Soccer VB 2022
16 feliratkozó
több mint 1 éve
Kozma Péter a tippjáték nyertese, bárki is ő, írjon gordon usernek, aki felajánlott egy üveg bort a győztesnek
több mint 2 éve
elképzelem milyen jó meccs lehet, ha 15 percig nem írt senki semmit a meccsről 😊Laidouni jó, ezt eddig is tudtuk
NB2
btw gyors info, ha valakinek behal az M4 oldala, VPN-nel ingyen lehet nézni a BBC iPlayert és a ITV Hubot, valamint a meccsek egy részén az RTVE Play-t
Szerkesztette: Heisman nádor
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price, Ricky Evans
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 2 éve
elképzelem milyen jó meccs lehet, ha 15 percig nem írt senki semmit a meccsről 😊nem mondanám felüdülésnek az előző 5 meccshez képest
NB2
több mint 2 éve
Jobb is hogy nem láttam a meccset grrrrrrrrr 😕
több mint 2 éve
elképzelem milyen jó meccs lehet, ha 15 percig nem írt senki semmit a meccsről 😊
több mint 2 éve
eszembe jutott hirtelen hogy a crypto.com-ról is jöttek rosz hírek az FTX crash után, de most nézem a reuters cikket hogy rendbe vanforma1en is reklámozzák
az mondjuk vicces hogy reklámoznak VB meccsen
Negritis, a vajda
több mint 2 éve
eszembe jutott hirtelen hogy a crypto.com-ról is jöttek rosz hírek az FTX crash után, de most nézem a reuters cikket hogy rendbe vanaz mondjuk vicces hogy reklámoznak VB meccsen
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 2 éve
Laidouni kapott egy kis kokot Kubatovéktól?vagy ő viszi majd innen, és megvámolta picit 😀
Heisman nádor
több mint 2 éve
Premiersip, te, nem csempiöncsipp.de ez nem vmi himihumi scottischempionsip.Hát ezért mondjuk miért jár pont azt nem értem 😀Kaptam kettő pontot tipperen, 3-0-t tippeltem. Wut? 😊Összesen ennyi gól történt.... undorító mákolás 😛
warr_b
Igor
Amit én vezetek skót PL tippelde, ott ez nulla pont.
warr_b
csebi
Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 2 éve
Laidouni kapott egy kis kokot Kubatovéktól?
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price, Ricky Evans
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 2 éve
baszki azt hittem rögtön a Mexikó meccs jön 😕 Az viszont kimarad majd akkor sajnaMexikói a spori, őt figyeld
Drip
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 2 éve
Én 0.6-os FÜ értéket tippelek neki.Remélem felüdülés lesz a dán-tunéz meccs az eddigiekhez képest!Kaptam kettő pontot tipperen, 3-0-t tippeltem. Wut? 😊gólok száma (mert én még nem írtam be 😊 )
warr_b
NB2
warr_b
| Tunézia fontos Földközi-tenger menti üdülő célpont, bár nincs azért a többi mediterrán ország szintjén, Dániaban pedig szintén vannak érdekes dolgok - de nem nagy ország/célpont. |
A mai nap legjobb meccse FÜ szempontból magasan a Francia-Ausztrál meccs.
Szerkesztette: Igor
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 2 éve
baszki azt hittem rögtön a Mexikó meccs jön 😕 Az viszont kimarad majd akkor sajna
több mint 2 éve
Nem tudom az előző meccs után ez a meccs hogy lehetne felüdülés, de azért próbálják meg.Laidouni mesternégyes!
Zsellértelkes Vrij
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 2 éve
de ez nem vmi himihumi scottischempionsip.Hát ezért mondjuk miért jár pont azt nem értem 😀Kaptam kettő pontot tipperen, 3-0-t tippeltem. Wut? 😊Összesen ennyi gól történt.... undorító mákolás 😛
warr_b
Igor
warr_b
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 2 éve
Nem tudom az előző meccs után ez a meccs hogy lehetne felüdülés, de azért próbálják meg.
"Minél messzebb sodródik egy társadalom az igazságtól, annál jobban fogja gyűlölni azokat, akik kimondják azt." (George Orwell)
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv
több mint 2 éve
Remélem felüdülés lesz a dán-tunéz meccs az eddigiekhez képest!Kaptam kettő pontot tipperen, 3-0-t tippeltem. Wut? 😊gólok száma (mert én még nem írtam be 😊 )
warr_b
NB2
több mint 2 éve
Kaptam kettő pontot tipperen, 3-0-t tippeltem. Wut? 😊gólok száma (mert én még nem írtam be 😊 )
warr_b
több mint 2 éve
Hát ezért mondjuk miért jár pont azt nem értem 😀Kaptam kettő pontot tipperen, 3-0-t tippeltem. Wut? 😊Összesen ennyi gól történt.... undorító mákolás 😛
warr_b
Igor
több mint 2 éve
Kaptam kettő pontot tipperen, 3-0-t tippeltem. Wut? 😊gólok száma
warr_b
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 2 éve
Kaptam kettő pontot tipperen, 3-0-t tippeltem. Wut? 😊Összesen ennyi gól történt.... undorító mákolás 😛
warr_b
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 2 éve
Kaptam kettő pontot tipperen, 3-0-t tippeltem. Wut? 😊Jah, hogy összes lőtt gól, oké
warr_b
több mint 2 éve
Kaptam kettő pontot tipperen, 3-0-t tippeltem. Wut? 😊Gólok száma stimmelt, nálam is. 😊
warr_b
"Minél messzebb sodródik egy társadalom az igazságtól, annál jobban fogja gyűlölni azokat, akik kimondják azt." (George Orwell)
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv
több mint 2 éve
Kaptam kettő pontot tipperen, 3-0-t tippeltem. Wut? 😊3 gól született a meccsen, ezt eltaláltad
warr_b
több mint 2 éve
Kaptam kettő pontot tipperen, 3-0-t tippeltem. Wut? 😊eltaláltad hány gól lesz összesen
warr_b
több mint 2 éve
Kaptam kettő pontot tipperen, 3-0-t tippeltem. Wut? 😊