Soccer VB 2022
16 feliratkozó
több mint 1 éve
Kozma Péter a tippjáték nyertese, bárki is ő, írjon gordon usernek, aki felajánlott egy üveg bort a győztesnek
több mint 1 éve
Én nem láthattam 2002-t, de valami ilyen volt a legendás Joga Bonito?Megkönnyezem ha elolvasom azt a keretet,mennyi legenda ....
zacknorb
több mint 1 éve
Rodaron
2 077
Az sokkal dominánsabb volt, itt egyéni emberek egyénieskednek. Most nagyon kijön nekik minden, de egy Horvát erőszak focit, már nehezebben fognak megállítani. Nem Dél-Koreát kell lefocizni, és a Brazilok azért a Belgákat se tudták 4 éve lenyomni, azért várjuk még meg ez.
több mint 1 éve
Én nem láthattam 2002-t, de valami ilyen volt a legendás Joga Bonito?2002 smafu volt... ez már lassan 1982-t idézi.
zacknorb
www.youtube.com/watch?v=zZxvYy5-ekI
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 1 éve
deyell
11 702
Én nem láthattam 2002-t, de valami ilyen volt a legendás Joga Bonito?igazából jogo bonitot Zicóval játszottak a brazilok utoljára
zacknorb
choose life
több mint 1 éve
Willie Parker
15 391
Ők egy klónhadseregEgy Koreai meccset sem láttam még a vbn 😁Mi a tosz minden Koreai kezdő hátvédnek Kim a neve?😂te eddig hol voltál?😊
kapitnono
NB2
kapitnono
több mint 1 éve
Én nem láthattam 2002-t, de valami ilyen volt a legendás Joga Bonito?Ennél sokkal jobb volt.
zacknorb
több mint 1 éve
De ez megint mi? Tuti fotosopp
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 1 éve
Én nem láthattam 2002-t, de valami ilyen volt a legendás Joga Bonito?
több mint 1 éve
Mi gólpassz gecc
Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 1 éve
www.youtube.com/watch?v=UcZzlPGnKdU
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 1 éve
hát, a Kim-vonal is csak annyit ért, mint a Maginot
több mint 1 éve
lehet egy 8as a vége
"Minél messzebb sodródik egy társadalom az igazságtól, annál jobban fogja gyűlölni azokat, akik kimondják azt." (George Orwell)
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv
több mint 1 éve
Most már nem elég a Field goal!
több mint 1 éve
pörög az oktatófilm rendesen 😊
több mint 1 éve
Na, csak kijött Casemiro igazi lövőtudása is, a múltkori megpattant mákolás után.Ha van akinek nem kéne lőnie abból a csapatból...
több mint 1 éve
Kampman
28 331
A Brazil-Francia döntő jónak néz ki... harmadik helyért meg legyen Marokkó - tökmindegy.Giroud két fejesgóljával majd Griezmann garbage time góljával nyer Franciaország, Neymar meg rohamot kap meccs előtt
Igor
több mint 1 éve
A másik koreai mit csinált ott... kapust akarta zavarni?
több mint 1 éve
A Brazil-Francia döntő jónak néz ki... harmadik helyért meg legyen Marokkó - tökmindegy.
több mint 1 éve
Nem lennék most DK-sVárjál még
r.baggio
"Minél messzebb sodródik egy társadalom az igazságtól, annál jobban fogja gyűlölni azokat, akik kimondják azt." (George Orwell)
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv
több mint 1 éve
Meccsről meccsre jobbak...
több mint 1 éve
Nem lennék most DK-s
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 1 éve
Brazília toppesélyes?első két meccsen játszott, hogy kurva jók
zacknorb
több mint 1 éve
Brazília toppesélyes?