Soccer VB 2022
16 feliratkozó
több mint 1 éve
Kozma Péter a tippjáték nyertese, bárki is ő, írjon gordon usernek, aki felajánlott egy üveg bort a győztesnek
több mint 1 éve
MC12
6 379
Negyed szemmel ezt is nézem ma Vikes meccs és a bowlok csöpögtetese közben, ha már Szenegál a csapatom. Látom van még pár vakmerő, aki az angolok kiesését várja.Én pl megraktam a szenegál - Japán - svájci (és a spanyol) továbbjutás 5000 jó magyar forinttal!
dancogo
“A kiábrándult idealistákból lettek a cinikusok”
több mint 1 éve
ha már volt nosztalgia, akkor az Anglia-Kamerun meccskor én is a Balatonon voltam 😊emléxem OT volt, de nyertek az angolok
több mint 1 éve
Negyed szemmel ezt is nézem ma Vikes meccs és a bowlok csöpögtetese közben, ha már Szenegál a csapatom. Látom van még pár vakmerő, aki az angolok kiesését várja.Ahogy Szenegálban mondanák:
dancogo
Moom lele bicci topu anam bu beru!
| a Wolof nyelvről történő fordításért nem vállalok felelősséget - de elvileg ez a "it's coming home") |
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 1 éve
Negyed szemmel ezt is nézem ma Vikes meccs és a bowlok csöpögtetese közben, ha már Szenegál a csapatom. Látom van még pár vakmerő, aki az angolok kiesését várja.
több mint 1 éve
Kampman
28 331
Minden egyes alkalommal mikor mutatják Infantinot az elmúlt napokban, az a benyomásom róla, hogy borzalmasan kell kakálniaMondta már valamelyik kommentátor is, hogy nem csinál jó PR-t a vébének és a FIFÁ-nak.
Hanni
több mint 1 éve
Minden egyes alkalommal mikor mutatják Infantinot az elmúlt napokban, az a benyomásom róla, hogy borzalmasan kell kakálnia
több mint 1 éve
Daniel Schmidt and Naomi Osaka dislike this.A sárga az nem fekete, de nem is fehér.annak drukkolok ahol több a néger 😊Japán-Horváton mi lesz?
NB2
Igor
Kampman
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 1 éve
Kampman
28 331
A sárga az nem fekete, de nem is fehér.annak drukkolok ahol több a néger 😊Japán-Horváton mi lesz?
NB2
Igor
több mint 1 éve
annak drukkolok ahol több a néger 😊Japán-Horváton mi lesz?
NB2
több mint 1 éve
annak drukkolok ahol több a néger 😊
több mint 1 éve
Az USA-ban már Richarlison a brazilok fő reklámarca a FOX reklámban a holnapi meccsre
több mint 1 éve
Nincs ma Sterling, sima angol győzelem lesz így 😀
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price, Ricky Evans
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 1 éve
Kampman
28 331
Megbaszódott a telitalálatomIrodalmi stílus, de kifejező.
Willie Parker
több mint 1 éve
Willie Parker
15 391
Megbaszódott a telitalálatom
több mint 1 éve
Klaci79
22 221
Árgus szemmel figyelik ezeket a mozdulatokat. Az utolsó szabalyvaltoztatas után nagyon szélesre tártak a rugó lehetőségeit. De látod így is van hogy a kapus megfogja, most Hugo egy picit elsiette a hátsó lábat. Annak muszáj vonalon maradni…persze lehet mutatgatni, hogy folyamatos volt a mozgása, mert a kezdeti 0.5 m/s sebessége csak 0.01m/s-ig esett vissza, nem teljesen nullára... de kétszer torpant meg tizenegyes közben, és nem, felugrania sem sikerült, mint Brünónak vagy a Zsorzsinnyónakezt a csacsiságot honnan veszed?eleve azért esett be valamelyik okos csoki a büntetőterületen belülre, mert Lewandowski megállt a tizenegyes közbenEz így szabályos?Szerintem a büntetők 99%-át szabálykönyv szerint szabálytalanul rúgják, valaki mindig belép, a rúgó megtorpan, vagy a kapus előre mozog.
nagylaza, főpohárnok
Kampman
slowmotion
azért rúgták újra, mint Hugo fél méterrel volt a gólvonal előtt és az szabálytalan...a rúgónál már alig van kikötés...folyamatosnak kell lennie a mozgásának, de az megvalósul egy ugrás közben is...úgyhogy Lewa szabályos volt...Lloris meg bár gyönyörűen kivárt a végéig, de ezt csak annak árán tudta, hogy lépnie kellett előre
Klaci79
slowmotion
több mint 1 éve
persze lehet mutatgatni, hogy folyamatos volt a mozgása, mert a kezdeti 0.5 m/s sebessége csak 0.01m/s-ig esett vissza, nem teljesen nullára... de kétszer torpant meg tizenegyes közben, és nem, felugrania sem sikerült, mint Brünónak vagy a Zsorzsinnyónakezt a csacsiságot honnan veszed?eleve azért esett be valamelyik okos csoki a büntetőterületen belülre, mert Lewandowski megállt a tizenegyes közbenEz így szabályos?Szerintem a büntetők 99%-át szabálykönyv szerint szabálytalanul rúgják, valaki mindig belép, a rúgó megtorpan, vagy a kapus előre mozog.
nagylaza, főpohárnok
Kampman
slowmotion
azért rúgták újra, mint Hugo fél méterrel volt a gólvonal előtt és az szabálytalan...a rúgónál már alig van kikötés...folyamatosnak kell lennie a mozgásának, de az megvalósul egy ugrás közben is...úgyhogy Lewa szabályos volt...Lloris meg bár gyönyörűen kivárt a végéig, de ezt csak annak árán tudta, hogy lépnie kellett előre
Klaci79
több mint 1 éve
Valóban: A kapusnak a kapuvonalon a kapufák közt, a rúgó játékossal szemben kell maradnia anélkül, hogy érintené a kapufákat, a keresztlécet vagy a kapuhálót aa kapus elléphet, ezt nem tudom honnan veszed, hogy nem...mehet jobbra-balra és hátra is...csak előre nem mehet, illetve azt is lehet, de a hátsó lábával érintenie kell a vonalat...ennyiTök jó hogy a kapus álljon vigyázba addig amíg nem méltóztatik az ember elcsámpázni a labdáig aztán belebotlani. Tiltanám amit Lewa csinál. Fusson neki és rúgja. Ha meg ezt csinálja akkor ne lepődjön meg hogy ellép a kapus.eleve azért esett be valamelyik okos csoki a büntetőterületen belülre, mert Lewandowski megállt a tizenegyes közbenEz így szabályos?Szerintem a büntetők 99%-át szabálykönyv szerint szabálytalanul rúgják, valaki mindig belép, a rúgó megtorpan, vagy a kapus előre mozog.
nagylaza, főpohárnok
Kampman
slowmotion
Matthew99
Klaci79
rúgás elvégzéséig.
több mint 1 éve
Egyszer rúgna nekem tizit lewa vagy jorginho... várhatná hogy elvetődjek, ellennénk vagy 10 percig mire elgurítaná valamerre... Ha lett volna tétje kihagyta volna másodjára is. Bohóc
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 1 éve
Klaci79
22 221
Pontosan! Kivették a szabálykönyvből néhány évvel ezelőtt.Most néztem meg a szabálykönyvet. Régebben mintha benne lett volna, hogy a mozgásnak folyamatosnak kell lennie, most nem találok ilyet. A 11-est elvégző játékos által elkövetett szabálytalanság: a labda elrúgásának színlelése, miután a rúgást végző játékos befejezte a nekifutást (nekifutás közben a cselezés engedélyezett);eleve azért esett be valamelyik okos csoki a büntetőterületen belülre, mert Lewandowski megállt a tizenegyes közbenEz így szabályos?Szerintem a büntetők 99%-át szabálykönyv szerint szabálytalanul rúgják, valaki mindig belép, a rúgó megtorpan, vagy a kapus előre mozog.
nagylaza, főpohárnok
Kampman
slowmotion
121. oldaltól:
bacs.mlsz.hu/adat/dokumentum/48/dokumentumok/szabalykonyv_2019-2020.pdf
nagylaza, főpohárnok
több mint 1 éve
Most néztem meg a szabálykönyvet. Régebben mintha benne lett volna, hogy a mozgásnak folyamatosnak kell lennie, most nem találok ilyet. A 11-est elvégző játékos által elkövetett szabálytalanság: a labda elrúgásának színlelése, miután a rúgást végző játékos befejezte a nekifutást (nekifutás közben a cselezés engedélyezett);eleve azért esett be valamelyik okos csoki a büntetőterületen belülre, mert Lewandowski megállt a tizenegyes közbenEz így szabályos?Szerintem a büntetők 99%-át szabálykönyv szerint szabálytalanul rúgják, valaki mindig belép, a rúgó megtorpan, vagy a kapus előre mozog.
nagylaza, főpohárnok
Kampman
slowmotion
121. oldaltól:
bacs.mlsz.hu/adat/dokumentum/48/dokumentumok/szabalykonyv_2019-2020.pdf
több mint 1 éve
Klaci79
22 221
a kapus elléphet, ezt nem tudom honnan veszed, hogy nem...mehet jobbra-balra és hátra is...csak előre nem mehet, illetve azt is lehet, de a hátsó lábával érintenie kell a vonalat...ennyiTök jó hogy a kapus álljon vigyázba addig amíg nem méltóztatik az ember elcsámpázni a labdáig aztán belebotlani. Tiltanám amit Lewa csinál. Fusson neki és rúgja. Ha meg ezt csinálja akkor ne lepődjön meg hogy ellép a kapus.eleve azért esett be valamelyik okos csoki a büntetőterületen belülre, mert Lewandowski megállt a tizenegyes közbenEz így szabályos?Szerintem a büntetők 99%-át szabálykönyv szerint szabálytalanul rúgják, valaki mindig belép, a rúgó megtorpan, vagy a kapus előre mozog.
nagylaza, főpohárnok
Kampman
slowmotion
Matthew99
több mint 1 éve
Klaci79
22 221
ezt a csacsiságot honnan veszed?eleve azért esett be valamelyik okos csoki a büntetőterületen belülre, mert Lewandowski megállt a tizenegyes közbenEz így szabályos?Szerintem a büntetők 99%-át szabálykönyv szerint szabálytalanul rúgják, valaki mindig belép, a rúgó megtorpan, vagy a kapus előre mozog.
nagylaza, főpohárnok
Kampman
slowmotion
több mint 1 éve
60 ezres szelomhoz annyi hianyzott hogy ne rugjanak golt a lengyelek szoval koszi😀Llorist pereld be😉
JéBé
Draft
2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 1 éve
Tök jó hogy a kapus álljon vigyázba addig amíg nem méltóztatik az ember elcsámpázni a labdáig aztán belebotlani. Tiltanám amit Lewa csinál. Fusson neki és rúgja. Ha meg ezt csinálja akkor ne lepődjön meg hogy ellép a kapus.eleve azért esett be valamelyik okos csoki a büntetőterületen belülre, mert Lewandowski megállt a tizenegyes közbenEz így szabályos?Szerintem a büntetők 99%-át szabálykönyv szerint szabálytalanul rúgják, valaki mindig belép, a rúgó megtorpan, vagy a kapus előre mozog.
nagylaza, főpohárnok
Kampman
slowmotion
A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.