Soccer VB 2014
6 feliratkozó
több mint 10 éve
Németország: Vrijbloed, Iktriad, Sobri Jóska, csebi, danyly, HanSolo, gamerkr, Kroos, FViktor93, NB2, puffin, Asbee, Gaba93, Amadeus91, Burkustöbb mint 10 éve
Megmondtam vagy megmondtam? 😀JakehomerBiztos a gamecentert nézed a stream helyett
több mint 10 éve
Scheiße.látod Ik így kell ezt 😛 😛
Boateng lecserélése volt a nyerő húzás, most Prince leszedése után mindjárt egyenlít Ghána.JakehomerWow.iktriad
több mint 10 éve
James007
1 857
Boateng lecserélése volt a nyerő húzás, most Prince leszedése után mindjárt egyenlít Ghána.JakehomerMondjad még! Nyitom a sportingbetet 😊
több mint 10 éve
bergerdani
4 913
Boateng lecserélése volt a nyerő húzás, most Prince leszedése után mindjárt egyenlít Ghána.Jakehomerhatoslottó nyerőszámait ha volnál kedves
Mindig jövőre
több mint 10 éve
Boateng lecserélése volt a nyerő húzás, most Prince leszedése után mindjárt egyenlít Ghána.JakehomerTessék tartózkodni a jóslatoktól 😀
több mint 10 éve
Scheiße.Boateng lecserélése volt a nyerő húzás, most Prince leszedése után mindjárt egyenlít Ghána.JakehomerWow.
több mint 10 éve
Jó van megunták az unatkozást 😀
több mint 10 éve
Boateng lecserélése volt a nyerő húzás, most Prince leszedése után mindjárt egyenlít Ghána.Jakehomerlottószámokat😊
több mint 10 éve
ÉS tényleg boateng átok nélkül minden jobb
Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 10 éve
A másik Boateng is lejön.jaja már csak 2 kell és utoléri Benzemát
Csak hogy Müllernek assist-ja is legyen , jól van.gamerkrAz jól jöhet tiebreakernek a gólkirályi címnél.iktriad
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 10 éve
ezaz!
több mint 10 éve
Boateng lecserélése volt a nyerő húzás, most Prince leszedése után mindjárt egyenlít Ghána.Jakehomer😀😀😀DDDDDDD
több mint 10 éve
bergerdani
4 913
Így Müller már nem fog két gólt rúgni, pedig tetszett az odds 4,50-ért 😕
Mindig jövőre
több mint 10 éve
Boateng lecserélése volt a nyerő húzás, most Prince leszedése után mindjárt egyenlít Ghána.Jakehomerszéééép
több mint 10 éve
Nem maradt Boateng, mi lesz a szpíkerrel? 😊BurkusMaradnak a testfestős sztorik.
több mint 10 éve
abszolút megérdemelnék, én csak a mostani futballkurzus jelmondatára gondoltam, illetve arra, hogy egy ilyen címvisszaadás minő fényben sütkérezést szülne sokaknak, akik meg sem érdemlik.Igazából olyan kurvára megérdemelné az a csapat, hogy elmondani nem tudom. Emiatt bosszantó a dolog főleg. De hát persze, nyilván nem tennék meg. 😀StezAmúgy baszódjanak meg a Fifánál, hogy az 54-es címet nem veszik el a németektől azok után, hogy kb minden egyes játékos, stb. bevallotta, hogy doppingoltak. 😛Stezez esetben előrelépésünk tökéletesen és végérvényesen megkérdőjelezhetetlen lenne 😊Gergőbácsi
I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
több mint 10 éve
Boateng lecserélése volt a nyerő húzás, most Prince leszedése után mindjárt egyenlít Ghána.
Tepper takarodj!
több mint 10 éve
Nem maradt Boateng, mi lesz a szpíkerrel? 😊BurkusA csata a kispadon folyik tovább!
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 10 éve
Hopp, kétmillió 😀
több mint 10 éve
A másik Boateng is lejön. Csak hogy Müllernek assist-ja is legyen , jól van.gamerkrAz jól jöhet tiebreakernek a gólkirályi címnél.
több mint 10 éve
Nem maradt Boateng, mi lesz a szpíkerrel? 😊