Soccer VB 2026
20 feliratkozó
1 hónapja
Színes tippjáték:Ki nyeri?
Spanyolország: Bálesz, Bazzani, dancogo, ervinator, Hanni, HanSolo, Heisman, mate93, NB2, Sebii, Sixo, Tony Adams, zemanla, zinedine5, Zolika (VILÁGBAJNOK)
Ki nyerje?
Spanyolország: Gorcsev, Heisman, NB2 (VILÁGBAJNOK)
Egyéb tippjáték:
VB tippelde
tipp.ly/hu/invite/?csoport=bowlhu-vb-2026&meghivo=19068
Negritis, a vajda
Fantasy
play.fifa.com/fantasy/join-league/HGF8CYXA
Ha kérik a ligakódot: HGF8CYXA
empty taxi
Szerkesztette: Löfli
29 napja
Csak Messi futkoshat tovabb egy dicserettel talpalas utan.
29 napja
Én meg úgy vagyok vele, ha már kiküldenek valakit közvetíteni, akkor ne csak arról beszéljen, amit mindenki lát a tévében (jó, nem ugyanaz a képernyőt látni, mint a teljes pályát, de drasztikus különbség nincs). A stúdióban lehet elemezni. Mármint azok számára, akiket érdekel, hogy a köztévébe behívott "szakértők" mit mondanak.én falra mászok tőlehajdú b a faszom a skótokba meg a kocsmákbaNekem ezzel pont nincs bajom. Sőt: szívesen hallgatnék több hasonló sztorit a helyszínről.
a meccsről beszélj
Negritis, a vajda
nagylaza, főpohárnok
legyen erről szó a studióban a reklámszünetek alatt, ott elfér és értelmesebb is mint mikor a meccsről hadoválnak
engem az se zavarna ha lehúznák néha a kommentátort és feltolnák a stadiont mer elég jól hangzik ami beszüremlik
Negritis, a vajda
29 napja
mert az isAz angoloknak valamivel azért jobban feküdt, amikor az ellenfél is akart focizni.Ok sem akarnak focizni, mintha tokeletesen eleg lenne az iksz az elso pillanattol.
eaglesmcnabb
Stez
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
29 napja
Az angoloknak valamivel azért jobban feküdt, amikor az ellenfél is akart focizni.Ok sem akarnak focizni, mintha tokeletesen eleg lenne az iksz az elso pillanattol.
eaglesmcnabb
29 napja
én falra mászok tőlehajdú b a faszom a skótokba meg a kocsmákbaNekem ezzel pont nincs bajom. Sőt: szívesen hallgatnék több hasonló sztorit a helyszínről.
a meccsről beszélj
Negritis, a vajda
nagylaza, főpohárnok
legyen erről szó a studióban a reklámszünetek alatt, ott elfér és értelmesebb is mint mikor a meccsről hadoválnak
engem az se zavarna ha lehúznák néha a kommentátort és feltolnák a stadiont mer elég jól hangzik ami beszüremlik
29 napja
hajdú b a faszom a skótokba meg a kocsmákbaNekem ezzel pont nincs bajom. Sőt: szívesen hallgatnék több hasonló sztorit a helyszínről.
a meccsről beszélj
Negritis, a vajda
29 napja
hajdú b a faszom a skótokba meg a kocsmákbaa meccsről beszélj
29 napja
Az angoloknak valamivel azért jobban feküdt, amikor az ellenfél is akart focizni.
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
29 napja
Time for Powerade Hydration BreakNálunk legyen Kőbányai Ivószünet a mennyeiben
29 napja
3 afrikai válogatott meze messze a legkiválóbb az egész mezőnyből. a ghánai hazait simán hordanám utcán is, ha nem ilyen ótvar nejlonból lenneViszont a FIFA által kiadott mezelőzeteshez képest az angolok nem tiszta fehérben tolják, a ghánaiaknak pedig nem tiszta sárgában kéne.
fake.id
De legalább a ghánai kapus rózsaszín hacukáját eltalálták.
29 napja
3 afrikai válogatott meze messze a legkiválóbb az egész mezőnyből. a ghánai hazait simán hordanám utcán is, ha nem ilyen ótvar nejlonból lenne
what do you need right now?
i need a bag of weed nigga, wassup?!
29 napja
Sad news from the US as France coach Didier Deschamps’ mother has passed away today.
— Fabrizio Romano (@FabrizioRomano) June 23, 2026
Deschamps will now travel back to France to meet his family and say goodbye to his mom, Federation has confirmed.
He won’t be on the bench for France game against Norway.
Thoughts and prayers… pic.twitter.com/V78ZR1j9Vu
29 napja
Na hajrá Ghana, Semenyo remélem inasba teszi Spence-t
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
29 napja
Na basszus, sohasem gondoltam volna hogy valaha a New England-nek fogok drukkolni....
29 napja
ANGLIA: Pickford – James, Konsa, Guéhi, Spence – Anderson, Rice – Madueke, Bellingham, Gordon – KaneMondjuk Konsa meg Guehi nem tul fit egymas mellett, legalabb ma megkaphatta volna Burn a lehetoseget. Na mindegy, azt hittem, Tuchel erosen belenyul a csapatba, forgat, hogy a csoportkorben a leheto legtobben kapjanak lehetoseget, de ugy tunik, a szamara biztosnal marad.
Negritis, a vajda
29 napja
@Löfli Panama meccsre hiányzik a tipped 😊köszi, meló után beírom <3
Toto21

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
29 napja
ANGLIA: Pickford – James, Konsa, Guéhi, Spence – Anderson, Rice – Madueke, Bellingham, Gordon – Kane
29 napja
de végül majd a gólkirályommal fogok átugrani mindenkitVolt aki 6-0-t tippeltnekem viszont megvan a harmadik telitalálatom
warr_b
Kampman
29 napja
Kilakoltatási végzês ment a póknak
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
29 napja
Volt aki 6-0-t tippelt

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
29 napja
ez már nem kellett volna 😕
29 napja
Cé milyen önfeláldozó, negyven felett is végig akar játszani egy kétszer megnyert meccsen, nehogy a sokadik cserék is pályára léphessenek vb-meccsen.Amugy is maradna a kezdoben. Amig Martinez a szovkap, ertelmes huzas nem lesz a portugaloknal. Ha mazlijuk van, a vb utan tenyleg lelep az arabokhoz, es felszabadul a csapat.
egyébként a mai meccs dramaturgiája a portugáloknak nem jött annyira jól, az anti-portugáloknak viszont a lehető legjobban. maradjon csak a kezdőben.
slowmotion