Soccer VB 2026
18 feliratkozó
3 hónapja
Színes tippjáték:Ki nyeri?
Spanyolország: Bálesz, Bazzani, dancogo, ervinator, Hanni, HanSolo, Heisman, mate93, NB2, Sebii, Sixo, Tony Adams, zemanla, zinedine5, Zolika (VILÁGBAJNOK)
Ki nyerje?
Spanyolország: Gorcsev, Heisman, NB2 (VILÁGBAJNOK)
Egyéb tippjáték:
VB tippelde
tipp.ly/hu/invite/?csoport=bowlhu-vb-2026&meghivo=19068
Negritis, a vajda
Fantasy
play.fifa.com/fantasy/join-league/HGF8CYXA
Ha kérik a ligakódot: HGF8CYXA
empty taxi
Szerkesztette: Löfli
1 hónapja
Attól mert a többi szar, az alap szar sem lesz jóAmúgy nem lehet annyira gyenge a felhozatal h Peti bácsi szakert még mindig.Mért a többi jobb? Simek meg Dragóner, meg aki tegnap pirosat akar az egyik marokkóinak mert eltakarta a száját.
csebi
Sixo
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
1 hónapja
Kíváncsi leszek mennyiben befolyásolja majd a meccset ez a Curtois sérülés
1 hónapja
mi a tök??? Curtois lefutott, aztán mégis sérült?
1 hónapja
courtaisal mi történt?
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
1 hónapja
Ja, Henrik pl jó.Amúgy nem lehet annyira gyenge a felhozatal h Peti bácsi szakert még mindig.Mért a többi jobb? Simek meg Dragóner, meg aki tegnap pirosat akar az egyik marokkóinak mert eltakarta a száját.
csebi
Sixo
1 hónapja
Amúgy nem lehet annyira gyenge a felhozatal h Peti bácsi szakert még mindig.arril az országról beszélünk, ahol a monoki-sebők-juhár trió minden hétvégén pusztít. bozsik egyáltalán nem lóg ki innen lefele. a kérdés, hogy az innent van e halandó aki ebben az esetben definiálni tudja?
csebi
1 hónapja
én nem akartam tizit, csak megjegyeztem!kéz volt és nem volt leszorítva...Az első félidőben kettő ilyen volt a belgáknál, ha esetleg elkerülte a figyelmedet.
NB2
Radírpók
1 hónapja
Amúgy nem lehet annyira gyenge a felhozatal h Peti bácsi szakert még mindig.Mért a többi jobb? Simek meg Dragóner, meg aki tegnap pirosat akar az egyik marokkóinak mert eltakarta a száját.
csebi
1 hónapja
Borzasztóan egy oldalú ez a spanyol csapat. Sok esélyük nem lesz franciák ellen ha továbbmennek. Bal oldal egész vb alatt 0, Yamalra meg kiraknak 3 embert és ennyiNagyon hiányzik Nico Williams onnan.
remontada
1 hónapja
Amúgy nem lehet annyira gyenge a felhozatal h Peti bácsi szakert még mindig.
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
1 hónapja
buzi kameraman, nem a fiatal belga puncit mutatja, hanem az időset
1 hónapja
elsőre azt olvastam, hogy hűtlenekmiért? azok nem hűtenek?Nyilván ha fizetnének sem raknám fel a két említett márkát csak akkor már inkább mint 100 ezerért egy sima ventilátor. Amúgy meg Mitsubishit semmi nem közelíti meg ha klímáról van szó 😁Ugyan, csak aoffAnnyiért már kapsz egy Whirlpool Tcl vagy más neves gyártótól hűtő fűtő klímát is 😁
mi a faszt tud az a ventillátor 100e-ért????
NB2
Amúgy csak a nevét fizeted meg, de az legalább 50% felár jelen esetben
kapitnonoMieleDaikin vagy Panasonic
warr_b
kapitnono
peach
1 hónapja
ez valóban 8gy igaz, azonban mikor kint 40 fok van engem az érdekel, hogy bent 25 legyen nem pedig az, hogy milyen minőségű műanyagból van a klíma megcsinálva 🤷De, de ugyanaz mint mondjuk egy suzuki vs maybach esete. Elvisz ugyanúgy a ból b be de ég és föld a különbség. Megbízhatóság, technológia, alkatrészek minősége, teljesen hangtalan működés, energiatakarékos fogyasztás,meg napestig lehetne sorolnimiért? azok nem hűtenek?Nyilván ha fizetnének sem raknám fel a két említett márkát csak akkor már inkább mint 100 ezerért egy sima ventilátor. Amúgy meg Mitsubishit semmi nem közelíti meg ha klímáról van szó 😁Ugyan, csak aoffAnnyiért már kapsz egy Whirlpool Tcl vagy más neves gyártótól hűtő fűtő klímát is 😁
mi a faszt tud az a ventillátor 100e-ért????
NB2
Amúgy csak a nevét fizeted meg, de az legalább 50% felár jelen esetben
kapitnonoMieleDaikin vagy Panasonic
warr_b
kapitnono
peach
kapitnono
1 hónapja
Kiállításszerintem 0 kontakt voltaz a jó hogy fingom sincs hogy ez most 11es lesz, gólt vettek el
shagi0206
vagy vmi full random kezdőkörbeli falt
Negritis, a vajda
1 hónapja
Charles De Ketelaere has now scored the same amount of goals at the 2026 World Cup as he did in Serie A last season (3). ⚽️Charles De Ketelaere has now scored the same amount of World Cup goals for Belgium as Eden Hazard (3). 🇧🇪
zacknorb
1 hónapja
Rudi García milyen nyugodtan írja a visszaemlékezéseit a padon
1 hónapja
szerintem 0 kontakt voltaz a jó hogy fingom sincs hogy ez most 11es lesz, gólt vettek el
shagi0206
vagy vmi full random kezdőkörbeli falt
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
1 hónapja
szerintem 0 kontakt volt
1 hónapja
Spori bent hagyta a sárgát az öltőzőben?Hogy lesznek igy drámai kisárgázások a véghajrára...?
StormST
1 hónapja
Yamal nem jó
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
1 hónapja
kéz volt és nem volt leszorítva...Az első félidőben kettő ilyen volt a belgáknál, ha esetleg elkerülte a figyelmedet.
NB2
1 hónapja
kéz volt és nem volt leszorítva...Saját csapattársa fejelte rá, az nem lehet tizenegyes
NB2

" class="embed">