
Mindig jövőre
több mint 10 éve
Vége a testvér háborúnak, Mustfai (már megint...) a pályán Jerome Boateng helyett.
több mint 10 éve
És mondom megnézem, hogy Atsu hol játszik, mert tetszik a játéka. Erre látom, hogy a Chelsea tulajdonában van, királyság! 😊Schleckezt nem tudni, pff :p első meccsen is jól játszott már, asszem írtam is, h örülök, hogy nálunk van
több mint 10 éve
És mondom megnézem, hogy Atsu hol játszik, mert tetszik a játéka. Erre látom, hogy a Chelsea tulajdonában van, királyság! 😊SchleckNem is tudtam, hogy a Premier League engedi a rabszolgatartást. o_o o_o
több mint 10 éve
Jöhet Klose,jöhet a rekord.KennyNem szabad, maradjon csak a padon, még a végén gólt lő, ahogy beáll.
több mint 10 éve
És mondom megnézem, hogy Atsu hol játszik, mert tetszik a játéka. Erre látom, hogy a Chelsea tulajdonában van, királyság! 😊
több mint 10 éve
Götze engem soha nem fog meggyőzni már szerintem, hogy akkora játékos, mint amekkorára tartják. Bár lehet nem is ez élete fő célja. Én amúgy helyére behoznék valami befejezéshez is kicsit értő játékost, mondjuk Podolskit vagy Schürrlét.Schleck+1 az egészre.
több mint 10 éve
Götze engem soha nem fog meggyőzni már szerintem, hogy akkora játékos, mint amekkorára tartják. Bár lehet nem is ez élete fő célja. Én amúgy helyére behoznék valami befejezéshez is kicsit értő játékost, mondjuk Podolskit vagy Schürrlét.SchleckSzerintem kurva jó játékos, de neki teret kell hagyni, hogy kreatívan osztogathassa a lasztikat. Ez szvsz neki nem lesz meg ebben a válogatottban Özilék mellett.