Soccer VB 2014
6 feliratkozó
több mint 10 éve
Németország: Vrijbloed, Iktriad, Sobri Jóska, csebi, danyly, HanSolo, gamerkr, Kroos, FViktor93, NB2, puffin, Asbee, Gaba93, Amadeus91, Burkustöbb mint 10 éve
micsoda csicska ez a Klose, mondtam, hogy simán gólt lő
több mint 10 éve
Klooooseee 😀 😀
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 10 éve
Klose 😀
több mint 10 éve
iiiiiiiiiiiiiiiiiigeeeeeeeen
több mint 10 éve
1-0-nál 36-ra szaladt fel Ghána oddsa...
Tepper takarodj!
több mint 10 éve
KLOSE!!!!Mi később játszunk
ugye ugye, lejött fritz Boateng, szarban a haza 😀StezSzerintem a Herceg fogta vissza Ghánát. 😀iktriad
több mint 10 éve
Na ott tuti beállna mindkettő a 16-sk közé mondván ilyen többet úgyse lesz és döntsük el tizikkel 😛De jó is lenne, és külön öröm, hogy mindegyik tetszetősen játszikbaggioMi lesz itt?Chile - Costa Ricaiktriad
Chile-Ghána VB döntő?Kenny
több mint 10 éve
bergerdani
4 913
98, akkor estek pofára a horvátok ellenLineker bácsi megmondta anno...James007Annak a mondásnak lejárt a szavatossága 96ban.iktriad
Mindig jövőre
több mint 10 éve
ez igen ... jönnek azok akinek alapból a kezdőben a helye ? 😊
több mint 10 éve
KLOSE!!!! ugye ugye, lejött fritz Boateng, szarban a haza 😀StezSzerintem a Herceg fogta vissza Ghánát. 😀
több mint 10 éve
Ez a megjegyzés derogáló a nőkre nézve, szégyelld magad! És ha az vagyok? 😛te nő vagy? 😛ulpianusVicces dolog ez, alig nézek már soccert, de ezen a vb-n eléggé ülnek a megérzéseim. Amit meg sokat nézek, kurva szarul fogadom 😊JakehomerBoateng lecserélése volt a nyerő húzás, most Prince leszedése után mindjárt egyenlít Ghána.JakehomerMondjad még! Nyitom a sportingbetet 😊James007
Tepper takarodj!
több mint 10 éve
Lineker bácsi megmondta anno...James007Annak a mondásnak lejárt a szavatossága 96ban.
több mint 10 éve
ugye ugye, lejött fritz Boateng, szarban a haza 😀
több mint 10 éve
Sajna ki kell mondani: ma sokkal jobban játszik Ghána. 😕
több mint 10 éve
Az egyetlen afrikai csapat amiben van tűz.JayBCsontikban több van.
több mint 10 éve
nehogymar szutykos importor csapatok legyenek a dontoben ...Mi lesz itt?Chile - Costa Ricaiktriad
the area dividing the brain and the soul/is affected in many ways by experience –/some lose all mind and become soul: insane./some lose all soul and become mind: intellectual./some lose both and become: accepted.
több mint 10 éve
Ha ígymarad akkor egy csúnya körbeveréssel még akár a németek foghatják ronciék kezét és indulhatnak hazafele 😀
több mint 10 éve
kronikk
237
Az egyetlen afrikai csapat amiben van tűz.JayBKíváncsi leszek Nigériára, ha nem egy betonfal lesz előttük
több mint 10 éve
De jó is lenne, és külön öröm, hogy mindegyik tetszetősen játszikMi lesz itt?Chile - Costa Ricaiktriad
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 10 éve
4. gólt németek szerzik 1.80-on jelenleg
több mint 10 éve
James007
1 857
Lineker bácsi megmondta anno...
több mint 10 éve
JéBé
7 035
Az egyetlen afrikai csapat amiben van tűz.