Soccer VB 2026
18 feliratkozó
3 hónapja
Színes tippjáték:Ki nyeri?
Spanyolország: Bálesz, Bazzani, dancogo, ervinator, Hanni, HanSolo, Heisman, mate93, NB2, Sebii, Sixo, Tony Adams, zemanla, zinedine5, Zolika (VILÁGBAJNOK)
Ki nyerje?
Spanyolország: Gorcsev, Heisman, NB2 (VILÁGBAJNOK)
Egyéb tippjáték:
VB tippelde
tipp.ly/hu/invite/?csoport=bowlhu-vb-2026&meghivo=19068
Negritis, a vajda
Fantasy
play.fifa.com/fantasy/join-league/HGF8CYXA
Ha kérik a ligakódot: HGF8CYXA
empty taxi
Szerkesztette: Löfli
1 hónapja
Minden alkalmat megragadsz, hogy beszólj az olasz rekordbajnoknak.Lapot a zebranak!kimúlt az összes
Stez
Kampman
1 hónapja
Belgak tudjak h tamadniuk is kellene?
1 hónapja
Messinek isméghogy Messinek csalnak 😊me nem? 😀
NB2
shagi0206

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
1 hónapja
TVGon nèzem, az kèsik nèmilegOtt is vanmég most jársz a gólnál? 😀
dande2
shagi0206
1 hónapja
Ne tetézd. Az csalás ez mázli. Két mázli vagy két csalás nem lehet egyszerrea belgáknak mákjuk volt, elég punci sorsolásuk volt végigargentína like this
NB2
shagi0206
1 hónapja
Mocskos csaló
1 hónapja
méghogy Messinek csalnak 😊
1 hónapja
Oliver a belgákkal van
1 hónapja
Megérte Pedrit kitenni a kezdőből.Érett már amúgy nem volt valami jó vb je eddig. 0 gól, 0 assist, 0 kapura lövés, 0 kulcspassz 5 meccsen..
Sixo

1 hónapja
ó igen, a világhíres belga bajnokság. nem győznek a tévétársaságok egymásra licitálni a közvetítési jogokért és a legnagyobb focinerdek sem tudnák az nb1 mezőnyét felsorolni fejből xdMondjuk a bajnokságuk annyira nem szar, top8as.Most nézem, hogy a belgákat nem mondta senki sehova.ilyen semmilyen csapatot nehéz lenne mondani. nem egzotikus ország, sztárjátékosa nincs, megjegyezhető karakter szintén nem sok, szar a bajnokságuk, minden rajongható játékosuk már vagy visszavonult vagy gazdagon a b-oldalon van. én nekik szurkolok már az előző forduló óta, mert az vmi ultimate trollkodás lenne, ha az aranygeneráció kifutása után egy ilyen jellegtelen zsér csapat nyerné a vébét
Sixo
fake.id
Mint a válogatott 😅
zacknorb
what do you need right now?
i need a bag of weed nigga, wassup?!
1 hónapja
2-0
1 hónapja
faszas 1 percet csúszik a mediaklikk ...Egész vb-m be like
Negritis, a vajda
1 hónapja
Mondjuk nem járt ezzel rosszul Kevin.Courtois levarrta De Bruyne nojet, mikozben meg egyutt voltak.basszátok meg a hamburgert még hajlandó voltam meggooglezni, de azért mindennek van határa. ilyen bennfentes beszédből én annyit értek, mint a csajotok xdHogyne lenne. Ok az igazi csapat, mert lyuksogorok is egyben. A valodi egyseg errol szol.Most nézem, hogy a belgákat nem mondta senki sehova.ilyen semmilyen csapatot nehéz lenne mondani. nem egzotikus ország, sztárjátékosa nincs, megjegyezhető karakter szintén nem sok, szar a bajnokságuk, minden rajongható játékosuk már vagy visszavonult vagy gazdagon a b-oldalon van. én nekik szurkolok már az előző forduló óta, mert az vmi ultimate trollkodás lenne, ha az aranygeneráció kifutása után egy ilyen jellegtelen zsér csapat nyerné a vébét
Sixo
fake.id
Stez
fake.id
Stez

vs
1 hónapja
Nomen est omen CourtoisCourtois levarrta De Bruyne nojet, mikozben meg egyutt voltak.basszátok meg a hamburgert még hajlandó voltam meggooglezni, de azért mindennek van határa. ilyen bennfentes beszédből én annyit értek, mint a csajotok xdHogyne lenne. Ok az igazi csapat, mert lyuksogorok is egyben. A valodi egyseg errol szol.Most nézem, hogy a belgákat nem mondta senki sehova.ilyen semmilyen csapatot nehéz lenne mondani. nem egzotikus ország, sztárjátékosa nincs, megjegyezhető karakter szintén nem sok, szar a bajnokságuk, minden rajongható játékosuk már vagy visszavonult vagy gazdagon a b-oldalon van. én nekik szurkolok már az előző forduló óta, mert az vmi ultimate trollkodás lenne, ha az aranygeneráció kifutása után egy ilyen jellegtelen zsér csapat nyerné a vébét
Sixo
fake.id
Stez
fake.id
Stez
Szerkesztette: csi77
Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
1 hónapja
Ott is van
1 hónapja
Miért a MetLifeban lesz a döntő amikor a SoFi sokkal menőbb?mer' nyújork
Sixo
1 hónapja
Simán fogta volna Tibó, ha nem vetődik bele Castagne. Shiiit
1 hónapja
Ha Castagne nem er bele, lehet azt is fogja Kurtoá