Soccer VB 2022
16 feliratkozó
több mint 1 éve
Kozma Péter a tippjáték nyertese, bárki is ő, írjon gordon usernek, aki felajánlott egy üveg bort a győztesnek
több mint 2 éve
Kovács Kálmánt nem kérdezték megakkor szerencse, hogy őket még nem mondta be senkiamúgy ha kikapnak az argentinok kaphatnánok 1 nap bant akik nekik szurkolnakaki meg az olaszoknak az addig nem jöhet fel, míg ki nem jutnak
Sixo
r.baggio
Sixo
több mint 2 éve
Taktikus szöglet
"Minél messzebb sodródik egy társadalom az igazságtól, annál jobban fogja gyűlölni azokat, akik kimondják azt." (George Orwell)
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv
több mint 2 éve
hidd el, nem rajtam múlikOroszoknaknem, a szerbeknekcsak nem az argentinoknak szurkolsz?Hosszabbítástotó nem lesz? 12 perc a tippem.szerintem lesz 15 is
csipkelli
mustaine
Sixo
mustaine
warr_b
több mint 2 éve
Elképesztő mi történikez csak annak meglepő aki nem tudja, hogy meccs közben fogadtam az argentin W-re, nemrég pedig rá is dupláztam még egy döntetlennel
Chargers LT
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 2 éve
Ne már, így is ritkábban vagyok 😅amúgy ha kikapnak az argentinok kaphatnánok 1 nap bant akik nekik szurkolnakaki meg az olaszoknak az addig nem jöhet fel, míg ki nem jutnak
Sixo
r.baggio
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 2 éve
akkor szerencse, hogy őket még nem mondta be senkiamúgy ha kikapnak az argentinok kaphatnánok 1 nap bant akik nekik szurkolnakaki meg az olaszoknak az addig nem jöhet fel, míg ki nem jutnak
Sixo
r.baggio
több mint 2 éve
Oroszoknaknem, a szerbeknekcsak nem az argentinoknak szurkolsz?Hosszabbítástotó nem lesz? 12 perc a tippem.szerintem lesz 15 is
csipkelli
mustaine
Sixo
mustaine
Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 2 éve
Ezt a BL-ben 100/100 lefújják a kapus elleni szabálytalanságnak, úgy látszik a VB-n más a szabálykönyv...
THIS ONE'S FOR PAT!!!!!!!!
több mint 2 éve
Elképesztő mi történik
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 2 éve
gólvonalról, woooow
"Minél messzebb sodródik egy társadalom az igazságtól, annál jobban fogja gyűlölni azokat, akik kimondják azt." (George Orwell)
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv
több mint 2 éve
amúgy ha kikapnak az argentinok kaphatnánok 1 nap bant akik nekik szurkolnakaki meg az olaszoknak az addig nem jöhet fel, míg ki nem jutnak
Sixo
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 2 éve
Vicc ez a hosszabbítás a vb-n
I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
több mint 2 éve
8 ami lesz 10 is 😊
több mint 2 éve
8 perc hivatalosan, de még lehet belőle Rivers gyerekeinek a száma. 😀
több mint 2 éve
8 perc végül az OT.
több mint 2 éve
Katar meg Irán védelmileg leégett teljesen. Irániaknál legalább volt 2 kompetens támadó. Felesleges mégöbb kvóta, ha eddig 1/3 csapat jelent meg.A sok szakember aki szerint Európa és Amerika a futball jövője.én ebben inkább a szokásos argentin vb balfaszkodást látom
Ázsia válaszolt 😊
ozibozi
itt is vágtak egy tizit aztán relax, most persze kaparnak
Kúrfürst briareos
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price, Ricky Evans
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 2 éve
nem, de ahogy egy indián közmondás tartja ...Viktor? te vagy az?nem, a szerbeknekcsak nem az argentinoknak szurkolsz?Hosszabbítástotó nem lesz? 12 perc a tippem.szerintem lesz 15 is
csipkelli
mustaine
Sixo
mustaine
Kúrfürst briareos
több mint 2 éve
Viktor? te vagy az?nem, a szerbeknekcsak nem az argentinoknak szurkolsz?Hosszabbítástotó nem lesz? 12 perc a tippem.szerintem lesz 15 is
csipkelli
mustaine
Sixo
mustaine
több mint 2 éve
amúgy ha kikapnak az argentinok kaphatnánok 1 nap bant akik nekik szurkolnak
több mint 2 éve
A Főni is. Úgy könnyű.nem, a szerbeknekcsak nem az argentinoknak szurkolsz?Hosszabbítástotó nem lesz? 12 perc a tippem.szerintem lesz 15 is
csipkelli
mustaine
Sixo
mustaine
több mint 2 éve
Akkor lehet belelógna a meccs a következő találkozóba, amilyen termékeny a pasas.vagy nick cannonnekLegyen annyi perc, mint ahány gyereke van Cromartienak. 😀Hosszabbítástotó nem lesz? 12 perc a tippem.Szerintem kereken 10 perc lesz.
csipkelli
Zsellértelkes Vrij
iktriad
Kúrfürst briareos
több mint 2 éve
Bazsinho
1 004
Akkor mehet az új mix, köszi Argentin 🤡 banda.