Soccer
41 feliratkozó
több mint 1 éve
Jó, TB mindig csal 😀Az átigazolási szezonban 33 millát költöttek, ez azért extrém sok.Volt már, hogy a HARMADosztályú Birmingham City Stansfieldet 15 millió euróért vette meg? Ez az a csapat amit Brady vett meg. Ez Chiesa ára volt. Mondjuk a fizetése gondolom kevesebb.Azért ne csináljunk már úgy, mintha valami általában negyedosztályú noname csapatról lenne szó.
Sixo
'91 körül voltak három évig harmadosztályban, amúgy a szezonok felében első, másik felében másodosztályúak voltak mindig. 2011-ben asszem még Ligakupát nyertek.
warr_b
Tony Adams

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 1 éve
😂🇪🇸 How Celta told Óscar Mingueza that he was called up to Spain...
— EuroFoot (@eurofootcom) September 2, 2024
Coach: "Your attitude in defensive set pieces is a **** disgrace."
Mingueza: "Mine?"
Coach: “What is a **** shame is that Luis de la Fuente called you up for the national team!" pic.twitter.com/zJxWMRgPUV
több mint 1 éve
Az átigazolási szezonban 33 millát költöttek, ez azért extrém sok.Volt már, hogy a HARMADosztályú Birmingham City Stansfieldet 15 millió euróért vette meg? Ez az a csapat amit Brady vett meg. Ez Chiesa ára volt. Mondjuk a fizetése gondolom kevesebb.Azért ne csináljunk már úgy, mintha valami általában negyedosztályú noname csapatról lenne szó.
Sixo
'91 körül voltak három évig harmadosztályban, amúgy a szezonok felében első, másik felében másodosztályúak voltak mindig. 2011-ben asszem még Ligakupát nyertek.
warr_b
több mint 1 éve
Bezzeg a Guatemala-Uruguay 1-1-et nem propagálta. Fostos barimeccsek.Fiji elképesztően nagy góllal 1:0ra verte a Salamon Szigeteket.kamuzol, gagyi 11-es volt 😕
Sixo
Löfli

több mint 1 éve
Volt már, hogy a HARMADosztályú Birmingham City Stansfieldet 15 millió euróért vette meg? Ez az a csapat amit Brady vett meg. Ez Chiesa ára volt. Mondjuk a fizetése gondolom kevesebb.Azért ne csináljunk már úgy, mintha valami általában negyedosztályú noname csapatról lenne szó.
Sixo

több mint 1 éve
Fiji elképesztően nagy góllal 1:0ra verte a Salamon Szigeteket.kamuzol, gagyi 11-es volt 😕
Sixo

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 1 éve
Reméljük, röhögnékazt mondod h a fradit kizarjak ebben a szezonban?2005-06-ban már volt a Vasas edzője tavasszal, ki is esett egy alapvetően nem rossz kerettel (csak aztán a Fradit kizárták, a Vasas meg zöld asztal mellett bent maradt). Szóval...Igaz, de akkor is egy baszott nagy bunkónak tartom. (Másfelől lehet, hogy ebben a helyzetben ez pozitívum.) Árnyalja a képet: nemrég tudtam meg, hogy elkötelezett Vasas-drukkernek indult. Így már hajlandó vagyok bocsánatos bűnnek tartani, hogy rá esett a választás.🙂Pedig ha valaki képes egy bajnokság legerősebb keretéből kihozni a legtöbbet, nyerni velük, feljutni, az pont Pinyő. Ha ő lesz az edző májusban is, akkor feljut a Vasas, így alapvetően ez egy jó választás, ha ez a valós cél.Van az úgy, hogy nagyon nem örülök, ha bejön a tippem.Ön nyert.Megvan a Vasas új edzője 😃 tippeket kérekTermészetesen Pinyő.
- JC6
Kenny
- JC6
nagylaza, főpohárnok
Őszentsége Sobri Jóska
nagylaza, főpohárnok
warr_b
csebi

több mint 1 éve
azt mondod h a fradit kizarjak ebben a szezonban?2005-06-ban már volt a Vasas edzője tavasszal, ki is esett egy alapvetően nem rossz kerettel (csak aztán a Fradit kizárták, a Vasas meg zöld asztal mellett bent maradt). Szóval...Igaz, de akkor is egy baszott nagy bunkónak tartom. (Másfelől lehet, hogy ebben a helyzetben ez pozitívum.) Árnyalja a képet: nemrég tudtam meg, hogy elkötelezett Vasas-drukkernek indult. Így már hajlandó vagyok bocsánatos bűnnek tartani, hogy rá esett a választás.🙂Pedig ha valaki képes egy bajnokság legerősebb keretéből kihozni a legtöbbet, nyerni velük, feljutni, az pont Pinyő. Ha ő lesz az edző májusban is, akkor feljut a Vasas, így alapvetően ez egy jó választás, ha ez a valós cél.Van az úgy, hogy nagyon nem örülök, ha bejön a tippem.Ön nyert.Megvan a Vasas új edzője 😃 tippeket kérekTermészetesen Pinyő.
- JC6
Kenny
- JC6
nagylaza, főpohárnok
Őszentsége Sobri Jóska
nagylaza, főpohárnok
warr_b
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 1 éve
Úgy rémlett, hogy az nem volt túl hosszú kaland. Rákerestem: tényleg nem volt az, 15 meccsig tartott.2005-06-ban már volt a Vasas edzője tavasszal, ki is esett egy alapvetően nem rossz kerettel (csak aztán a Fradit kizárták, a Vasas meg zöld asztal mellett bent maradt). Szóval...Igaz, de akkor is egy baszott nagy bunkónak tartom. (Másfelől lehet, hogy ebben a helyzetben ez pozitívum.) Árnyalja a képet: nemrég tudtam meg, hogy elkötelezett Vasas-drukkernek indult. Így már hajlandó vagyok bocsánatos bűnnek tartani, hogy rá esett a választás.🙂Pedig ha valaki képes egy bajnokság legerősebb keretéből kihozni a legtöbbet, nyerni velük, feljutni, az pont Pinyő. Ha ő lesz az edző májusban is, akkor feljut a Vasas, így alapvetően ez egy jó választás, ha ez a valós cél.Van az úgy, hogy nagyon nem örülök, ha bejön a tippem.Ön nyert.Megvan a Vasas új edzője 😃 tippeket kérekTermészetesen Pinyő.
- JC6
Kenny
- JC6
nagylaza, főpohárnok
Őszentsége Sobri Jóska
nagylaza, főpohárnok
warr_b
több mint 1 éve
2005-06-ban már volt a Vasas edzője tavasszal, ki is esett egy alapvetően nem rossz kerettel (csak aztán a Fradit kizárták, a Vasas meg zöld asztal mellett bent maradt). Szóval...Igaz, de akkor is egy baszott nagy bunkónak tartom. (Másfelől lehet, hogy ebben a helyzetben ez pozitívum.) Árnyalja a képet: nemrég tudtam meg, hogy elkötelezett Vasas-drukkernek indult. Így már hajlandó vagyok bocsánatos bűnnek tartani, hogy rá esett a választás.🙂Pedig ha valaki képes egy bajnokság legerősebb keretéből kihozni a legtöbbet, nyerni velük, feljutni, az pont Pinyő. Ha ő lesz az edző májusban is, akkor feljut a Vasas, így alapvetően ez egy jó választás, ha ez a valós cél.Van az úgy, hogy nagyon nem örülök, ha bejön a tippem.Ön nyert.Megvan a Vasas új edzője 😃 tippeket kérekTermészetesen Pinyő.
- JC6
Kenny
- JC6
nagylaza, főpohárnok
Őszentsége Sobri Jóska
nagylaza, főpohárnok

több mint 1 éve
Amennyi faszságot képesek mindketten összehordani, inkább hagyjuk is hogy ők mit mondanak. 😊neville meg carragher h nem profi ....Azt gondoltam hogy emiatt a helyzet miatt, de ki és hol szidja? Fészbúkhuszárok az NSO bejegyzése alatt?Szerintem erre gondolnak.van elerheto video arrol a jelenetrol ami miatt szobot szidjak?Ki szidja és hol?
YoungZeeZee
Mikey
youtu.be/c-8bQUiF-l0?si=A2z3MtjpumaDQyue&t=97
Bébé
Mikey
YoungZeeZee
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 1 éve
Igaz, de akkor is egy baszott nagy bunkónak tartom. (Másfelől lehet, hogy ebben a helyzetben ez pozitívum.) Árnyalja a képet: nemrég tudtam meg, hogy elkötelezett Vasas-drukkernek indult. Így már hajlandó vagyok bocsánatos bűnnek tartani, hogy rá esett a választás.🙂Pedig ha valaki képes egy bajnokság legerősebb keretéből kihozni a legtöbbet, nyerni velük, feljutni, az pont Pinyő. Ha ő lesz az edző májusban is, akkor feljut a Vasas, így alapvetően ez egy jó választás, ha ez a valós cél.Van az úgy, hogy nagyon nem örülök, ha bejön a tippem.Ön nyert.Megvan a Vasas új edzője 😃 tippeket kérekTermészetesen Pinyő.
- JC6
Kenny
- JC6
nagylaza, főpohárnok
Őszentsége Sobri Jóska
több mint 1 éve
Fiji elképesztően nagy góllal 1:0ra verte a Salamon Szigeteket.
több mint 1 éve
Pedig ha valaki képes egy bajnokság legerősebb keretéből kihozni a legtöbbet, nyerni velük, feljutni, az pont Pinyő. Ha ő lesz az edző májusban is, akkor feljut a Vasas, így alapvetően ez egy jó választás, ha ez a valós cél.Van az úgy, hogy nagyon nem örülök, ha bejön a tippem.Ön nyert.Megvan a Vasas új edzője 😃 tippeket kérekTermészetesen Pinyő.
- JC6
Kenny
- JC6
nagylaza, főpohárnok
több mint 1 éve
Anyám... Kuttor nem? 😂No para, szabad kezet kap, nem lesz játékos uralom, meg edzőbuktatás, aki nem teljesít, repül. Fel kell jutni, 100%.Van az úgy, hogy nagyon nem örülök, ha bejön a tippem.Ön nyert.Megvan a Vasas új edzője 😃 tippeket kérekTermészetesen Pinyő.
- JC6
Kenny
- JC6
nagylaza, főpohárnok
Szerk: warr, Schindler is képben volt…
😃😃😃
- JC6

több mint 1 éve
No para, szabad kezet kap, nem lesz játékos uralom, meg edzőbuktatás, aki nem teljesít, repül. Fel kell jutni, 100%.Van az úgy, hogy nagyon nem örülök, ha bejön a tippem.Ön nyert.Megvan a Vasas új edzője 😃 tippeket kérekTermészetesen Pinyő.
- JC6
Kenny
- JC6
nagylaza, főpohárnok
Szerk: warr, Schindler is képben volt…
😃😃😃
Szerkesztette: JC6 (Mr. Miele)
több mint 1 éve
YoungZeeZee
9 407
neville meg carragher h nem profi ....Azt gondoltam hogy emiatt a helyzet miatt, de ki és hol szidja? Fészbúkhuszárok az NSO bejegyzése alatt?Szerintem erre gondolnak.van elerheto video arrol a jelenetrol ami miatt szobot szidjak?Ki szidja és hol?
YoungZeeZee
Mikey
youtu.be/c-8bQUiF-l0?si=A2z3MtjpumaDQyue&t=97
Bébé
Mikey
több mint 1 éve
ez is Pinyot igazolja.Van az úgy, hogy nagyon nem örülök, ha bejön a tippem.Ön nyert.Megvan a Vasas új edzője 😃 tippeket kérekTermészetesen Pinyő.
- JC6
Kenny
- JC6
nagylaza, főpohárnok
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 1 éve
Van az úgy, hogy nagyon nem örülök, ha bejön a tippem.Ön nyert.Megvan a Vasas új edzője 😃 tippeket kérekTermészetesen Pinyő.
- JC6
Kenny
- JC6
több mint 1 éve
www.youtube.com/watch?v=wf7ni0IopRIÖn nyert.Megvan a Vasas új edzője 😃 tippeket kérekTermészetesen Pinyő.
- JC6
Kenny
- JC6
Szép volt, többet nem jövök. (Nyilván de)
Poloska vagyok.
több mint 1 éve
FaszomWarrb-ek tolodhatnak!!!!!Ön nyert.Megvan a Vasas új edzője 😃 tippeket kérekTermészetesen Pinyő.
- JC6
Kenny
- JC6
csebi

több mint 1 éve
Warrb-ek tolodhatnak!!!!!Ön nyert.Megvan a Vasas új edzője 😃 tippeket kérekTermészetesen Pinyő.
- JC6
Kenny
- JC6
több mint 1 éve
jajj nem szabad ilyen rossz indulatunak lenni. abban a helyzetben biztatni kellett a csapatot, nem kritizalni. szerencsere Hambi erre erzett ra. mennyire csodalatos, hogy ezt eszrevette! meg is lett a gyozelem!Persze, nem nagyon szabad ilyen jellegű véleményt nyilvánítani. Még a végén nem jön az SMS hó elején...De mindenesetre elég paradox helyzet, hogy egy EL csoportkörbe jutás utáni első hazai győztes meccs után szól a fütty és a kurva gyenge.amikor szólt a kágyenge, akkor Hamburgerék rázendítettek egy hajrá fradira csak hogy elnyomják? 😀 jól halllottam?
Kenny
petey
Bálesz
több mint 1 éve
Ön nyert.Megvan a Vasas új edzője 😃 tippeket kérekTermészetesen Pinyő.
- JC6
Kenny