Soccer VB 2026
18 feliratkozó
3 hónapja
Színes tippjáték:Ki nyeri?
Spanyolország: Bálesz, Bazzani, dancogo, ervinator, Hanni, HanSolo, Heisman, mate93, NB2, Sebii, Sixo, Tony Adams, zemanla, zinedine5, Zolika (VILÁGBAJNOK)
Ki nyerje?
Spanyolország: Gorcsev, Heisman, NB2 (VILÁGBAJNOK)
Egyéb tippjáték:
VB tippelde
tipp.ly/hu/invite/?csoport=bowlhu-vb-2026&meghivo=19068
Negritis, a vajda
Fantasy
play.fifa.com/fantasy/join-league/HGF8CYXA
Ha kérik a ligakódot: HGF8CYXA
empty taxi
Szerkesztette: Löfli
1 hónapja
faszas 1 percet csúszik a mediaklikk ...
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
1 hónapja
vezet espana
1 hónapja
As we expected
1 hónapja
Ez nem olyan, mint Nagy Sándor és Alexandria, mindenhova tett egyet?Miért a MetLifeban lesz a döntő amikor a SoFi sokkal menőbb?hol van trucknak tornya?
Sixo
fake.id
1 hónapja
Courtois levarrta De Bruyne nojet, mikozben meg egyutt voltak.basszátok meg a hamburgert még hajlandó voltam meggooglezni, de azért mindennek van határa. ilyen bennfentes beszédből én annyit értek, mint a csajotok xdHogyne lenne. Ok az igazi csapat, mert lyuksogorok is egyben. A valodi egyseg errol szol.Most nézem, hogy a belgákat nem mondta senki sehova.ilyen semmilyen csapatot nehéz lenne mondani. nem egzotikus ország, sztárjátékosa nincs, megjegyezhető karakter szintén nem sok, szar a bajnokságuk, minden rajongható játékosuk már vagy visszavonult vagy gazdagon a b-oldalon van. én nekik szurkolok már az előző forduló óta, mert az vmi ultimate trollkodás lenne, ha az aranygeneráció kifutása után egy ilyen jellegtelen zsér csapat nyerné a vébét
Sixo
fake.id
Stez
fake.id
Szerkesztette: Stez
1 hónapja
Miért a MetLifeban lesz a döntő amikor a SoFi sokkal menőbb?hol van trucknak tornya?
Sixo
what do you need right now?
i need a bag of weed nigga, wassup?!
1 hónapja
Mondjuk a bajnokságuk annyira nem szar, top8as.Most nézem, hogy a belgákat nem mondta senki sehova.ilyen semmilyen csapatot nehéz lenne mondani. nem egzotikus ország, sztárjátékosa nincs, megjegyezhető karakter szintén nem sok, szar a bajnokságuk, minden rajongható játékosuk már vagy visszavonult vagy gazdagon a b-oldalon van. én nekik szurkolok már az előző forduló óta, mert az vmi ultimate trollkodás lenne, ha az aranygeneráció kifutása után egy ilyen jellegtelen zsér csapat nyerné a vébét
Sixo
fake.id
Mint a válogatott 😅
1 hónapja
a belgáknak mákjuk volt, elég punci sorsolásuk volt végigargentína like this
NB2
1 hónapja
basszátok meg a hamburgert még hajlandó voltam meggooglezni, de azért mindennek van határa. ilyen bennfentes beszédből én annyit értek, mint a csajotok xdHogyne lenne. Ok az igazi csapat, mert lyuksogorok is egyben. A valodi egyseg errol szol.Most nézem, hogy a belgákat nem mondta senki sehova.ilyen semmilyen csapatot nehéz lenne mondani. nem egzotikus ország, sztárjátékosa nincs, megjegyezhető karakter szintén nem sok, szar a bajnokságuk, minden rajongható játékosuk már vagy visszavonult vagy gazdagon a b-oldalon van. én nekik szurkolok már az előző forduló óta, mert az vmi ultimate trollkodás lenne, ha az aranygeneráció kifutása után egy ilyen jellegtelen zsér csapat nyerné a vébét
Sixo
fake.id
Stez
1 hónapja
a belgáknak mákjuk volt, elég punci sorsolásuk volt végig
1 hónapja
Hogyne lenne. Ok az igazi csapat, mert lyuksogorok is egyben. A valodi egyseg errol szol.Most nézem, hogy a belgákat nem mondta senki sehova.ilyen semmilyen csapatot nehéz lenne mondani. nem egzotikus ország, sztárjátékosa nincs, megjegyezhető karakter szintén nem sok, szar a bajnokságuk, minden rajongható játékosuk már vagy visszavonult vagy gazdagon a b-oldalon van. én nekik szurkolok már az előző forduló óta, mert az vmi ultimate trollkodás lenne, ha az aranygeneráció kifutása után egy ilyen jellegtelen zsér csapat nyerné a vébét
Sixo
fake.id
1 hónapja
Faszom hogy lett 21:21?Előbb még 18 órát voltNa így akkor itthon nézem xdd
1 hónapja
Megvárják, hogy a hamburgeres kiidősödjön a keretből és amint nincs egyből nyernek egy VB-t, csak, hogy neki ne legyen.Most nézem, hogy a belgákat nem mondta senki sehova.ilyen semmilyen csapatot nehéz lenne mondani. nem egzotikus ország, sztárjátékosa nincs, megjegyezhető karakter szintén nem sok, szar a bajnokságuk, minden rajongható játékosuk már vagy visszavonult vagy gazdagon a b-oldalon van. én nekik szurkolok már az előző forduló óta, mert az vmi ultimate trollkodás lenne, ha az aranygeneráció kifutása után egy ilyen jellegtelen zsér csapat nyerné a vébét
Sixo
fake.id
1 hónapja
Olmóról csak nekem jut eszembe a XX. század?
Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
1 hónapja
Most nézem, hogy a belgákat nem mondta senki sehova.ilyen semmilyen csapatot nehéz lenne mondani. nem egzotikus ország, sztárjátékosa nincs, megjegyezhető karakter szintén nem sok, szar a bajnokságuk, minden rajongható játékosuk már vagy visszavonult vagy gazdagon a b-oldalon van. én nekik szurkolok már az előző forduló óta, mert az vmi ultimate trollkodás lenne, ha az aranygeneráció kifutása után egy ilyen jellegtelen zsér csapat nyerné a vébét
Sixo
1 hónapja
sztem sokan csalódtak bennük és emiatt már "csakazértse" foglalkoztak velükÜzbégeknek sem volt semmi esélye vagy Curacaonak sem, és akkor sorolhatnék még sok válogatott, mégis sokat mondták őket.Most nézem, hogy a belgákat nem mondta senki sehova.ezen nem lepődök meg. Egy jó ideje csak füstjük van, a lángjuk alig pislákol. Fel is merül a kérdés, hogy hogy lehettek ezek nem is olyan rövid ideig a fifa világranglista tetején? Nagy tornákon rendre leégtek.
Sixo
shagi0206
Sixo
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
1 hónapja
Üzbégeknek sem volt semmi esélye vagy Curacaonak sem, és akkor sorolhatnék még sok válogatott, mégis sokat mondták őket.Most nézem, hogy a belgákat nem mondta senki sehova.ezen nem lepődök meg. Egy jó ideje csak füstjük van, a lángjuk alig pislákol. Fel is merül a kérdés, hogy hogy lehettek ezek nem is olyan rövid ideig a fifa világranglista tetején? Nagy tornákon rendre leégtek.
Sixo
shagi0206
1 hónapja
Doku amúgy mit ivott a meccs előtt?
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
1 hónapja
SzarEddig jó, lüktető meccsDehogy, warr mindjárt mondja hogy szar
shagi0206
Heisman nádor
1 hónapja
Fos, kérlek, csak pontosan. Amúgy nem nézem, szóval ez biztos jó meccs lesz 😂Eddig jó, lüktető meccsDehogy, warr mindjárt mondja hogy szar
shagi0206
Heisman nádor

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
1 hónapja
Most nézem, hogy a belgákat nem mondta senki sehova.ezen nem lepődök meg. Egy jó ideje csak füstjük van, a lángjuk alig pislákol. Fel is merül a kérdés, hogy hogy lehettek ezek nem is olyan rövid ideig a fifa világranglista tetején? Nagy tornákon rendre leégtek.
Sixo
1 hónapja
Most nézem, hogy a belgákat nem mondta senki sehova.Vótmá 😄
Sixo

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"