Soccer

41 feliratkozó

több mint 1 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 46 158 — Így remélem megfelelek nektek.....
Az egyetlen játèkos akit irigylek a Madriból az Valverde de már amióta oda igazolt az első pillanattól. Nèlküle minimum egy bajnoki vagy BL győzelemmel szegènyebbek lennènek.... apropó Madrid hová tűnt kartali barátunk 🤔?😊
dande2
Kartali? Ő ki?
KeyG
Eaglesmcnabb
több mint 1 éve
KeyG Baltimore Ravens 12 956
Ezt a Vígszínházat....már elôbb elôre ugrott hisztis rinocèrosz mint hogy találkoztak....
dande2
Tizi volt, mint ahogy Ceballost érő boka/sarok rúgása is.

Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers

We are just the Ravens!
több mint 1 éve
KeyG Baltimore Ravens 12 956
Az egyetlen játèkos akit irigylek a Madriból az Valverde de már amióta oda igazolt az első pillanattól. Nèlküle minimum egy bajnoki vagy BL győzelemmel szegènyebbek lennènek.... apropó Madrid hová tűnt kartali barátunk 🤔?😊
dande2
Kartali? Ő ki?

Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers

We are just the Ravens!
több mint 1 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 46 158 — Így remélem megfelelek nektek.....
Ezt a Vígszínházat....már elôbb elôre ugrott hisztis rinocèrosz mint hogy találkoztak....
több mint 1 éve
ozibozi New York Giants 20 233
dande2
Az az egy csak egy a nagyonsok közül, de még ahhoz is kevés hogy HOF kategória körül szóba jöjjön.. /just saying)

Szerkesztette: ozibozi
több mint 1 éve

Szerkesztette: dande2
több mint 1 éve
Egy mezei Valverde focistának néz ki ma/is/
több mint 1 éve
Ha e Betis kicsit okos Viniviust kiállítják. Csak kicsit kell megtolni
több mint 1 éve
A Juventus miért nem Juve mezben játszik otthon?
több mint 1 éve
rob3r7o Denver Broncos 4 748
Hat a Real-t meg a Chelsea-nel is rosszabb nézni. Nincs középpálya. Én bírom Valverdet, brutal mennyit robotol, de Kroos-t pótolni nagyon kevés.

Egyszerűen nincs üres területre mozgás, nincs üres területre bejátszott labda, nincs semmi ötlet, elképzelés. A beadások katasztrófák, szögletek úgyszintén, Vini továbbra is egy bohóc, aki amellett, h vannak zseniális meccsei egyszerűen mindennel foglalkozik csak a játékkal nem, Rodrygo max egy kiegészítő embernek kellene lennie, Mbappe meg eddig nagyon nem érzi a játékot.

És akkor ott van Ancelotti, aki ezt megfejeli Ceballos kezdőbe jelölésével, csak mert kiverte a hisztit 2 nappal a piac zárása előtt, h menni akar. Nehéz szezon lesz ez így nagyon.

„History is a set of lies agreed upon.”
több mint 1 éve
Az edző mindegy-láttuk-amíg hajnal hasad orosz segítséggel addig baj nem lehet. A listás meg nyilván marad, ő a kapocs, de az a fontos, hogy bízzon még sokáig a munkatársaiban. Forever pls😂

Szerkesztette: ozibozi
több mint 1 éve
Itt azèrt erős lenne Jansent kirúgni ès nem is lenne èrtelme..hajnalkának kellene a kifele ajtót vègre megtalálnia...
több mint 1 éve
nagylaza, főpohárnok Green Bay Packers 16 706 — beers & Packers
Élvezettel néztem, kurva szép focit játszunk, bár a szimpatikus vesztesek általában kiesnek. Örömmel tölt el az is, ahogy mindent, amit a Fradi jelentett szépen lassan kiherélték és megszűnt, akár a pályán, akár a nézőtéren. Ironikus volt mindezt Simon Tibi születésnapján látni.
Szokol
Ha a Vasast meg tudtátok előzni az NB2-ben, akkor mindenre képesek vagytok.🙂
több mint 1 éve
nagylaza, főpohárnok Green Bay Packers 16 706 — beers & Packers
De mindenesetre elég paradox helyzet, hogy egy EL csoportkörbe jutás utáni első hazai győztes meccs után szól a fütty és a kurva gyenge.
Kenny
amikor szólt a kágyenge, akkor Hamburgerék rázendítettek egy hajrá fradira csak hogy elnyomják? 😀 jól halllottam?
petey
Szerintem igen
Gergőbácsi
Legalább nem volt késelés, az is valami.
több mint 1 éve
Szokol Pittsburgh Steelers 7 262 — Steelers fan
Élvezettel néztem, kurva szép focit játszunk, bár a szimpatikus vesztesek általában kiesnek. Örömmel tölt el az is, ahogy mindent, amit a Fradi jelentett szépen lassan kiherélték és megszűnt, akár a pályán, akár a nézőtéren. Ironikus volt mindezt Simon Tibi születésnapján látni.
több mint 1 éve
Bálesz Indianapolis Colts Texas Longhorns 3 112 — Illegális gyakorló
De mindenesetre elég paradox helyzet, hogy egy EL csoportkörbe jutás utáni első hazai győztes meccs után szól a fütty és a kurva gyenge.
Kenny
amikor szólt a kágyenge, akkor Hamburgerék rázendítettek egy hajrá fradira csak hogy elnyomják? 😀 jól halllottam?
petey
Persze, nem nagyon szabad ilyen jellegű véleményt nyilvánítani. Még a végén nem jön az SMS hó elején...

több mint 1 éve
Gergőbácsi Green Bay Packers 9 355 — Packers Suicide Squad
Kenny
petey
Szerintem igen

I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
több mint 1 éve
Bálesz Indianapolis Colts Texas Longhorns 3 112 — Illegális gyakorló
Azért ezt a fost a United-Pool után végigszenvedni, elég fura "élmény" volt. Más sportág ez.

Hajnalkát meg rúgja már valagba valaki, könyörgöm.

több mint 1 éve
petey San Francisco 49ers Iowa State Cyclones 20 650 — Csodabogár
Kenny

több mint 1 éve
Gergőbácsi Green Bay Packers 9 355 — Packers Suicide Squad
Megmagyarázzuk ezt is.
"Ártatlan szemmel nézett rám a hajnal" szólt anno a "sláger"

I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
több mint 1 éve
Kenny Atlanta Falcons 11 360 — Omar's Coming Yo!

több mint 1 éve
Kampman Green Bay Packers Wisconsin Badgers 31 018
Kivancsi vagyok meddig turi Kubatov, ha igazak a belso hirek, akkor nem sokaig.
Kenny
Viszont a kirúgásoknak azért általában volt valamilyen emblematikus oka.
Dollnál a Maccabi elleni kiesés és a csoportkör elérésének képtelensége, Csercseszovnál a BL-selejtezős égés.
Itt most kirúg egy edzőt, aki eddig tökéletes a bajnokságban és ugyanúgy hozta az EL-csoportkört, mint Rebrov óta mindenki?
Kampman
Ja, ha Hajnalra gondoltál, az más.

több mint 1 éve
Kampman Green Bay Packers Wisconsin Badgers 31 018
Kenny
Viszont a kirúgásoknak azért általában volt valamilyen emblematikus oka.
Dollnál a Maccabi elleni kiesés és a csoportkör elérésének képtelensége, Csercseszovnál a BL-selejtezős égés.
Itt most kirúg egy edzőt, aki eddig tökéletes a bajnokságban és ugyanúgy hozta az EL-csoportkört, mint Rebrov óta mindenki?

több mint 1 éve
Kenny Atlanta Falcons 11 360 — Omar's Coming Yo!
Kenny
mármint mit vagy kit?
deyell
Már átigazolási szezonok óta nincs megelégedve Hajnallal.

több mint 1 éve
deyell Las Vegas Raiders 12 228
Kenny
mármint mit vagy kit?

buhloone mindstate