Soccer VB 2014
6 feliratkozó
több mint 10 éve
Németország: Vrijbloed, Iktriad, Sobri Jóska, csebi, danyly, HanSolo, gamerkr, Kroos, FViktor93, NB2, puffin, Asbee, Gaba93, Amadeus91, Burkustöbb mint 10 éve
Boateng vs. Boateng! 😀iktriadMég szerencse, hogy testvérek, nem tudna, miről beszélni jeles kommentátorunk egyébként.
Tepper takarodj!
több mint 10 éve
Boateng vs. Boateng! 😀
több mint 10 éve
Götze is akkor önzetlen, amikor kivételesen neki kellett volna rálőnie...
több mint 10 éve
Esküszöm, hogy színtévesztők a ghánaiak. Folyamatosan a fehérhez passzolnak.
több mint 10 éve
kronikk
237
Nézd azt a pofátlan Német mindenit, első meccsen tizit kapnak, aztán a semmire is elvárják azt 😀
több mint 10 éve
beszéljünk az arcfestésről a meccs kellős közepén. miért ne. érdekes sztori nagyon.
több mint 10 éve
"A két testvér közül csak az egyik nevethet a meccs végén." És mi van ha X lesz?iktriadIlletve attól függ min nevetnek.
Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 10 éve
Ghána már most több ellenállást mutat, mint Portugália az egész meccsen hétfőn.iktriadPrince bameg, PRINCE!
több mint 10 éve
Ghána már most több ellenállást mutat, mint Portugália az egész meccsen hétfőn.
több mint 10 éve
JéBé
7 035
Müllernek ez a letolt sportszár már nálunk anno u14-ben is gáz volt
több mint 10 éve
"A két testvér közül csak az egyik nevethet a meccs végén." És mi van ha X lesz?
több mint 10 éve
ezek az insider infók, bazze...
több mint 10 éve
Akkor megvan a "szerencsés" kiválasztott.Áh, szerintem a ghánaiak tanultak és inkább kezet sem fognak Löwwel. 😀Löwre vált a kamera és nem fikázik, ez a VB eddig tényleg a meglepetések VB-je.StezAmi késik, nem múlik. Már nézi, hogy kibe törölje majd a taknyát ghánai csapatból. 😀iktriad
Mondjuk a kapitány szarban lesz, neki muszáj lesz kezet ráznia vele a meccs végén.Stez
több mint 10 éve
Áh, szerintem a ghánaiak tanultak és inkább kezet sem fognak Löwwel. 😀Löwre vált a kamera és nem fikázik, ez a VB eddig tényleg a meglepetések VB-je.StezAmi késik, nem múlik. Már nézi, hogy kibe törölje majd a taknyát ghánai csapatból. 😀iktriad
Mondjuk a kapitány szarban lesz, neki muszáj lesz kezet ráznia vele a meccs végén.
több mint 10 éve
Löwre vált a kamera és nem fikázik, ez a VB eddig tényleg a meglepetések VB-je.StezAmi késik, nem múlik. Már nézi, hogy kibe törölje majd a taknyát ghánai csapatból. 😀
több mint 10 éve
Meg ez nem nfl, hanem amfoci fórum, és jobb helyeken az "egészet" végig kell királykodni, hogy bajnok legyélEzt egy NFL fóromun tudhatnánk a legjobban hogy nem lehet végignyomni az egészet teljes gőzön. Ezért nem nyernek a Franciák majd.JayBja, ez idén is látszott 😊Dexxter Tailor
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 10 éve
kronikk
237
Megint Dzsian játszik majd a ghánaiaknál...Igazad van én emlékeztem rosszul
Nem, a 66os döntőben volt egy gól, ami nem volt az(a szovjet bíró állítólag Sztálingrád miatt -is- adta azt meg az angoloknak) . Kicsit több múlott azon, mint 4 éve...iktriadNem az elődöntős fantomgólra gondolsz? azt 4 éve visszaadták a németeknek kamatostul 😉csaba92Ha majd megint hazai pályán lesz a VB, talán sikerülhet ez. Csak kell megint egy olyan bírót találni a döntőre, aki szimpatizál veletek, mint '66ban....iktriadNem, de hát itt már csak a kokó segít, hogy behaluzzam, hogy egyszer a büdös kurva életbe nekünk is terem babér. 😀StezNa akkor go England 😀StezSzerintem rossz oldalon nyitottad ki a TV újságot. 😊Bazzani
több mint 10 éve
Löwre vált a kamera és nem fikázik, ez a VB eddig tényleg a meglepetések VB-je.
több mint 10 éve
Müllerhez közel hajolt a bíró de nem dobta el magát. Fejlődik.
több mint 10 éve
Jó, azért anglia is elég rendesen ott van a fasz rossz oldalán? Ugye féreg "Isten keze" Maradona?
több mint 10 éve
Megint Dzsian játszik majd a ghánaiaknál... Nem, a 66os döntőben volt egy gól, ami nem volt az(a szovjet bíró állítólag Sztálingrád miatt -is- adta azt meg az angoloknak) . Kicsit több múlott azon, mint 4 éve...Nem az elődöntős fantomgólra gondolsz? azt 4 éve visszaadták a németeknek kamatostul 😉csaba92Ha majd megint hazai pályán lesz a VB, talán sikerülhet ez. Csak kell megint egy olyan bírót találni a döntőre, aki szimpatizál veletek, mint '66ban....iktriadNem, de hát itt már csak a kokó segít, hogy behaluzzam, hogy egyszer a büdös kurva életbe nekünk is terem babér. 😀StezNa akkor go England 😀StezSzerintem rossz oldalon nyitottad ki a TV újságot. 😊Bazzani
több mint 10 éve
nem is értem mindig ezt hisztit a német bevándorlókkal kapcsolatban, ghána tele van fekákkal, azt ez senkit nem zavar?????😀
több mint 10 éve
kronikk
237
Nem az elődöntős fantomgólra gondolsz? azt 4 éve visszaadták a németeknek kamatostul 😉Ha majd megint hazai pályán lesz a VB, talán sikerülhet ez. Csak kell megint egy olyan bírót találni a döntőre, aki szimpatizál veletek, mint '66ban....iktriadNem, de hát itt már csak a kokó segít, hogy behaluzzam, hogy egyszer a büdös kurva életbe nekünk is terem babér. 😀StezNa akkor go England 😀StezSzerintem rossz oldalon nyitottad ki a TV újságot. 😊Bazzani
több mint 10 éve
Ugyan mááááááááááááááárHa majd megint hazai pályán lesz a VB, talán sikerülhet ez. Csak kell megint egy olyan bírót találni a döntőre, aki szimpatizál veletek, mint '66ban....iktriadNem, de hát itt már csak a kokó segít, hogy behaluzzam, hogy egyszer a büdös kurva életbe nekünk is terem babér. 😀StezNa akkor go England 😀StezSzerintem rossz oldalon nyitottad ki a TV újságot. 😊Bazzani
több mint 10 éve
Ha majd megint hazai pályán lesz a VB, talán sikerülhet ez. Csak kell megint egy olyan bírót találni a döntőre, aki szimpatizál veletek, mint '66ban....Nem, de hát itt már csak a kokó segít, hogy behaluzzam, hogy egyszer a büdös kurva életbe nekünk is terem babér. 😀StezNa akkor go England 😀StezSzerintem rossz oldalon nyitottad ki a TV újságot. 😊Bazzani