Soccer VB 2026
20 feliratkozó
1 hónapja
Színes tippjáték:Ki nyeri?
Spanyolország: Bálesz, Bazzani, dancogo, ervinator, Hanni, HanSolo, Heisman, mate93, NB2, Sebii, Sixo, Tony Adams, zemanla, zinedine5, Zolika (VILÁGBAJNOK)
Ki nyerje?
Spanyolország: Gorcsev, Heisman, NB2 (VILÁGBAJNOK)
Egyéb tippjáték:
VB tippelde
tipp.ly/hu/invite/?csoport=bowlhu-vb-2026&meghivo=19068
Negritis, a vajda
Fantasy
play.fifa.com/fantasy/join-league/HGF8CYXA
Ha kérik a ligakódot: HGF8CYXA
empty taxi
Szerkesztette: Löfli
29 napja
Értem en, hogy a ghánaiak gyilkolják a futballt ma, de a védő igencsak térden sarkazta a támadót
29 napja
Konsa tackle-je siman tizi lett volna szerintem.
29 napja
A védő mondjuk labdát nem talált csak lábat, elmaradt egy 11-es
Szerkesztette: Heisman nádor
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
29 napja
Semenyo szépen kivédte 😀
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
29 napja
Maduekenek konkretan nulla jo megoldasa volt eddig 76 perc alatt.
29 napja
Osszefutottak de a labda bement a kapus moge, vagyis akadalyozta a csatart. De jo kis esett, jo lenne elemezni majd.

29 napja
na takarodj, mi ez a kifele szabad?Pickford lényegében feladta a labda megszerzését, megállt, belerohant a támadó, innentől egyértelmű
petey
29 napja
hát én ezt szabad befelének láttam a visszajátszásba, sok szurkoló beszart hogy ez piros, de a bíró meghúzta a ravaszt 😀
29 napja
Ezen a meccsen se lesz gól, elég gáz, elnézve milyen kaliberű játékosok vannak a pályán.
29 napja
Én meg úgy vagyok vele, ha már kiküldenek valakit közvetíteni, akkor ne csak arról beszéljen, amit mindenki lát a tévébenEzt akkor a török kommentátor még túl is szárnyalta, ő arról beszélt 4 percig, amit senki más nem látott!
nagylaza, főpohárnok

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
29 napja
Amugy Tuchelt is jol tarkon csapnam, hogy a meccs elott olyat benyog, hogy az iksz is jo. Erthetetlen, ha egy edzo vagy akar egy jatekos nem akar mindig nyerni. Ha ikszel a csapat jo jatekkal, de gyozelemre jatszva, es utana azt mondja, az iksz is belefer, azt mondom, oke, de az valahol felhaborit, hogy akar egy edzo, akar egy jatekos egy vilagbajnoksagon arrol tart eloadast, hogy jo a dontetlen is.
29 napja
Gordon szegeny nagyon washed eddig a tornan.
29 napja
Azért ez keményDidier Dechamps édesanyja ma elhunyt 🖤
A francia edző haza utazik, hogy a családjával lehessen és elbúcsúzzon tőle.
Így a franciák következő, Norvégia elleni mérkőzésén nem ül majd a kispadon.
Mindannyian együtt érzünk vele!
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
29 napja
Proxyi
230
*fél világ.De zsenialisan csinalja, CR-t ugyanezert mar elatkozza fel Portugalia.Csak Messi futkoshat tovabb egy dicserettel talpalas utan.futkoshat xd 90 perc alatt 6 sprint és 7 km bóklászás
Stez
fake.id
Stez
29 napja
madueke nem okosnem is volt, nem is lesz
Negritis, a vajda
29 napja
💩a⚽?Nem, csak van két tradicionálisan ronda focit játszó csapat, most ők imitálnak valamit, miközben mindketten tudják, hogy döntetlennel megvan a továbbjutásuk.
ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító
29 napja
💩a⚽?
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
29 napja
madueke nem okos
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
29 napja
De zsenialisan csinalja, CR-t ugyanezert mar elatkozza fel Portugalia.Csak Messi futkoshat tovabb egy dicserettel talpalas utan.futkoshat xd 90 perc alatt 6 sprint és 7 km bóklászás
Stez
fake.id
29 napja
sikerült a legunalmasabb meccset megnézni nagyvásznon

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
29 napja
Csak Messi futkoshat tovabb egy dicserettel talpalas utan.futkoshat xd 90 perc alatt 6 sprint és 7 km bóklászás
Stez
what do you need right now?
i need a bag of weed nigga, wassup?!