Soccer VB 2026
18 feliratkozó
3 hónapja
Színes tippjáték:Ki nyeri?
Spanyolország: Bálesz, Bazzani, dancogo, ervinator, Hanni, HanSolo, Heisman, mate93, NB2, Sebii, Sixo, Tony Adams, zemanla, zinedine5, Zolika (VILÁGBAJNOK)
Ki nyerje?
Spanyolország: Gorcsev, Heisman, NB2 (VILÁGBAJNOK)
Egyéb tippjáték:
VB tippelde
tipp.ly/hu/invite/?csoport=bowlhu-vb-2026&meghivo=19068
Negritis, a vajda
Fantasy
play.fifa.com/fantasy/join-league/HGF8CYXA
Ha kérik a ligakódot: HGF8CYXA
empty taxi
Szerkesztette: Löfli
1 hónapja
mondjuk ebből az 1 képből kb semmit nem tudtunk meg a kisasszonyrólszerintem az első is tud aranyos lenni, tipikus olyan barátnő alkat
Negritis, a vajda
a második az egy bombázó, aztán lehet egy hisztis picsa
1 hónapja
ha egy 6/10es high school sweetheart és egy kreolbőrű raptorkurva közül kell választani estélyiben, akkor azért elég egyértelmű, melyikkel akarna reprezentálni a férfiak javarészemondjuk ebből az 1 képből kb semmit nem tudtunk meg a kisasszonyrólEgy bolcs mondotta vala: mindketto ugyanolyan budoset szarik.Mondjuk nem járt ezzel rosszul Kevin.Courtois levarrta De Bruyne nojet, mikozben meg egyutt voltak.basszátok meg a hamburgert még hajlandó voltam meggooglezni, de azért mindennek van határa. ilyen bennfentes beszédből én annyit értek, mint a csajotok xdHogyne lenne. Ok az igazi csapat, mert lyuksogorok is egyben. A valodi egyseg errol szol.Most nézem, hogy a belgákat nem mondta senki sehova.ilyen semmilyen csapatot nehéz lenne mondani. nem egzotikus ország, sztárjátékosa nincs, megjegyezhető karakter szintén nem sok, szar a bajnokságuk, minden rajongható játékosuk már vagy visszavonult vagy gazdagon a b-oldalon van. én nekik szurkolok már az előző forduló óta, mert az vmi ultimate trollkodás lenne, ha az aranygeneráció kifutása után egy ilyen jellegtelen zsér csapat nyerné a vébét
Sixo
fake.id
Stez
fake.id
Stez
vs
Sixo
Stez
Negritis, a vajda
what do you need right now?
i need a bag of weed nigga, wassup?!
1 hónapja
Bal oldalon sose volt nekikSpanyolok csúnyán elkúrták ezt a szélső védekezéstCsodálkozol?
slowmotion
Ha nincs egy Salgadod ez van 🙃
steelwolf
1 hónapja
Én aki hosszas tanakodás után nem hoztam CDK-t fantasyben: 👍
1 hónapja
Spanyolok csúnyán elkúrták ezt a szélső védekezéstCsodálkozol?
slowmotion
Ha nincs egy Salgadod ez van 🙃
1 hónapja
Spanyolok csúnyán elkúrták ezt a szélső védekezéstNem szoktak hozzá hogy azt is kell.
slowmotion
1 hónapja
mondjuk lehet nem kéne a topikot néznemmer megint hamarabb olvastam itt mivan
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
1 hónapja
ezzel a spanyolok beszedték az 1. kapott góltMajd 700 perc után a vbken
shagi0206

1 hónapja
Spanyolok csúnyán elkúrták ezt a szélső védekezést
1 hónapja
Jeeeeee
'csak az maradt tiéd, mit homlokod megett viselsz.'
"Mindég az állat első bennetek,
És csak midőn ezt el birád csitítni,
Eszmél az ember, hogy nagy-gőgösen
Megvesse azt, mi első lényege."
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil
1 hónapja
mar-a-lagoban mégsem lehet, nincs stadionEz nem olyan, mint Nagy Sándor és Alexandria, mindenhova tett egyet?Miért a MetLifeban lesz a döntő amikor a SoFi sokkal menőbb?hol van trucknak tornya?
Sixo
fake.id
Sixo
1 hónapja
nah legyen 2-1 akkor már
1 hónapja
Brazil válogatottról is van szó ez esetbenBrazilos támadójátèk kb 15 ève nem lètezik 😏akkor az msn az mi volt? bolgáros bekkelés?
dande2
fake.id
1 hónapja
Lehet töke van mint a teknőc exénekmondjuk ebből az 1 képből kb semmit nem tudtunk meg a kisasszonyrólEgy bolcs mondotta vala: mindketto ugyanolyan budoset szarik.Mondjuk nem járt ezzel rosszul Kevin.Courtois levarrta De Bruyne nojet, mikozben meg egyutt voltak.basszátok meg a hamburgert még hajlandó voltam meggooglezni, de azért mindennek van határa. ilyen bennfentes beszédből én annyit értek, mint a csajotok xdHogyne lenne. Ok az igazi csapat, mert lyuksogorok is egyben. A valodi egyseg errol szol.Most nézem, hogy a belgákat nem mondta senki sehova.ilyen semmilyen csapatot nehéz lenne mondani. nem egzotikus ország, sztárjátékosa nincs, megjegyezhető karakter szintén nem sok, szar a bajnokságuk, minden rajongható játékosuk már vagy visszavonult vagy gazdagon a b-oldalon van. én nekik szurkolok már az előző forduló óta, mert az vmi ultimate trollkodás lenne, ha az aranygeneráció kifutása után egy ilyen jellegtelen zsér csapat nyerné a vébét
Sixo
fake.id
Stez
fake.id
Stez
vs
Sixo
Stez
Negritis, a vajda
1 hónapja
ezzel a spanyolok beszedték az 1. kapott gólt
1 hónapja
mondjuk ebből az 1 képből kb semmit nem tudtunk meg a kisasszonyrólEgy bolcs mondotta vala: mindketto ugyanolyan budoset szarik.Mondjuk nem járt ezzel rosszul Kevin.Courtois levarrta De Bruyne nojet, mikozben meg egyutt voltak.basszátok meg a hamburgert még hajlandó voltam meggooglezni, de azért mindennek van határa. ilyen bennfentes beszédből én annyit értek, mint a csajotok xdHogyne lenne. Ok az igazi csapat, mert lyuksogorok is egyben. A valodi egyseg errol szol.Most nézem, hogy a belgákat nem mondta senki sehova.ilyen semmilyen csapatot nehéz lenne mondani. nem egzotikus ország, sztárjátékosa nincs, megjegyezhető karakter szintén nem sok, szar a bajnokságuk, minden rajongható játékosuk már vagy visszavonult vagy gazdagon a b-oldalon van. én nekik szurkolok már az előző forduló óta, mert az vmi ultimate trollkodás lenne, ha az aranygeneráció kifutása után egy ilyen jellegtelen zsér csapat nyerné a vébét
Sixo
fake.id
Stez
fake.id
Stez
vs
Sixo
Stez
1 hónapja
Tipik...
1 hónapja
nocsak, nocsak. A semmi játék is tud eredményes lenni
1 hónapja
a semmiből, francba 😕
1 hónapja
Brazilos támadójátèk kb 15 ève nem lètezik 😏akkor az msn az mi volt? bolgáros bekkelés?
dande2
1 hónapja
Brazilos támadójátèk kb 15 ève nem lètezik 😏dehogynem, bűnszar és hisztikkel teli
dande2
1 hónapja
Egy bolcs mondotta vala: mindketto ugyanolyan budoset szarik.Mondjuk nem járt ezzel rosszul Kevin.Courtois levarrta De Bruyne nojet, mikozben meg egyutt voltak.basszátok meg a hamburgert még hajlandó voltam meggooglezni, de azért mindennek van határa. ilyen bennfentes beszédből én annyit értek, mint a csajotok xdHogyne lenne. Ok az igazi csapat, mert lyuksogorok is egyben. A valodi egyseg errol szol.Most nézem, hogy a belgákat nem mondta senki sehova.ilyen semmilyen csapatot nehéz lenne mondani. nem egzotikus ország, sztárjátékosa nincs, megjegyezhető karakter szintén nem sok, szar a bajnokságuk, minden rajongható játékosuk már vagy visszavonult vagy gazdagon a b-oldalon van. én nekik szurkolok már az előző forduló óta, mert az vmi ultimate trollkodás lenne, ha az aranygeneráció kifutása után egy ilyen jellegtelen zsér csapat nyerné a vébét
Sixo
fake.id
Stez
fake.id
Stez
vs
Sixo