Soccer

41 feliratkozó

több mint 1 éve
Kenny Atlanta Falcons 11 360 — Omar's Coming Yo!
Kivancsi vagyok meddig turi Kubatov, ha igazak a belso hirek, akkor nem sokaig.

több mint 1 éve
Sixo Los Angeles Chargers South Carolina Gamecocks 40 423 — LIGHTS OUT!
Azt hittem szar lesz ez a Roma, simán leverjük őket, ez még nem lesz szintfelmérő meccs. Erre mi vagyunk a szarok ...

több mint 1 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 83 498 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Csak kellett szidnom a Honvédot, már el is kerültek a kiesőzónától. Szegény Cseri viszont könnyen lehet, hogy 2 év alatt 2 osztályt bukik a Kövesd-el...
több mint 1 éve
nagylaza, főpohárnok Green Bay Packers 16 706 — beers & Packers
Hát, ez elég gyengus a Fagyikától. Az EL-meccsekre nyilván felszívják magukat, de a tippem nem több ennél: 2 győzelem, 2 döntetlen, 4 vereség. (Lehet majd megint filmet forgatni a csodáról...)
Persze, tévedhetek. Az előző körben bejött ugyan az a jóslatom, hogy csak az FTC fog továbbjutni, a „játék képe” azonban nagyon más volt, mint amit elképzeltem. A Ferencvárosnál szoros meccsre számítottam, de azt hittem, a rendes játékidőben kiszenvedik valahogyan a győzelmet. Tizikkel sokkal inkább a Paksnál kalkuláltam (helyette tükörsima vereség). Az, hogy a Felcsút eljuthat a 11-es párbajig, eszembe se jutott.
több mint 1 éve
petey San Francisco 49ers Iowa State Cyclones 20 650 — Csodabogár
jó ez a fradi na, nemhiába szól a húdegyenge :/

Szerkesztette: petey

több mint 1 éve
slowmotion Dallas Cowboys 26 922 — Cowboys fan
Lehet Salah utolsó ève lesz vörös ördögkènt...

Salah treating this season as his last with Liverpool: 'I just want to enjoy it'
 thescore.com/epl/news/3065659
dande2
Hát ha nem kap új szerződést, akkor mindenképpen.
De egyelőre ficánkol Slot rendszerében.
több mint 1 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 46 158 — Így remélem megfelelek nektek.....
Lehet Salah utolsó ève lesz vörös ördögkènt...

Salah treating this season as his last with Liverpool: 'I just want to enjoy it'
 thescore.com/epl/news/3065659
több mint 1 éve
Sixo Los Angeles Chargers South Carolina Gamecocks 40 423 — LIGHTS OUT!
96. percben bukja el a Monza a 3 pontot xD Pedig még 0-2ra vezettek.

több mint 1 éve
slowmotion Dallas Cowboys 26 922 — Cowboys fan
Pool és Slot amúgy eléggé belenyúlt ezzel a sorsolással. Legközelebb Forest, aztán B'mouth, Wolves. Egyedül a Brentford ami trap game volt a csapatnak, de egy Díaz góllal azt is sikerült megugrani.
Heisman nádor
Meg utána Kristálypalack, és Dinamo. Persze, lesz közte két BL, de ez tényleg ideálus hozzászoktatós menetrend.
több mint 1 éve
Gergőbácsi Green Bay Packers 9 355 — Packers Suicide Squad
Szép debütálás

I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
több mint 1 éve
A Paks legyőzte a PAFC-ot, jó ez a nap!🙂 Már csak egy Nyíregy W kellene az Üllői úton.🙂
nagylaza, főpohárnok
Ejj-ejj, nem tanulsz a történelemből... vagy felbátorodtál a 3-2es diadalon és kinyílt a csipa megint

A múltkori égés után (amire direkt nem reagáltam, fekvőt nem rugdosunk) azt hittem legalább egy ideig mellőzöd az ilyen "szépségeket", gratulálok.
davemayer
Miért? Már álmodozni se szabad?🙂
több mint 1 éve
davemayer Chicago Bears 15 319 — "Grammar maci"
A Paks legyőzte a PAFC-ot, jó ez a nap!🙂 Már csak egy Nyíregy W kellene az Üllői úton.🙂
nagylaza, főpohárnok
Ejj-ejj, nem tanulsz a történelemből... vagy felbátorodtál a 3-2es diadalon és kinyílt a csipa megint

A múltkori égés után (amire direkt nem reagáltam, fekvőt nem rugdosunk) azt hittem legalább egy ideig mellőzöd az ilyen "szépségeket", gratulálok.

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 1 éve
több mint 1 éve
csipkelli 4 010
Paks > Fiorentina
több mint 1 éve
Mikey Cincinnati Bengals 20 577
Dominik folyamatosan a passzt keresi még ha az csak hátrafelé is lehetséges. Lehetne egy kicsit néha Salah.
Matthew99
Ne passzoljon saját magának? 😀
Mikey
Valakinek el kellene vele beszélgetni, mert elég egy enyhébb visszaesés a formában, erőnlétben, és akkor azonnal kikerül a kezdőből ha nem lesz veszélyesebb előre. Most még nincs baj, de láttuk a tavalyi szezon végét is.
ozibozi
Vagy csak meg kell nézni, hogy Mac Allisterrel kicserélve hogy festene a Pool (Macca a 10es, Szobo a 8as)
zacknorb
Lesz majd még olyan is. Mondjuk ma Alexis támadó feladatai erősen vissza voltak fogva, az első két meccsen sokkal többet ment előre.

KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION

A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 1 éve
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 20 807 — Kinek mit intézett a kormánya
Dominik folyamatosan a passzt keresi még ha az csak hátrafelé is lehetséges. Lehetne egy kicsit néha Salah.
Matthew99
Mikey
Valakinek el kellene vele beszélgetni, mert elég egy enyhébb visszaesés a formában, erőnlétben, és akkor azonnal kikerül a kezdőből ha nem lesz veszélyesebb előre. Most még nincs baj, de láttuk a tavalyi szezon végét is.
ozibozi
Vagy csak meg kell nézni, hogy Mac Allisterrel kicserélve hogy festene a Pool (Macca a 10es, Szobo a 8as)

Poloska vagyok.
több mint 1 éve
ozibozi New York Giants 20 233
Matthew99
Mikey
több mint 1 éve
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 20 807 — Kinek mit intézett a kormánya
Matthew99
Mikey
Arra csak a Mariota méretű legendák képesek

Poloska vagyok.
több mint 1 éve
Matthew99

A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 1 éve
Egész szép győzelem lett a vége. A második félidő (a kapott gól ellenére) teljesen rendben volt. Urblík egészen zseniális gólpasszt adott (a másodikra gondolok, de az első se volt csúnya). Az külön kérdés, hogy egy Ajka ellen a Fáy utcában miért kell izgulni...
több mint 1 éve
Matthew99 New Orleans Saints 10 097 — Invisible man

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 1 éve
davemayer Chicago Bears 15 319 — "Grammar maci"
Pool és Slot amúgy eléggé belenyúlt ezzel a sorsolással. Legközelebb Forest, aztán B'mouth, Wolves. Egyedül a Brentford ami trap game volt a csapatnak, de egy Díaz góllal azt is sikerült megugrani.
Heisman nádor
azért a MU is tud bőven szenvedős meccs lenni, főleg idegenbe
de az tuti hogy nem volt extrém sorsolás
Negritis, a vajda
Ha beállt volna védekezni a MU
Heisman nádor
Igazából felvetődik a kérdés, hogy a MU mire is állt be, mert én nem tudtam megmondani eddig, hogy mi a terv.
shagi0206
ETH kicsit olyan itt mint a magyar futball. Kurva sok pénzből nem sikerül szinte semmit se kihozni.
Heisman nádor
Na, azért a magyar foci ennel profibb. Érted, a magyar foci...

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 1 éve
Nomac New England Patriots 4 119 — balazs.t85@gmail.com
Szobo..baszod a kapuba
Nomac
Meg lett neki tiltva szerintem. 🤷‍♂️
Mikey
Nem is értem, senki nem volt előtte, kapásból mehetett volna.
több mint 1 éve
ozibozi New York Giants 20 233
Lehet Ezt is le akarta passzolni, csak nem volt ideje 😊

Szerkesztette: ozibozi
több mint 1 éve
Szobo..baszod a kapuba
Nomac
Meg lett neki tiltva szerintem. 🤷‍♂️