Soccer VB 2022
16 feliratkozó
több mint 1 éve
Kozma Péter a tippjáték nyertese, bárki is ő, írjon gordon usernek, aki felajánlott egy üveg bort a győztesnek
több mint 2 éve
nem, a szerbeknekcsak nem az argentinoknak szurkolsz?Hosszabbítástotó nem lesz? 12 perc a tippem.szerintem lesz 15 is
csipkelli
mustaine
Sixo
több mint 2 éve
A sok szakember aki szerint Európa és Amerika a futball jövője.én ebben inkább a szokásos argentin vb balfaszkodást látom
Ázsia válaszolt 😊
ozibozi
itt is vágtak egy tizit aztán relax, most persze kaparnak
több mint 2 éve
A sok szakember aki szerint Európa és Amerika a futball jövője.igen, láttuk tegnap a válaszukat
Ázsia válaszolt 😊
ozibozi
több mint 2 éve
azt senki sem tudja pontosan mennyi van, csak a bevallottakatLegyen annyi perc, mint ahány gyereke van Cromartienak. 😀Hosszabbítástotó nem lesz? 12 perc a tippem.Szerintem kereken 10 perc lesz.
csipkelli
Zsellértelkes Vrij
iktriad
több mint 2 éve
vagy nick cannonnekLegyen annyi perc, mint ahány gyereke van Cromartienak. 😀Hosszabbítástotó nem lesz? 12 perc a tippem.Szerintem kereken 10 perc lesz.
csipkelli
Zsellértelkes Vrij
iktriad
több mint 2 éve
csak nem az argentinoknak szurkolsz?Hosszabbítástotó nem lesz? 12 perc a tippem.szerintem lesz 15 is
csipkelli
mustaine
több mint 2 éve
Legyen annyi perc, mint ahány gyereke van Cromartienak. 😀Hosszabbítástotó nem lesz? 12 perc a tippem.Szerintem kereken 10 perc lesz.
csipkelli
Zsellértelkes Vrij
több mint 2 éve
Willie Parker
15 384
Mi a picsa 😀Jó, azért az alapokig nem menjünk vár vissza! Ádám-Éva-gólya háromszög
dugo93
több mint 2 éve
Hosszabbítástotó nem lesz? 12 perc a tippem.11
csipkelli
több mint 2 éve
Hosszabbítástotó nem lesz? 12 perc a tippem.szerintem lesz 15 is
csipkelli
több mint 2 éve
9.5Hosszabbítástotó nem lesz? 12 perc a tippem.Szerintem kereken 10 perc lesz.
csipkelli
Zsellértelkes Vrij
több mint 2 éve
Hosszabbítástotó nem lesz? 12 perc a tippem.Szerintem kereken 10 perc lesz.
csipkelli
"Minél messzebb sodródik egy társadalom az igazságtól, annál jobban fogja gyűlölni azokat, akik kimondják azt." (George Orwell)
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv
több mint 2 éve
csipkelli
4 008
Hosszabbítástotó nem lesz? 12 perc a tippem.
több mint 2 éve
Toto21
5 961
Papu Gomez, Di Maria es Romero kezdetes nagy hiba volt. McAllister, Dybala es Martinez jobbak mind
több mint 2 éve
Ezzel minek feküdt le? xD Ezért szereti őket akkor Kampman annyira.
több mint 2 éve
Majdnem gól, bedobás! 😎
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 2 éve
mi ez a verekedés s kispadon? miért nem mutatják?Ez nem a Jerry Springer show.
Sixo
több mint 2 éve
Akkor ez inverz Diósgyőr. Egy fullos 22ezres meccsre jelentettek anno 10ezren adó megfontolások alapján.88 ezer valamennyi a hivatalos nézőszám a 80 ezres stadionban 😊minden meccsen kb 10 százalékkal többet mondtak eddig. persze nem is teltházasak
r.baggio
Kúrfürst briareos
több mint 2 éve
88 ezer valamennyi a hivatalos nézőszám a 80 ezres stadionban 😊Kispályások.
r.baggio
444.hu/foci/2020/03/05/megszamoltuk-hanyan-voltak-felcsuton-a-mezokovesd-elleni-kupacsatan
Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 2 éve
Ezeket a kamu szarokat
I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
több mint 2 éve
88 ezer valamennyi a hivatalos nézőszám a 80 ezres stadionban 😊Biztos sok a potyajegyes. 😀
r.baggio