Soccer VB 2026
18 feliratkozó
3 hónapja
Színes tippjáték:Ki nyeri?
Spanyolország: Bálesz, Bazzani, dancogo, ervinator, Hanni, HanSolo, Heisman, mate93, NB2, Sebii, Sixo, Tony Adams, zemanla, zinedine5, Zolika (VILÁGBAJNOK)
Ki nyerje?
Spanyolország: Gorcsev, Heisman, NB2 (VILÁGBAJNOK)
Egyéb tippjáték:
VB tippelde
tipp.ly/hu/invite/?csoport=bowlhu-vb-2026&meghivo=19068
Negritis, a vajda
Fantasy
play.fifa.com/fantasy/join-league/HGF8CYXA
Ha kérik a ligakódot: HGF8CYXA
empty taxi
Szerkesztette: Löfli
2 hónapja
Mennyire kell elvetemültnek lenni, hogy Curacao–Elefántcsontpart 1-0-ra tegyem 😊Miért, teljesen valid.
ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
2 hónapja
Mennyire kell elvetemültnek lenni, hogy Curacao–Elefántcsontpart 1-0-ra tegyem 😊
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
2 hónapja
Meg is van az álom kommentátorpáros, török szpíker, szerb szakértővelÉn meg úgy vagyok vele, ha már kiküldenek valakit közvetíteni, akkor ne csak arról beszéljen, amit mindenki lát a tévébenEzt akkor a török kommentátor még túl is szárnyalta, ő arról beszélt 4 percig, amit senki más nem látott!
nagylaza, főpohárnok
r.baggio
hvg.hu/sport/20260623_foci-vb-2026-rade-bogdanovic-szerb-kozmedia-szakkommentator-belgium-iran-rasszista-kijelentes-nathan-ngoy-piros-lap

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
2 hónapja
Argentína, Franciaország, Norvégia okés, kellemes meglepetés a 3 házigazda csapat, a többiek meh...azt hittem lesz egy jó focit toló közép vagy dél-amerikai csapat, afrikaikat sem tudom hova tenni
Túl sok az alibi meccs, rengeteg olyan válogatott fog továbbmenni, akiknek rohadtul nem kéne, de most innentől azért "izgisebb" lesz talán. Amúgy kemény, hogy nem szórakoznak, naponta 6 meccset tolnak 😊
2 hónapja
Ez a Kolumbia-Kongó meccs az ÖF alapján elég szórakoztató lehetett.Utolsó fordulóban kíváncsi leszek a horvátok megtudják e verni Ghánát a 2. helyért.
'csak az maradt tiéd, mit homlokod megett viselsz.'
"Mindég az állat első bennetek,
És csak midőn ezt el birád csitítni,
Eszmél az ember, hogy nagy-gőgösen
Megvesse azt, mi első lényege."
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil
2 hónapja
Budimir gól, pont jöttem vissza mind tudjátok honnan

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
2 hónapja
Úgy látom ez nem focimeccs lesz hanem PANCROció.😬
2 hónapja
emnétyen most már a 8 perces összefoglalóból is kimaradnak a gólok 😀csak1percet raktak bele?
Löfli
2 hónapja
emnétyen most már a 8 perces összefoglalóból is kimaradnak a gólok 😀

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
2 hónapja
én meg úgy látom, hogy ezzel meg akadályozta a támadót.na takarodj, mi ez a kifele szabad?Pickford lényegében feladta a labda megszerzését, megállt, belerohant a támadó, innentől egyértelmű
petey
Kampman
2 hónapja
Tiz percet akart jatszani Anglia, ezalatt harom golt rughatott volna.Southgate öt védővel alibizett, Tuchel négy védővel alibizik.
Igazi troger banda, mar csak emiatt is.
Stez
2 hónapja
Mennyit változott a világ a második forduló alatt, most az angolok a balfékek, a spanyolok meg a torna nagy esélyesei 😀
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
2 hónapja
Tiz percet akart jatszani Anglia, ezalatt harom golt rughatott volna.Igazi troger banda, mar csak emiatt is.
2 hónapja
A konfoderacios kupaig fog menetelni Anglia.Ezeket az angolokat a brazilok lesimáznákMegint elmákolják magukat minimum az elődöntőig, ahol kikapnak büntetőkkel.
eaglesmcnabb
Kampman
2 hónapja
Mondtam a gyereknek, hogy O'Reilly szerzi majd a gólt, hát tíz centin múlott
2 hónapja
Ezeket az angolokat a brazilok lesimáznákMegint elmákolják magukat minimum az elődöntőig, ahol kikapnak büntetőkkel.
eaglesmcnabb
2 hónapja
Kane már az NFL-es álmára készült, FG, 3-0
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
2 hónapja
Kane 😀😀😀
2 hónapja
Ezeket az angolokat a brazilok lesimáznák
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
2 hónapja
Ez már a jól ismert, szutyok angol csapat 😄

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
2 hónapja
Értem en, hogy a ghánaiak gyilkolják a futballt ma, de a védő igencsak térden sarkazta a támadót
2 hónapja
Konsa tackle-je siman tizi lett volna szerintem.