Soccer VB 2026
20 feliratkozó
1 hónapja
Színes tippjáték:Ki nyeri?
Spanyolország: Bálesz, Bazzani, dancogo, ervinator, Hanni, HanSolo, Heisman, mate93, NB2, Sebii, Sixo, Tony Adams, zemanla, zinedine5, Zolika (VILÁGBAJNOK)
Ki nyerje?
Spanyolország: Gorcsev, Heisman, NB2 (VILÁGBAJNOK)
Egyéb tippjáték:
VB tippelde
tipp.ly/hu/invite/?csoport=bowlhu-vb-2026&meghivo=19068
Negritis, a vajda
Fantasy
play.fifa.com/fantasy/join-league/HGF8CYXA
Ha kérik a ligakódot: HGF8CYXA
empty taxi
Szerkesztette: Löfli
28 napja
azt hittem lesz egy jó focit toló közép vagy dél-amerikai csapat, afrikaikat sem tudom hova tenniSzerintem kb. 20 éve minden vb-n ez megy, a nagy ráébredés, hogy az "egzotikus" válogatottak is pontosan ugyanazt a focit játsszák, amit az európaiak, csak a képességbeli hiányokat több favágással pótolják. Amúgy meg mivel a kieséses kör 32 csapattól van, kvázi csak onnantól indul az a torna, amit eddig ismertünk, így maximum a török kiesés lehet meglepetés.
Túl sok az alibi meccs, rengeteg olyan válogatott fog továbbmenni, akiknek rohadtul nem kéne, de most innentől azért "izgisebb" lesz talán. Amúgy kemény, hogy nem szórakoznak, naponta 6 meccset tolnak 😊
NB2
Szerkesztette: r.baggio

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
28 napja
Argentína, Franciaország, Norvégia okés, kellemes meglepetés a 3 házigazda csapat, a többiek meh...jaja, ebböl ma és pénteken fogok meccset látni 1-1-et. Este 22:00 vagy 23:00 kezdés már késö sajna 😀
azt hittem lesz egy jó focit toló közép vagy dél-amerikai csapat, afrikaikat sem tudom hova tenni
Túl sok az alibi meccs, rengeteg olyan válogatott fog továbbmenni, akiknek rohadtul nem kéne, de most innentől azért "izgisebb" lesz talán. Amúgy kemény, hogy nem szórakoznak, naponta 6 meccset tolnak 😊
NB2
Remélem a kiesés szakaszra rájövök, hogy egyébként VB van. 😀
28 napja
Mennyire kell elvetemültnek lenni, hogy Curacao–Elefántcsontpart 1-0-ra tegyem 😊Miért, teljesen valid.
ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
28 napja
Mennyire kell elvetemültnek lenni, hogy Curacao–Elefántcsontpart 1-0-ra tegyem 😊
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
28 napja
Meg is van az álom kommentátorpáros, török szpíker, szerb szakértővelÉn meg úgy vagyok vele, ha már kiküldenek valakit közvetíteni, akkor ne csak arról beszéljen, amit mindenki lát a tévébenEzt akkor a török kommentátor még túl is szárnyalta, ő arról beszélt 4 percig, amit senki más nem látott!
nagylaza, főpohárnok
r.baggio
hvg.hu/sport/20260623_foci-vb-2026-rade-bogdanovic-szerb-kozmedia-szakkommentator-belgium-iran-rasszista-kijelentes-nathan-ngoy-piros-lap

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
28 napja
Argentína, Franciaország, Norvégia okés, kellemes meglepetés a 3 házigazda csapat, a többiek meh...azt hittem lesz egy jó focit toló közép vagy dél-amerikai csapat, afrikaikat sem tudom hova tenni
28 napja
Ez a Kolumbia-Kongó meccs az ÖF alapján elég szórakoztató lehetett.Utolsó fordulóban kíváncsi leszek a horvátok megtudják e verni Ghánát a 2. helyért.
'csak az maradt tiéd, mit homlokod megett viselsz.'
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil
29 napja
Budimir gól, pont jöttem vissza mind tudjátok honnan

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
29 napja
Úgy látom ez nem focimeccs lesz hanem PANCROció.😬
29 napja
emnétyen most már a 8 perces összefoglalóból is kimaradnak a gólok 😀csak1percet raktak bele?
Löfli
29 napja
emnétyen most már a 8 perces összefoglalóból is kimaradnak a gólok 😀

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
29 napja
én meg úgy látom, hogy ezzel meg akadályozta a támadót.na takarodj, mi ez a kifele szabad?Pickford lényegében feladta a labda megszerzését, megállt, belerohant a támadó, innentől egyértelmű
petey
Kampman
29 napja
Tiz percet akart jatszani Anglia, ezalatt harom golt rughatott volna.Southgate öt védővel alibizett, Tuchel négy védővel alibizik.
Igazi troger banda, mar csak emiatt is.
Stez
29 napja
Mennyit változott a világ a második forduló alatt, most az angolok a balfékek, a spanyolok meg a torna nagy esélyesei 😀
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
29 napja
Tiz percet akart jatszani Anglia, ezalatt harom golt rughatott volna.Igazi troger banda, mar csak emiatt is.
29 napja
A konfoderacios kupaig fog menetelni Anglia.Ezeket az angolokat a brazilok lesimáznákMegint elmákolják magukat minimum az elődöntőig, ahol kikapnak büntetőkkel.
eaglesmcnabb
Kampman
29 napja
Mondtam a gyereknek, hogy O'Reilly szerzi majd a gólt, hát tíz centin múlott
29 napja
Ezeket az angolokat a brazilok lesimáznákMegint elmákolják magukat minimum az elődöntőig, ahol kikapnak büntetőkkel.
eaglesmcnabb
29 napja
Kane már az NFL-es álmára készült, FG, 3-0
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
29 napja
Kane 😀😀😀
29 napja
Ezeket az angolokat a brazilok lesimáznák
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
29 napja
Ez már a jól ismert, szutyok angol csapat 😄

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"