Soccer VB 2026

20 feliratkozó

1 hónapja
Heisman nádor Denver Broncos Oregon Ducks 28 245 — "Montoya por favor!"
Színes tippjáték:

Ki nyeri?
Anglia: Löfli, Stez, ThundersNFL, Willie Parker (Elődöntő)
Argentina: Bruschi85, dande, empty taxi, Gergőbácsi, JC6, Kájzerszóze, Kenny, Ryan Schottenheimer, zacknorb (döntő)
Brazília: bogjosi, Bruce, csi77, Dzsokijuing, Gorcsev, Kampman (Nyolcaddöntő)
Franciaország: Assurbanapli, davemayer, deyell, Duff, FranzFerdinand, gamerkr, Igor, iktriad, Joey Tribbiani, peterk2005, Tactful Cactus, Vrij, warr_b, zavi27 (Elődöntő)
Hollandia: Jerico, peach (Legjobb 32)
Marok: Nandito, Negritis (Negyeddöntő)
Mexikó: Fattyu (Nyolcaddöntő)
Németország: alatriste, csebi, steelwolf, vpi (Legjobb 32)
Norvégia: KeyG, Shilkor, Sobri Jóska (Negyeddöntő)
Portugália: beltazor, dugo93, eaglesmcnabb, Matthew99, miller108, nagir, Toto21, YoungZeeZee (Nyolcaddöntő)
Spanyolország: Bálesz, Bazzani, dancogo, ervinator, Hanni, HanSolo, Heisman, mate93, NB2, Sebii, Sixo, Tony Adams, zemanla, zinedine5, Zolika (VILÁGBAJNOK)

Ki nyerje?
Anglia: Bálesz, davemayer, Duff, dugo93, Dzsokijuing, Kájzerszóze, Negritis, Sixo, Stez, Tony Adams (Elődöntő)
Argentina: Bruschi85, csi77, dande, empty taxi, JC6, Kenny, mate93, zacknorb (Döntő)
Brazília: Bruce (Nyolcaddöntő)
Curaçao: YoungZeeZee, Willie Parker, zavi27 (csoportkör)
Hollandia: alatriste, deyell, peach (Legjobb 32)
Horvátország: zinedine5 (Legjobb 32)
Japán: dancogo, Joey Tribbiani, steelwolf, Tactful Cactus (Legjobb 32)
Kolumbia: vpi (Nyolcaddöntő)
Koni DK: Igor (Legjobb 32)
Mexikó: csebi, peterk2005, r.baggio (Nyolcaddöntő)
Németország: beltazor, gamerkr, HanSolo, iktriad, Vrij (Legjobb 32)
Norvégia: FranzFerdinand, Hanni, KeyG, Ryan Schottenheimer, Sebii, Shilkor, Sobri Jóska, Toto21 (Negyeddöntő)
Panama: Fattyu (csoportkör)
Paraguay: Bazzani (Nyolcaddöntő)
Portugália: bogjosi, eaglesmcnabb, Matthew99, miller108, nagir, ThundersNFL, zemanla (Nyolcaddöntő)
Skócia: warr_b, Zolika (csoportkör)
Spanyolország: Gorcsev, Heisman, NB2 (VILÁGBAJNOK)
Szaúd-Arábia: Kampman (csoportkör)
Szenegál: Jerico, Nandito (Legjobb 32)
Uruguay: ervinator, Gergőbácsi (csoportkör)
Üzbegisztán: Löfli (csoportkör)

Egyéb tippjáték:
VB tippelde

tipp.ly/hu/invite/?csoport=bowlhu-vb-2026&meghivo=19068
Negritis, a vajda
Fantasy

play.fifa.com/fantasy/join-league/HGF8CYXA

Ha kérik a ligakódot: HGF8CYXA
empty taxi

Szerkesztette: Löfli
29 napja
Toto21 Chicago Bears 8 839
Na jo ezt belotte.
29 napja
warr_b Washington Commanders 30 857 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.
Boooooo

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
29 napja
NB2 New England Patriots 29 609 — nabege2@yahoo.com
Messi who? 😀
29 napja
Kampman Green Bay Packers Wisconsin Badgers 32 927
Nem hittem volna, hogy ilyen kib.ott sok néző lesz minden meccsen.
nagylaza, főpohárnok
1994-ben is ez volt.
29 napja
Ronaldo😂 kezdi
29 napja
warr_b Washington Commanders 30 857 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.
Na hajrá üzbégek!

29 napja
nagylaza, főpohárnok Green Bay Packers 18 061 — beers & Packers
Nem hittem volna, hogy ilyen kib.ott sok néző lesz minden meccsen.
29 napja
Heisman nádor Denver Broncos Oregon Ducks 28 245 — "Montoya por favor!"
Ronaldo Félix Neto 😀😀😀
Ez hatalmas. Bruno Fernandes szerintem az ivószünetben cserét kér hogy ő inkább nem

NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
29 napja
remontada San Francisco 49ers 2 006
Martinez-nek nincsenek tökei. Ronaldo kezd... No comment. Lehet lemódosítom a tippem 1-0-ra
Toto21
Ma kiütéssel nyernek
29 napja
kapitnono New Orleans Saints Ohio State Buckeyes 10 560 — WHO DAT!!!!
Martinez-nek nincsenek tökei. Ronaldo kezd... No comment. Lehet lemódosítom a tippem 1-0-ra
Toto21
Senkinek nem lenne töke kirakni Ronaldot a kezdőből hidd el.

29 napja
fake.id 2 092 — sixseveeeeeen
nem erről van szó. 2 évente nézek csak focit világversenyek alkalmával, az hogy ki mit nyilatkozik, az nagyívben kerül ki.....
a labancokkal pedig az fc ralf rangnick heavy metal foci miatt szimpatizálnék
fake.id
Mondjuk azt furcsállom, hogy állításod szerint nem nézel focit, mégis tisztában vagy ilyen finomságokkal
zacknorb
12-13 éve egyre kevésbé érdekel, a francia eb óta már csak világversenyeket nézek. viszont azelőtt teljesen focibuzi voltam, az öreg ralf pedig már a 2000es években is mad scientistként volt számontartva. podcasteket szoktam hallgatni, tehát taktikailag képben vagyok mik mennek, mert ez a része elvonatkoztatottan érdekel a mai napig, de klubmeccset a 2024 októberi el classicot láttam utoljára, akkor is mert kíváncsi voltam hogy néz ki az, amit flick csinál. apám 72 óta cruijff mániás és ő ragasztotta rám a barcát, amíg el nem engedtem az egészet. eredményeket azért meg szoktam nézni

Szerkesztette: fake.id

what do you need right now?
i need a bag of weed nigga, wassup?!
29 napja
Negritis, a vajda Denver Broncos 59 796 — The Mathematician
Toto21
0-0t módosíottam 2-0ra
de lehet visszaváltom

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
29 napja
29 napja
lassan jön a harmadik játéknap. mi az ideális taktika fantasyban, wildcard most vagy inkább a nyolcaddöntőben érdemes használni?
deyell
Wildcard, de kinel ki dog jatszani ez a kerdes. Marokko es Brazilia erdekes csapatok
Toto21
Korea, Elefántcsontpart, Szenegál, Bosznia, Belgium? nekik kell a győzelem, és gyenge az ellenfél. Anglia és Argentína lehet még érdekes, de gondolom Messi nem fog játszani, talán Kane sem, ha nyernek Ghána ellen.
deyell
Messi szerintem tuti fog, kellenek neki a gólok
warr_b
Messi limitáltan játszik majd. Igen Elefántcsontpart és Szenegál is nagyon jó tippek. Belgiumban és Boszniában nem hiszek. Akkor inkább Japán és Hollandia. Meg kell várjam a mai meccseket még mielőtt megcsinálom a csapatom holnapra. 😊
29 napja
lassan jön a harmadik játéknap. mi az ideális taktika fantasyban, wildcard most vagy inkább a nyolcaddöntőben érdemes használni?
deyell
Wildcard, de kinel ki dog jatszani ez a kerdes. Marokko es Brazilia erdekes csapatok
Toto21
Korea, Elefántcsontpart, Szenegál, Bosznia, Belgium? nekik kell a győzelem, és gyenge az ellenfél. Anglia és Argentína lehet még érdekes, de gondolom Messi nem fog játszani, talán Kane sem, ha nyernek Ghána ellen.
deyell
Messi szerintem tuti fog, kellenek neki a gólok

29 napja
deyell Las Vegas Raiders 12 947 — Sworn to the Dark
deyell
Toto21

built for this shit

29 napja
Stez SMU Mustangs 49 913 — Whoops, looks like something went wrong.
nem erről van szó. 2 évente nézek csak focit világversenyek alkalmával, az hogy ki mit nyilatkozik, az nagyívben kerül ki.....
fake.id
Mondjuk azt furcsállom, hogy állításod szerint nem nézel focit, mégis tisztában vagy ilyen finomságokkal
zacknorb
Mondjuk en semmi gondot sem latok ezekkel az utolagos vagy kesobb erkezo tippekkel, leven tudtommal nem tetben megy a tippelosdi, ilyenforman nem nyer es nem is veszit senki sem a jatekban. De engem mar a korabbi ilyen eset sem zavart, mig Sobrit igen. 😀
Stez
korábban nem ilyen első hétvégéig lehetett extrába tippelni?
Negritis, a vajda
Nem tudom, nem emlekszem.

29 napja
deyell
29 napja
Negritis, a vajda Denver Broncos 59 796 — The Mathematician
fake.id
zacknorb
Mondjuk en semmi gondot sem latok ezekkel az utolagos vagy kesobb erkezo tippekkel, leven tudtommal nem tetben megy a tippelosdi, ilyenforman nem nyer es nem is veszit senki sem a jatekban. De engem mar a korabbi ilyen eset sem zavart, mig Sobrit igen. 😀
Stez
korábban nem ilyen első hétvégéig lehetett extrába tippelni?

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
29 napja
Stez SMU Mustangs 49 913 — Whoops, looks like something went wrong.
fake.id
zacknorb

29 napja
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 25 028 — Egy ember vagyok tesó meg egy bankkártya
fake.id
29 napja
deyell Las Vegas Raiders 12 947 — Sworn to the Dark

built for this shit

29 napja
fake.id 2 092 — sixseveeeeeen
ha lehet még utólag jelentkezni tippel, akkor
ki nyeri? nippon
ki nyerje? labancok
fake.id
Vigyázz mert fogyatékosnak leszel titulálva
remontada
Elvégre a japán szövkap bejelentkezett a kupára. Ezek szerint van, aki komolyan vette.
nagylaza, főpohárnok
nem erről van szó. 2 évente nézek csak focit világversenyek alkalmával, az hogy ki mit nyilatkozik, az nagyívben kerül ki. az általam látott meccsek alapján tényleg kinézem a japcsikból a giga upsetet. a labancokkal pedig az fc ralf rangnick heavy metal foci miatt szimpatizálnék, a tegnapi lowblock kapjunk ki kevésre toszakodás el is vette tőlük a kedvem. sokkal többet vártam tőlük játékban a legutóbbi eb alapján meg amit a selejtezők alatt hallottam róluk

what do you need right now?
i need a bag of weed nigga, wassup?!
29 napja
nagir New York Giants Michigan Wolverines 8 698 — Bla, bla, bla
Jordan vezetes van kozben. Algeria is jo nagy hulladek lehet.
Brouwerij van de Vrij
Ez jó jinx volt.
Brouwerij van de Vrij
Benbouali az ETO csatár is olvassa a fórumot a kispadon...😁

ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods, Jan-Ove Waldner FAN!!!
29 napja
Bozontron Denver Broncos 560
Mondjuk kiváló felkészülés nekünk a szeptemberi szezonra… 😅

Szerkesztette: Bozontron