Soccer VB 2026
18 feliratkozó
3 hónapja
Színes tippjáték:Ki nyeri?
Spanyolország: Bálesz, Bazzani, dancogo, ervinator, Hanni, HanSolo, Heisman, mate93, NB2, Sebii, Sixo, Tony Adams, zemanla, zinedine5, Zolika (VILÁGBAJNOK)
Ki nyerje?
Spanyolország: Gorcsev, Heisman, NB2 (VILÁGBAJNOK)
Egyéb tippjáték:
VB tippelde
tipp.ly/hu/invite/?csoport=bowlhu-vb-2026&meghivo=19068
Negritis, a vajda
Fantasy
play.fifa.com/fantasy/join-league/HGF8CYXA
Ha kérik a ligakódot: HGF8CYXA
empty taxi
Szerkesztette: Löfli
1 hónapja
Eddig jó, lüktető meccsDehogy, warr mindjárt mondja hogy szar
shagi0206
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
1 hónapja
Én csak Pollákosokat ismertem Pécsett, a közös elfoglaltsàguk az egy pohárba hányás volt. Az összehozta a bandát.Eltés voltam, de ezek szerint a peacosoknak van speciális pacsijuk?Hogy lehet 3:1 ha az utána lévő esetek akkor már meg se történtek volna? Peac pacsi következő Argentín meccsig😃Írtam, hogy azt elfogadom, ez volt a hírhedt 3-1 az azonos szitukat tekintveTehát az nem objektív eset ahogy McAllistert faultolja az egyiptomi. De az hogy megfogja a mezét majd elvágódik mint akit egy kamion csap el az objektív. Ma is tanultam valamit.Pont érveket várnék, h Argentína kárára is tévedtek. Objektív eseteket, nem ilyen maszatolást.az nem munkahely meg idő, hanem egyéni preferencia kérdése, hogy valaki nem 15-20 évesen ilyen szintű érzelmi bevonódással regényeket ír és flamewarban vesz részt egy egész élete szempontjából 0 jelentőséggel bíró dologgal kapcsolatban. amihez semmi közöm, nem kell nekem mindenki egyéni motivációját érteni, pláne azonosulni vele. de willie-től én nem is emlékszem hasonlóra sem. ha nem látnám a nickjét, azt hinném keyg megtanult magyarul és koherensen érvelve vitázni 😬de gecisok időtök van basszamegtetszett volna jobb munkahelyet választani..
Löfli
topin
fake.id
Èn tudok egyet 2014-ből, amikor Neuer letarolta Higuaint.
Willie Parker
remontada
Willie Parker
remontada
Kampman
1 hónapja
Eddig jó, lüktető meccs
1 hónapja
Az igazságszolgáltatásban is keresem az igazságot és bosszant az igazságtalanság.az nem munkahely meg idő, hanem egyéni preferencia kérdése, hogy valaki nem 15-20 évesen ilyen szintű érzelmi bevonódással regényeket ír és flamewarban vesz részt egy egész élete szempontjából 0 jelentőséggel bíró dologgal kapcsolatban. amihez semmi közöm, nem kell nekem mindenki egyéni motivációját érteni, pláne azonosulni vele. de willie-től én nem is emlékszem hasonlóra sem. ha nem látnám a nickjét, azt hinném keyg megtanult magyarul és koherensen érvelve vitázni 😬de gecisok időtök van basszamegtetszett volna jobb munkahelyet választani..
Löfli
topin
fake.id
A melóban ezt a fajta csalódást, feszültséget nem tudom kiélni, helyette megteszem a sport kapcsán, itt.
1 hónapja
Most befejeztem ezt a témàt, nem is hozom fel addig, amíg megint nem lesz vmi hülye ítélettehát max 15 perc játékidő van addig
Willie Parker
what do you need right now?
i need a bag of weed nigga, wassup?!
1 hónapja
az m4 csak észrevette, hogy a belgák vannak fehérben, a spanyolok pirosbanHat ezt a belga mezt elég merész fehérnek nevezni
peach
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
1 hónapja
az m4 csak észrevette, hogy a belgák vannak fehérben, a spanyolok pirosban
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
1 hónapja
Eredményjelzőt az M4 teszi ki?jó, hát aki nem tudja hogy melyik melyik, az magára vessen.
Nem először cserélik fel a mezszíneket.
ervinator
1 hónapja
Éljenek a nézhető focit játszó (nem németül, franciául vagy angolul beszélő) válogatottak! 😀
Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
1 hónapja
Eredményjelzőt az M4 teszi ki?Nem először cserélik fel a mezszíneket.
"If you don't believe in yourself then why is anyone else going to?"
1 hónapja
Megserult a bemelegitesnel, ezert kikerult a csapatbol.Tielemans te kuki.Mit csinált?
Stez
csebi
1 hónapja
Bemelegítéskor megsérült.Tielemans te kuki.Mit csinált?
Stez
csebi
1 hónapja
vótmá! 😀Estét,Engem.
Ma kit kell szidni?
steelwolf
warr_b

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
1 hónapja
Tielemans te kuki.Mit csinált?
Stez
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
1 hónapja
Estét,Engem.
Ma kit kell szidni?
steelwolf

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
1 hónapja
Szerintem Argentínának csalnak a vébén.
1 hónapja
Van ám. Szerda esti pécsi est café partyk ha mesélni tudnánakEltés voltam, de ezek szerint a peacosoknak van speciális pacsijuk?Hogy lehet 3:1 ha az utána lévő esetek akkor már meg se történtek volna? Peac pacsi következő Argentín meccsig😃Írtam, hogy azt elfogadom, ez volt a hírhedt 3-1 az azonos szitukat tekintveTehát az nem objektív eset ahogy McAllistert faultolja az egyiptomi. De az hogy megfogja a mezét majd elvágódik mint akit egy kamion csap el az objektív. Ma is tanultam valamit.Pont érveket várnék, h Argentína kárára is tévedtek. Objektív eseteket, nem ilyen maszatolást.az nem munkahely meg idő, hanem egyéni preferencia kérdése, hogy valaki nem 15-20 évesen ilyen szintű érzelmi bevonódással regényeket ír és flamewarban vesz részt egy egész élete szempontjából 0 jelentőséggel bíró dologgal kapcsolatban. amihez semmi közöm, nem kell nekem mindenki egyéni motivációját érteni, pláne azonosulni vele. de willie-től én nem is emlékszem hasonlóra sem. ha nem látnám a nickjét, azt hinném keyg megtanult magyarul és koherensen érvelve vitázni 😬de gecisok időtök van basszamegtetszett volna jobb munkahelyet választani..
Löfli
topin
fake.id
Willie Parker
remontada
Willie Parker
remontada
Kampman
1 hónapja
Estét,Egyértelműen Brüsszelt, már vagy 16 éve 😁
Ma kit kell szidni?
steelwolf

1 hónapja
Kellett warrnak beírni h hány komment hiányzik mert erre Willie meg remontada odaadta a sörét a mellette állónak …Bocsánat, felelőtlenség volt, nem gondoltam bele a várható következményekbe.
csebi
Vezeklésképp ha legközelebb összefutunk, kapsz majd egy szabadon választott Go Ducks/Go Giants-t 🙂

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
1 hónapja
Estét,Warrt
Ma kit kell szidni?
steelwolf
1 hónapja
Estét,Vagy Simont ha elfejel egy labdát vagy Dzsamalt ha nem lő gólt
Ma kit kell szidni?
steelwolf
1 hónapja
Eltés voltam, de ezek szerint a peacosoknak van speciális pacsijuk?Hogy lehet 3:1 ha az utána lévő esetek akkor már meg se történtek volna? Peac pacsi következő Argentín meccsig😃Írtam, hogy azt elfogadom, ez volt a hírhedt 3-1 az azonos szitukat tekintveTehát az nem objektív eset ahogy McAllistert faultolja az egyiptomi. De az hogy megfogja a mezét majd elvágódik mint akit egy kamion csap el az objektív. Ma is tanultam valamit.Pont érveket várnék, h Argentína kárára is tévedtek. Objektív eseteket, nem ilyen maszatolást.az nem munkahely meg idő, hanem egyéni preferencia kérdése, hogy valaki nem 15-20 évesen ilyen szintű érzelmi bevonódással regényeket ír és flamewarban vesz részt egy egész élete szempontjából 0 jelentőséggel bíró dologgal kapcsolatban. amihez semmi közöm, nem kell nekem mindenki egyéni motivációját érteni, pláne azonosulni vele. de willie-től én nem is emlékszem hasonlóra sem. ha nem látnám a nickjét, azt hinném keyg megtanult magyarul és koherensen érvelve vitázni 😬de gecisok időtök van basszamegtetszett volna jobb munkahelyet választani..
Löfli
topin
fake.id
Willie Parker
remontada
Willie Parker
remontada