Soccer VB 2022
16 feliratkozó
több mint 1 éve
Kozma Péter a tippjáték nyertese, bárki is ő, írjon gordon usernek, aki felajánlott egy üveg bort a győztesnek
több mint 1 éve
Lloris lépett előreeleve azért esett be valamelyik okos csoki a büntetőterületen belülre, mert Lewandowski megállt a tizenegyes közbenEz így szabályos?Szerintem a büntetők 99%-át szabálykönyv szerint szabálytalanul rúgják, valaki mindig belép, a rúgó megtorpan, vagy a kapus előre mozog.
nagylaza, főpohárnok
Kampman
slowmotion
több mint 1 éve
Én 0-1-et tettem rá.... ha a franciák ellen esnének ki az nem lenne gáz, szóval muszáj már ezen a meccsen kiesniük.Anglia-Szenegál 1-2, csak szólok.kösz igor, miattad megy el a tökéletes tippem ... Lewa-t is eladtam fantasyben,Igazából kampman vuduzza valami eszméletlen szinten.... ezzel már én sem tudom felvenni a versenyt (újrarúgatott tizi??? come on)
Sixo
Igor
Kampman
Bár filózom rajta hogy X lesz, és tizikkel esnek ki.
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 1 éve
Nagyon szétestem a tipekkel az utóbbi napokban, egy jó alakulásom van csak, Mbappe gólkirályi címe.
több mint 1 éve
JéBé
7 035
60 ezres szelomhoz annyi hianyzott hogy ne rugjanak golt a lengyelek szoval koszi😀
több mint 1 éve
eleve azért esett be valamelyik okos csoki a büntetőterületen belülre, mert Lewandowski megállt a tizenegyes közbenEz így szabályos?Szerintem a büntetők 99%-át szabálykönyv szerint szabálytalanul rúgják, valaki mindig belép, a rúgó megtorpan, vagy a kapus előre mozog.
nagylaza, főpohárnok
Kampman
több mint 1 éve
Kampman
28 331
Anglia-Szenegál 1-2, csak szólok.kösz igor, miattad megy el a tökéletes tippem ... Lewa-t is eladtam fantasyben,Igazából kampman vuduzza valami eszméletlen szinten.... ezzel már én sem tudom felvenni a versenyt (újrarúgatott tizi??? come on)
Sixo
Igor
több mint 1 éve
kösz igor, miattad megy el a tökéletes tippem ... Lewa-t is eladtam fantasyben,Igazából kampman vuduzza valami eszméletlen szinten.... ezzel már én sem tudom felvenni a versenyt (újrarúgatott tizi??? come on)
Sixo
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 1 éve
Kampman
28 331
Ez így szabályos?Szerintem a büntetők 99%-át szabálykönyv szerint szabálytalanul rúgják, valaki mindig belép, a rúgó megtorpan, vagy a kapus előre mozog.
nagylaza, főpohárnok
több mint 1 éve
bobi0092
4 356
Ez így szabályos?Komolyan mintha nem egy Fifa és Soccer VBt néznénk. Ha ordítóan faszság akkor egyértelmű hogy elengedik 😀
nagylaza, főpohárnok
Nekünk nem tetszik a szemed, nekünk nem tetszik a szád, nekünk nem tetszik a hangod, nekünk nem tetszik, hogy várni kell rád.
több mint 1 éve
én a céges tipperen 3-0-t, tipszmikszen csak az egyes hendit mertem megtenni.3-1et raktam...én 4-2-őt 😀
davemayer
Kampman
de szarjon sünt a bíró, minden volt, csak konzisztens nem
több mint 1 éve
Írtam tegnap, h Dumfriest, Lewat és Chot raktam ki.Szóval mindenki rakja meg, h Cho gólt szerez a brazilok ellen... elég jó az odds rá.
több mint 1 éve
Ez így szabályos?
több mint 1 éve
ez se szabályos, de mindegy
több mint 1 éve
Hogy rúgta, te szűzanyám.Pump fake, és elszállt rá a védő és a kapus is.
Kampman
Ügyes.
több mint 1 éve
de szánalmas Lewa, égne a pofám, nem őrülnék!!!
több mint 1 éve
Gyenge játékosok ezek
több mint 1 éve
Kampman
28 331
Hogy rúgta, te szűzanyám.
több mint 1 éve
offsetting penalties bazmeg, Lewa se volt szabályos
több mint 1 éve
😀 😀Miafaszt csinál?
"Minél messzebb sodródik egy társadalom az igazságtól, annál jobban fogja gyűlölni azokat, akik kimondják azt." (George Orwell)
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv
több mint 1 éve
a wikipédián a "mentálisan erős" kifejezés mellett Lewa fotója van.
több mint 1 éve
bohóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóc 😀