Soccer VB 2026
22 feliratkozó
27 napja
Menetrend:Június 27., szombat
23:00 Panama - Anglia (New York)
23:00 Horvátország - Ghána (Philadelphia)
Színes tippjáték:
Ki nyeri?
Anglia: Löfli, Stez, ThundersNFL, Willie Parker
Argentina: Bruschi85, dande, empty taxi, Gergőbácsi, JC6, Kájzerszóze, Kenny, Ryan Schottenheimer, zacknorb
Brazília: bogjosi, Bruce, csi77, Dzsokijuing, Gorcsev, Kampman
Franciaország: Assurbanapli, davemayer, deyell, Duff, FranzFerdinand, gamerkr, Igor, iktriad, Joey Tribbiani, peterk2005, Tactful Cactus, Vrij, warr_b, zavi27
Hollandia: Jerico, peach
Marokkó: Nandito, Negritis
Mexikó: Fattyu
Németország: alatriste, csebi, steelwolf, vpi
Norvégia: KeyG, Shilkor, Sobri Jóska
Portugália: beltazor, dugo93, eaglesmcnabb, Matthew99, miller108, nagir, Toto21, YoungZeeZee
Spanyolország: Bálesz, Bazzani, dancogo, ervinator, Hanni, HanSolo, Heisman, mate93, NB2, Sebii, Sixo, Tony Adams, zemanla, zinedine5, Zolika
Ki nyerje?
Anglia: Bálesz, davemayer, Duff, dugo93, Dzsokijuing, Kájzerszóze, Negritis, Sixo, Stez, Tony Adams
Argentina: Bruschi85, csi77, dande, empty taxi, JC6, Kenny, mate93, zacknorb
Brazília: Bruce
Hollandia: alatriste, deyell, peach
Horvátország: zinedine5
Japán: dancogo, Joey Tribbiani, steelwolf, Tactful Cactus
Kolumbia: vpi
Kongói DK: Igor
Mexikó: csebi, peterk2005, r.baggio
Németország: beltazor, gamerkr, HanSolo, iktriad, Vrij
Norvégia: FranzFerdinand, Hanni, KeyG, Ryan Schottenheimer, Sebii, Shilkor, Sobri Jóska, Toto21
Paraguay: Bazzani
Portugália: bogjosi, eaglesmcnabb, Matthew99, miller108, nagir, ThundersNFL, zemanla
Skócia: warr_b, Zolika
Spanyolország: Gorcsev, Heisman, NB2
Szenegál: Jerico, Nandito
Üzbegisztán: Löfli
Egyéb tippjáték:
VB tippelde
tipp.ly/hu/invite/?csoport=bowlhu-vb-2026&meghivo=19068
Negritis, a vajda
Fantasy
play.fifa.com/fantasy/join-league/HGF8CYXA
Ha kérik a ligakódot: HGF8CYXA
empty taxi
Szerkesztette: Löfli
18 napja
Van valaki, aki fejből képes felsorolni a vébére kijutott összes válogatottat? | Egészen biztos, hogy én 40-ig se jutnék el. |www.sporcle.com/games/larny8215/2026-world-cup-groups aki szeretné kipróbálni
nagylaza, főpohárnok
18 napja
Van valaki, aki fejből képes felsorolni a vébére kijutott összes válogatottat? | Egészen biztos, hogy én 40-ig se jutnék el. |
18 napja
Remélem a stadionok fele üres lesz...iszonyatos az a lehúzás ami itt megy.Majd ha latjak a szervezok a jegyeladasokat, onnantol szerintem elkezdik ezresevel az ingyenjegyeket osztogatni a fos parositasokra, csak hogy megtoltsek a stadionokat, es nehogy ugy tunjon, hogy senkit sem erdekel a gurulos.
Nomac
18 napja
Remélem a stadionok fele üres lesz...iszonyatos az a lehúzás ami itt megy. 18 napja
es a teljes meccsek eseteben mar ott lesz a vegeredmeny? mert a cikk alapjan csak a youtube feluleten nem lesz feltuntetve a vegeredmeny. tehat ha valaki teljes merkozest szeretne visszanezni masnap reggel, akkor az nem lehetseges az eredmeny tudata nelkul?teljes meccs az nem, YTon csak ÖF-km4sport.hu/foci_vb_2026/cikk/2026/06/09/foci-vb-az-m4-sporton-minden-meccs-eloben-valaszthato-hosszusagu-osszefoglalok-akar-a-vegeredmeny-ismerete-nelkulRáadásul YouTube-on is fennlesz, pacsi M4
Akik lemaradtak vagy nem tudtak élőben követni egy adott találkozót, a lefújás után három különböző hosszúságú összefoglalóból választhatnak majd (rövid összefoglaló: 3 perc, klasszikus összefoglaló: kb. 7-10 perc, hosszú összefoglaló: 26 perc), illetve a teljes mérkőzés is visszanézhető lesz az az m4sport.hu-n, valamint a Médiaklikken.
braxa88
zacknorb
mediaklikken és m4sport.hun lesznek a teljes meccsek, magyar IP címről nézhetőek
braxa88
18 napja
teljes meccs az nem, YTon csak ÖF-km4sport.hu/foci_vb_2026/cikk/2026/06/09/foci-vb-az-m4-sporton-minden-meccs-eloben-valaszthato-hosszusagu-osszefoglalok-akar-a-vegeredmeny-ismerete-nelkulRáadásul YouTube-on is fennlesz, pacsi M4
Akik lemaradtak vagy nem tudtak élőben követni egy adott találkozót, a lefújás után három különböző hosszúságú összefoglalóból választhatnak majd (rövid összefoglaló: 3 perc, klasszikus összefoglaló: kb. 7-10 perc, hosszú összefoglaló: 26 perc), illetve a teljes mérkőzés is visszanézhető lesz az az m4sport.hu-n, valamint a Médiaklikken.
braxa88
zacknorb
mediaklikken és m4sport.hun lesznek a teljes meccsek, magyar IP címről nézhetőek
Szerkesztette: braxa88
18 napja
Vettem kártyagyűjtögetős albumot meg az első pakk kártyát. Teljesen megcsapott az ezredforduló old school feelingje, már van a gyűjteményemben 3 paraguayi játékosom meg egy 35 éves üzbég, aki a keret két tagjának egyike, aki még a Szovjetunióban született.A kártyás album milyen, azt sose vágtam? (Anno 2007-2012 közt ment nálam, de általában matrica, csak 11-12-es BL volt kártya, album nélkül)
Kampman
Nekem most is matricás ismerőseim vannak, én meg G-Adam Sportos újság mellé kaptam egy csomag kártyát, so az van de ennyi.
18 napja
Van valahol valami jó tippjáték? Média markt vagy 24.hu tok jó nyeremények vannak.Ingának lesz Szent András Sörfőzdével közös
Más esetleg?
JC6 (Mr. Miele)
18 napja
m4sport.hu/foci_vb_2026/cikk/2026/06/09/foci-vb-az-m4-sporton-minden-meccs-eloben-valaszthato-hosszusagu-osszefoglalok-akar-a-vegeredmeny-ismerete-nelkulRáadásul YouTube-on is fennlesz, pacsi M4
braxa88
18 napja
Ha vki esetleg inkább velem egy csapatban lenne kedve Foci VB-kvízre jönni annak a szerda 19:00 Champs Szigetet tudom ajánlani.Francba, pont Miskolcon leszek konferencián, pedig nyertes csapatba lennék
empty taxi
18 napja
From kickballdad’s instagram - His quest to get the Giant World Cup Ball display from Dick’s Sporting Goods.
— SickosFC (@sickosfc.bsky.social) 2026. június 9. 1:57
www.instagram.com/reel/DZU4eVI...
[image or embed]

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
18 napja
Mindig jó a friss levegő a böri után, szabadulóbuli megvolt?Vettem kártyagyűjtögetős albumot meg az első pakk kártyát. Teljesen megcsapott az ezredforduló old school feelingje, már van a gyűjteményemben 3 paraguayi játékosom meg egy 35 éves üzbég, aki a keret két tagjának egyike, aki még a Szovjetunióban született.Sok sikert, mi éppen most szabadultunk, nem kicsit örülök...
Kampman
slowmotion
Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
18 napja
m4sport.hu/foci_vb_2026/cikk/2026/06/09/foci-vb-az-m4-sporton-minden-meccs-eloben-valaszthato-hosszusagu-osszefoglalok-akar-a-vegeredmeny-ismerete-nelkulAkik lemaradtak vagy nem tudtak élőben követni egy adott találkozót, a lefújás után három különböző hosszúságú összefoglalóból választhatnak majd (rövid összefoglaló: 3 perc, klasszikus összefoglaló: kb. 7-10 perc, hosszú összefoglaló: 26 perc), illetve a teljes mérkőzés is visszanézhető lesz az az m4sport.hu-n, valamint a Médiaklikken.
18 napja
Ha vki esetleg inkább velem egy csapatban lenne kedve Foci VB-kvízre jönni annak a szerda 19:00 Champs Szigetet tudom ajánlani.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
18 napja
pont most volt róla szól retrobanFIFA szomaliai jatekvezetojet nem engedtek be USA-ba, kihagyja a tornat. 2025-ben o lett az ev afrikai jatekvezetoje, es o lehetett volna a tortenelem elso szomaliai biroja, aki vb-n meccset vezet. Par napja amugy Embolo vizumat is megtagadtak. csak a svajciak azonnal balhet csinaltak, es egybol megkapta az engedelyt. 😀és Embolot miért? x-en szidta narancsfejet?
Korrekt ez a rendezo orszag.
Stez
slowmotion
24.hu/sport/foci/2026/06/03/foci-vb-2026-breel-embolo-vizumkerelem-svajc/
18 napja
Amúgy minden meccset az M4 és köre közvetít majd? Visszanézésekről vannak infók? A hajnal 3-4 kor kezdődő meccsek mondjuk reggel visszanézhetőek lehetnek már majd vajon?

Liverpool Fc
18 napja
Olyasmit olvastam, hogy 2023-ban volt valami birosagi ugye, aminek a vege az lett, hogy penzbuntetest kellett fizetnie, ezen meg az amerikaiak fennakadtak es nem akartak vizumot adni, biztos komoly fenyegetest ereztek benne. 😀FIFA szomaliai jatekvezetojet nem engedtek be USA-ba, kihagyja a tornat. 2025-ben o lett az ev afrikai jatekvezetoje, es o lehetett volna a tortenelem elso szomaliai biroja, aki vb-n meccset vezet. Par napja amugy Embolo vizumat is megtagadtak. csak a svajciak azonnal balhet csinaltak, es egybol megkapta az engedelyt. 😀és Embolot miért? x-en szidta narancsfejet?
Stez
slowmotion
18 napja
Van valahol valami jó tippjáték? Média markt vagy 24.hu tok jó nyeremények vannak.Én ismerősökkel szervezve csinátam egyet. 15-20 fő kb egyelőre.
Más esetleg?
JC6 (Mr. Miele)
5.000ft a beugró és első 3 helyezett közt osztjuk a pénzt el.
Tippion a felület. Aki akar csatlakozni még ilyenbe írjon nekem egy pm-et, lehet jönni igazából.

Liverpool Fc
18 napja
Sztem kéne még egy arany béke díjTavaly Infantino mondta pontosan az amerikai vizumcirkuszok kapcsan, hogy MINDENKIT be fognak engedni a vilagbajnoksagra, es a FIFA elintezi a dolgot. A FIFA el is intezte a dolgot.sports.yahoo.com/articles/somali-referee-denied-entry-us-155115048.html
ezt a shitshowt jézusom
Negritis, a vajdaFIFA szomaliai jatekvezetojet nem engedtek be USA-ba, kihagyja a tornat. 2025-ben o lett az ev afrikai jatekvezetoje, es o lehetett volna a tortenelem elso szomaliai biroja, aki vb-n meccset vezet. Par napja amugy Embolo vizumat is megtagadtak. csak a svajciak azonnal balhet csinaltak, es egybol megkapta az engedelyt. 😀Negritis, a vajda
Stez
Stez
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
18 napja
FIFA szomaliai jatekvezetojet nem engedtek be USA-ba, kihagyja a tornat. 2025-ben o lett az ev afrikai jatekvezetoje, es o lehetett volna a tortenelem elso szomaliai biroja, aki vb-n meccset vezet. Par napja amugy Embolo vizumat is megtagadtak. csak a svajciak azonnal balhet csinaltak, es egybol megkapta az engedelyt. 😀és Embolot miért? x-en szidta narancsfejet?
Stez
18 napja
Tavaly Infantino mondta pontosan az amerikai vizumcirkuszok kapcsan, hogy MINDENKIT be fognak engedni a vilagbajnoksagra, es a FIFA elintezi a dolgot. A FIFA el is intezte a dolgot.sports.yahoo.com/articles/somali-referee-denied-entry-us-155115048.html
ezt a shitshowt jézusom
Negritis, a vajdaFIFA szomaliai jatekvezetojet nem engedtek be USA-ba, kihagyja a tornat. 2025-ben o lett az ev afrikai jatekvezetoje, es o lehetett volna a tortenelem elso szomaliai biroja, aki vb-n meccset vezet. Par napja amugy Embolo vizumat is megtagadtak. csak a svajciak azonnal balhet csinaltak, es egybol megkapta az engedelyt. 😀Negritis, a vajda
Stez
18 napja
sports.yahoo.com/articles/somali-referee-denied-entry-us-155115048.html
ezt a shitshowt jézusom
Negritis, a vajda
FIFA szomaliai jatekvezetojet nem engedtek be USA-ba, kihagyja a tornat. 2025-ben o lett az ev afrikai jatekvezetoje, es o lehetett volna a tortenelem elso szomaliai biroja, aki vb-n meccset vezet. Par napja amugy Embolo vizumat is megtagadtak. csak a svajciak azonnal balhet csinaltak, es egybol megkapta az engedelyt. 😀
Stez
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
18 napja
FIFA szomaliai jatekvezetojet nem engedtek be USA-ba, kihagyja a tornat. 2025-ben o lett az ev afrikai jatekvezetoje, es o lehetett volna a tortenelem elso szomaliai biroja, aki vb-n meccset vezet. Par napja amugy Embolo vizumat is megtagadtak. csak a svajciak azonnal balhet csinaltak, es egybol megkapta az engedelyt. 😀Korrekt ez a rendezo orszag.
18 napja
YoungZeeZee
9 847
Moroccos olyan focilazban eg, hogy a botola pro meg mindig futkovetkezo meccsek ma, meg a round 24 12.06. es 14.06.
kozott 😀
18 napja
Vettem kártyagyűjtögetős albumot meg az első pakk kártyát. Teljesen megcsapott az ezredforduló old school feelingje, már van a gyűjteményemben 3 paraguayi játékosom meg egy 35 éves üzbég, aki a keret két tagjának egyike, aki még a Szovjetunióban született.Sok sikert, mi éppen most szabadultunk, nem kicsit örülök...
Kampman