Soccer VB 2022
16 feliratkozó
több mint 1 éve
Kozma Péter a tippjáték nyertese, bárki is ő, írjon gordon usernek, aki felajánlott egy üveg bort a győztesnek
több mint 1 éve
Na, hajrá Kim, Lee, Son - küldjétek haza Álissont és Ricsárliszont!előbb utóbb kell egy meglepetés
Igor
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 1 éve
Na, hajrá Kim, Lee, Son - küldjétek haza Álissont és Ricsárliszont!
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 1 éve
Kampman
28 331
Hopp egy dzsizel a lelátónÉreztem, hogy volt valaki, akit fel kellett volna ismernem.
eaglesmcnabb
Brady akkor most Koreának szurkol?
több mint 1 éve
Nekem nem kellett, én mar beirtam elore.Henrik ugyanazt mondja Neymarról amit én, hiába na, a tények embere ő is.Csak neked, csak most
eaglesmcnabb
tipper.io/hu/bowl-hu-xflttgdt/27786
Bár túlzottan jól állsz 😆
warr_b
Hopp egy dzsizel a lelátón
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 1 éve
Kampman
28 331
Rágózás közben énekelni a himnuszt = felbecsülhetetlen
több mint 1 éve
choker japánok, jöhet a tömeges harakiride előtte egy kis takarítás
NB2
sajnálom amúgy őket, nagyon szimpatikusak
I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
több mint 1 éve
Henrik ugyanazt mondja Neymarról amit én, hiába na, a tények embere ő is.Csak neked, csak most
eaglesmcnabb
tipper.io/hu/bowl-hu-xflttgdt/27786
Bár túlzottan jól állsz 😆
Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 1 éve
Fel lett függesztve a tippverseny, hogy eltűnt a link?nem én voltam
Stoki
több mint 1 éve
Henrik ugyanazt mondja Neymarról amit én, hiába na, a tények embere ő is.
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 1 éve
Bocs, túl magas labda volt...Szerintem ilyen névvel veszélyes ilyen témájú videókat linkelni... 😉Erre gondolsz?
Igor
youtu.be/aKZAfZdPRb8
r.baggio
Mondjuk ha lett volna egy kis gógyija a kapusoknak, egy 30-50 centivel tolódnak a bal sarok/kapus szemponból jobb sarok felé.
Lőtt valaha a másik sarokra? 😊
PS: na megszámoltam, 23-7, az nem is annyira tragikus arány, az 75/25 kb
Szerkesztette: Igor
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 1 éve
Szerintem ilyen névvel veszélyes ilyen témájú videókat linkelni... 😉Erre gondolsz?
Igor
youtu.be/aKZAfZdPRb8
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 1 éve
Igen. Azt is jo nezni, hogy honnan futnak neki. Es az angolok is jol rugtak.youtube.com/watch?v=3EiE7eLWI_M&feature=share szemelyes kedvenc, a hogyan rugjunk tizit mufajaban. 😊lényegében be is mutatja ugyanazt, minden német büntető erőből és/vagy sarokra.
Zsellértelkes Vrij
nem is hagytak ki egyet se.
Kampman
"Minél messzebb sodródik egy társadalom az igazságtól, annál jobban fogja gyűlölni azokat, akik kimondják azt." (George Orwell)
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv
több mint 1 éve
Az angolok is milyen jól rúgtak amúgy …youtube.com/watch?v=3EiE7eLWI_M&feature=share szemelyes kedvenc, a hogyan rugjunk tizit mufajaban. 😊lényegében be is mutatja ugyanazt, minden német büntető erőből és/vagy sarokra.
Zsellértelkes Vrij
Kampman
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 1 éve
Kampman
28 331
youtube.com/watch?v=3EiE7eLWI_M&feature=share szemelyes kedvenc, a hogyan rugjunk tizit mufajaban. 😊lényegében be is mutatja ugyanazt, minden német büntető erőből és/vagy sarokra.
Zsellértelkes Vrij
több mint 1 éve
kristálytisztán emlékszem ahogy nagybátyám mondta: "na ez úgy nekifut hogy tuti fölé lövi".Stam is elhatározta, hogy meglövi izomból a tizenegyest az olaszok ellen, ki is kötött a holdonTényleg nem értem mit akar az, aki nem erősen rúgja és még csak nem is helyezi.hát ezaz, bale sem helyezte tökéletesen az amcsik ellen, de legalább úgy seggberúgta a lasztit hogy bevitte a kapus kezét.
Kampman
Már nem tudom hogy hívták azt az angol csávót, aki belőtt vagy huszonX tizit egymás után, idősebb korára leigazolta a pool. Kérdezték hogy mi a titka, azt mondta hogy mindig elhatározta előre hogy melyik sarkot fogja célozni és meglőtte izomból. Nem agysebészet.
eaglesmcnabb
deyell
Mondjuk Bosvelt még szarabbul lőtte, ő amikor letette a labdát már akkor látszott a fején hogy be van fosva. Pedig milyen szimpatikus csapat volt az a 2000-es, akkor még a hollandoknak szurkoltam, nem lehetett másnak.
több mint 1 éve
Kampman
28 331
De nekem az ilyen ezerszer megbocsáthatóbb, mint az, amit a japánok különösen az első két rúgásnál előadtak.Stam is elhatározta, hogy meglövi izomból a tizenegyest az olaszok ellen, ki is kötött a holdonTényleg nem értem mit akar az, aki nem erősen rúgja és még csak nem is helyezi.hát ezaz, bale sem helyezte tökéletesen az amcsik ellen, de legalább úgy seggberúgta a lasztit hogy bevitte a kapus kezét.
Kampman
Már nem tudom hogy hívták azt az angol csávót, aki belőtt vagy huszonX tizit egymás után, idősebb korára leigazolta a pool. Kérdezték hogy mi a titka, azt mondta hogy mindig elhatározta előre hogy melyik sarkot fogja célozni és meglőtte izomból. Nem agysebészet.
eaglesmcnabb
deyell
Szerkesztette: Kampman
több mint 1 éve
hát ja, Bölöni jó szarul lőtte, de Lacatusét tanítani kéne 😀Így meg nemBerakok majd mindjárt egy videót, mert baromi érdekes lesz.Szóval valahogy így kell büntetőket rúgni
Kampman
Kampman
youtu.be/tlKeAHGuwfg
r.baggio
Duckadamnak meg fixen megvolt, hogy melyik oldalra fog vetődni, első három mind a belsője oldalára lőtte (mint az amatőrök), a negyediknél meg úgy gondolta hogy szerinte már oldalt váltanak, be is jött neki 😀
több mint 1 éve
deyell
11 702
Stam is elhatározta, hogy meglövi izomból a tizenegyest az olaszok ellen, ki is kötött a holdonTényleg nem értem mit akar az, aki nem erősen rúgja és még csak nem is helyezi.hát ezaz, bale sem helyezte tökéletesen az amcsik ellen, de legalább úgy seggberúgta a lasztit hogy bevitte a kapus kezét.
Kampman
eaglesmcnabb
choose life
több mint 1 éve
Fel lett függesztve a tippverseny, hogy eltűnt a link?
több mint 1 éve
Na egy szimpatikus csapattal kevesebb
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 1 éve
youtube.com/watch?v=3EiE7eLWI_M&feature=share szemelyes kedvenc, a hogyan rugjunk tizit mufajaban. 😊
"Minél messzebb sodródik egy társadalom az igazságtól, annál jobban fogja gyűlölni azokat, akik kimondják azt." (George Orwell)
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv
több mint 1 éve
Szerintem ilyen névvel veszélyes ilyen témájú videókat linkelni... 😉Így meg nemBerakok majd mindjárt egy videót, mert baromi érdekes lesz.Szóval valahogy így kell büntetőket rúgni
Kampman
Kampman
youtu.be/tlKeAHGuwfg
r.baggio
több mint 1 éve
Így meg nemBerakok majd mindjárt egy videót, mert baromi érdekes lesz.Szóval valahogy így kell büntetőket rúgni
Kampman
Kampman
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 1 éve
Tényleg nem értem mit akar az, aki nem erősen rúgja és még csak nem is helyezi.hát ezaz, bale sem helyezte tökéletesen az amcsik ellen, de legalább úgy seggberúgta a lasztit hogy bevitte a kapus kezét.
Kampman
több mint 1 éve
Kampman
28 331
Berakok majd mindjárt egy videót, mert baromi érdekes lesz.Szóval valahogy így kell büntetőket rúgni
Kampman