Soccer
41 feliratkozó
8 órája
amúgy vicces hogy középre ment a 4. sociedad bünti és ha a kapus nem ugrik el akkor sima védés és égés, de mivel elugrott ezért "jó"
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
8 órája
oh hogy Sociedad meccs van 😊nem mintha követném még a spanyol focit annyira erősen, de van tőlük zászlm amit még gyerekként vettem mikor ott voltunk 😀
8 órája
Na, jön a Sobri timeBe is kapcsoltam a 119. percben.
zacknorb
9 órája
Szerintem te csak tedd a dolgod 🤦😄de hát azt nem is külföldön játsszák 😀Spanyol kupa jelenleg Sport tv hosszabbítás lesz.rohadt jók ezek a kupameccsek külföldön mikor tele a stadion fele fele arányban a 2 csapat szurkereivelez melyik meccs?
NB2
Löfli
dande2
Löfli
9 órája
de hát azt nem is külföldön játsszák 😀Spanyol kupa jelenleg Sport tv hosszabbítás lesz.rohadt jók ezek a kupameccsek külföldön mikor tele a stadion fele fele arányban a 2 csapat szurkereivelez melyik meccs?
NB2
Löfli
dande2

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
9 órája
Spanyol kupa jelenleg Sport tv hosszabbítás lesz.rohadt jók ezek a kupameccsek külföldön mikor tele a stadion fele fele arányban a 2 csapat szurkereivelez melyik meccs?
NB2
Löfli
9 órája
rohadt jók ezek a kupameccsek külföldön mikor tele a stadion fele fele arányban a 2 csapat szurkereivelez melyik meccs?
NB2

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
9 órája
rohadt jók ezek a kupameccsek külföldön mikor tele a stadion fele fele arányban a 2 csapat szurkereivel
9 órája
Klasszisgól, nem tudok mást mondani erre
Poloska vagyok.
9 órája
eddig 😊Idén is jó kis csörte ez a Copa del rey.Egyelőre az eredmény is jó 😏
zavi27
dande2
10 órája
Idén is jó kis csörte ez a Copa del rey.Egyelőre az eredmény is jó 😏
zavi27
10 órája
Idén is jó kis csörte ez a Copa del rey.
10 órája
nem lehetne hogy mind2 csapat kikap ma?beírtam és utána egyből jött is a gól
Negritis, a vajda
mondjuk elég komoly védelmi hiba volt
11 órája
nem lehetne hogy mind2 csapat kikap ma?
11 órája
Ez így kb 150-200 MDiomande mi gólt rúgott Frankfurtnakjövőre Diomandé-t és Stiller-t kérem a United-be
remontada
Toto21
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
11 órája
Diomande mi gólt rúgott Frankfurtnakjövőre Diomandé-t és Stiller-t kérem a United-be
remontada
11 órája
Ok hát de Zerbi edző csapatainál a védekezésre nem nagyon kell odafigyelni, ezért sem értettem miert őt nevezték ki - bár lehet mind1 isSzurkoltam ma a tottenhamnek mert gyalázat lenne ha kiesnének, de az igazság az hogy mentálisan ez egy champo csapat. Szegény feka védő mit hozott össze a végén...Mondjuk az is jó kérdés h a 90+ percben plusz egynél h lehet több Brighton támadó a 16on belül mint védő?
davemayer
csebi
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
11 órája
Szurkoltam ma a tottenhamnek mert gyalázat lenne ha kiesnének, de az igazság az hogy mentálisan ez egy champo csapat. Szegény feka védő mit hozott össze a végén...Mondjuk az is jó kérdés h a 90+ percben plusz egynél h lehet több Brighton támadó a 16on belül mint védő?
davemayer
Szerkesztette: csebi
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
12 órája
Szurkoltam ma a tottenhamnek mert gyalázat lenne ha kiesnének, de az igazság az hogy mentálisan ez egy champo csapat. Szegény feka védő mit hozott össze a végén...A 90-es èvekben amikor ennèl sokkal gyengébbek voltunk, gyengébb hátèrrel, ès ott billegtünk állandóan, nem sikerült, nem most kellene elkezdeni...
davemayer
12 órája
🤷?Simmons magicSzívből remélem kiesnek
zacknorb
remontada
12 órája
Szurkoltam ma a tottenhamnek mert gyalázat lenne ha kiesnének, de az igazság az hogy mentálisan ez egy champo csapat. Szegény feka védő mit hozott össze a végén...
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
12 órája
Legalább hajtottunk de ez kevés 😡🥺😭