Soccer VB 2026
18 feliratkozó
3 hónapja
Színes tippjáték:Ki nyeri?
Spanyolország: Bálesz, Bazzani, dancogo, ervinator, Hanni, HanSolo, Heisman, mate93, NB2, Sebii, Sixo, Tony Adams, zemanla, zinedine5, Zolika (VILÁGBAJNOK)
Ki nyerje?
Spanyolország: Gorcsev, Heisman, NB2 (VILÁGBAJNOK)
Egyéb tippjáték:
VB tippelde
tipp.ly/hu/invite/?csoport=bowlhu-vb-2026&meghivo=19068
Negritis, a vajda
Fantasy
play.fifa.com/fantasy/join-league/HGF8CYXA
Ha kérik a ligakódot: HGF8CYXA
empty taxi
Szerkesztette: Löfli
1 hónapja
Ugyan, csak aoffAnnyiért már kapsz egy Whirlpool Tcl vagy más neves gyártótól hűtő fűtő klímát is 😁
mi a faszt tud az a ventillátor 100e-ért????
NB2
Amúgy csak a nevét fizeted meg, de az legalább 50% felár jelen esetben
kapitnono

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
1 hónapja
Már igen régen abbahagyta, utolsó pár évében már a Realban sem csináltaakkor csak az zavart össze, hogy láttam kb 53 percet a portugálokból összesen és nem futott közben 30calegyébként cronaldo mikor felejtette el az átlépős hülyeségét meg a rabonázgatást? régebben mindig ezeket tolta, aztán most semmi se volt. értem, hogy kerekesszékből nehéz ezeket megcsinálni, de furcsa látvány voltezeket a már hasztalan átlépéseket spammelte itt is a VB-n
fake.id
Heisman nádor
fake.id

1 hónapja
offAnnyiért már kapsz egy Whirlpool Tcl vagy más neves gyártótól hűtő fűtő klímát is 😁
mi a faszt tud az a ventillátor 100e-ért????
NB2
Amúgy csak a nevét fizeted meg, de az legalább 50% felár jelen esetben

1 hónapja
Mert nem is volt kinn, rengetegen illusztrálták a térbeli alakzatok vetületét ezzel (legszarabb szóbeli matek emelt tétel volt anno, nyilván azt húztam ki)Kellett a németek kieséséhez, szóval én úgy veszem, hogy nem volt kintÉs a legutóbbi am elég epic voltezzel a spanyolok beszedték az 1. kapott góltMajd 700 perc után a vbken
shagi0206
kapitnono
zacknorb
Kampman
1 hónapja
akkor csak az zavart össze, hogy láttam kb 53 percet a portugálokból összesen és nem futott közben 30calegyébként cronaldo mikor felejtette el az átlépős hülyeségét meg a rabonázgatást? régebben mindig ezeket tolta, aztán most semmi se volt. értem, hogy kerekesszékből nehéz ezeket megcsinálni, de furcsa látvány voltezeket a már hasztalan átlépéseket spammelte itt is a VB-n
fake.id
Heisman nádor
what do you need right now?
i need a bag of weed nigga, wassup?!
1 hónapja
ugyan. sok hülye függőségem van, a szerencsejáték pont nem tartozik ezek közé. ezt az empirikus és minden befolyástól mentes tudományos megfigyelésem mondatta velemúgy érzem vitt már el tippmix szelvényeda kasztíliai felkapaszkodott paraszt mintapéldánya. egy homokgereblyéző büdös gyökér, aki a real meztől már azt hitte aranyat szarikSpanyolok csúnyán elkúrták ezt a szélső védekezéstCsodálkozol?
slowmotion
Ha nincs egy Salgadod ez van 🙃
steelwolf
fake.id
Tactful Cactus
1 hónapja
egyébként cronaldo mikor felejtette el az átlépős hülyeségét meg a rabonázgatást? régebben mindig ezeket tolta, aztán most semmi se volt. értem, hogy kerekesszékből nehéz ezeket megcsinálni, de furcsa látvány voltezeket a már hasztalan átlépéseket spammelte itt is a VB-n
fake.id
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
1 hónapja
egyébként cronaldo mikor felejtette el az átlépős hülyeségét meg a rabonázgatást? régebben mindig ezeket tolta, aztán most semmi se volt. értem, hogy kerekesszékből nehéz ezeket megcsinálni, de furcsa látvány volt
1 hónapja
Biztos, hogy nem a Denilson career highlight videókat nézte?szedjék már le Dokut. nettó emberhátrány a paliNagyapám mondta tavasszal, hogy mindig iszonyat jól szórakozik a palin, mert geci sokat cselez, és sokszor viccesen elbassza, ha meg nem akkor zseni.
petey
zacknorb
1 hónapja
Apám is szerette a dokufilmeket.szedjék már le Dokut. nettó emberhátrány a paliNagyapám mondta tavasszal, hogy mindig iszonyat jól szórakozik a palin, mert geci sokat cselez, és sokszor viccesen elbassza, ha meg nem akkor zseni.
petey
zacknorb
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
1 hónapja
Tényleg, már el is felejtettem ezt a gólt 😀És a legutóbbi am elég epic voltezzel a spanyolok beszedték az 1. kapott góltMajd 700 perc után a vbken
shagi0206
kapitnono
zacknorb

1 hónapja
Kellett a németek kieséséhez, szóval én úgy veszem, hogy nem volt kintÉs a legutóbbi am elég epic voltezzel a spanyolok beszedték az 1. kapott góltMajd 700 perc után a vbken
shagi0206
kapitnono
zacknorb
1 hónapja
szedjék már le Dokut. nettó emberhátrány a paliNagyapám mondta tavasszal, hogy mindig iszonyat jól szórakozik a palin, mert geci sokat cselez, és sokszor viccesen elbassza, ha meg nem akkor zseni.
petey
1 hónapja
És a legutóbbi am elég epic voltezzel a spanyolok beszedték az 1. kapott góltMajd 700 perc után a vbken
shagi0206
kapitnono
1 hónapja
szedjék már le Dokut. nettó emberhátrány a paliAz egyetlen értelmes belga akiben van bármi veszély a támadások során és nem csak vaktában felíveli a labdát
petey

1 hónapja
Most azért a világ szégyene, hogy egy ilyen Belgium ott van a vb 8 között.
Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
1 hónapja
úgy érzem vitt már el tippmix szelvényeda kasztíliai felkapaszkodott paraszt mintapéldánya. egy homokgereblyéző büdös gyökér, aki a real meztől már azt hitte aranyat szarikSpanyolok csúnyán elkúrták ezt a szélső védekezéstCsodálkozol?
slowmotion
steelwolf
fake.id
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
1 hónapja
www.suara.com/bola/2021/08/22/163721/caroline-lijnen-mantan-kevin-de-bruyne-yang-ngaku-pernah-ditiduri-thibaut-courtoisIlletve nem ártana korrektnek lenni, h ne a random linkedin profilképet hasonlítsuk össze a vörösszőnyeges fullos kikerrentéssel.az első nekem szimpibb ránézésremondjuk ebből az 1 képből kb semmit nem tudtunk meg a kisasszonyrólszerintem az első is tud aranyos lenni, tipikus olyan barátnő alkat
Negritis, a vajda
a második az egy bombázó, aztán lehet egy hisztis picsa
NB2
a második meg tipikus kardashian, akit 1x hazaviszel aztán kerülöd
Negritis, a vajda
Hanni
itt elvileg linkelték az insta tagjét, hát ez a kép alapján nekem Caroline még mindig viszi
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
1 hónapja
Mindent elmond Simonról hogy végre van egy helyzet és egyből gól mert áll egy helyben mint egy darab szar. Ott a padon annak a nagy mestere Raya személyében aki végig koncentrál pedig lehet nem kéne mert meccsenként 3szor ér labdába de azt kivédi vagy ott van Garcia aki lehet nr1 a ziccerek védésében jelenleg de inkább egy bója kell a kapuba
1 hónapja
friendly fire...

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
1 hónapja
Illetve nem ártana korrektnek lenni, h ne a random linkedin profilképet hasonlítsuk össze a vörösszőnyeges fullos kikerrentéssel.az első nekem szimpibb ránézésremondjuk ebből az 1 képből kb semmit nem tudtunk meg a kisasszonyrólszerintem az első is tud aranyos lenni, tipikus olyan barátnő alkat
Negritis, a vajda
NB2
Negritis, a vajda
1 hónapja
a kasztíliai felkapaszkodott paraszt mintapéldánya. egy homokgereblyéző büdös gyökér, aki a real meztől már azt hitte aranyat szarikSpanyolok csúnyán elkúrták ezt a szélső védekezéstCsodálkozol?
slowmotion
steelwolf
1 hónapja
az első nekem szimpibb ránézésremondjuk ebből az 1 képből kb semmit nem tudtunk meg a kisasszonyrólszerintem az első is tud aranyos lenni, tipikus olyan barátnő alkat
Negritis, a vajda
NB2
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!