Soccer

41 feliratkozó

több mint 1 éve
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 23 127 — Kinek mit intézett a kormánya
felcsúti aranylábú ifik továbbmentek a Genk ellen a BL-ben!
Löfli
A Mondovics centerben elv nem szar, adnám ha a felnőttek közt tolná jövőre.

Poloska vagyok.
több mint 1 éve
Löfli Buffalo Bills Indiana Hoosiers 23 709 — ellenIktriad / 2026 Arena4 March Madness winner
felcsúti aranylábú ifik továbbmentek a Genk ellen a BL-ben!

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 1 éve
slowmotion Dallas Cowboys 27 459 — Cowboys fan
Btw van egy fontos underlying kerdes
Hogy ugy tunik Szobonak a top csapatokban csak a lapatolos szerepkor just, mig Lipcseben szabadon jatszhatott
Jobb e neki a Poolban?
sapka
Mondjuk ez már sokszor elmondta hogy EGYÉRTELMŰEN IGEN
És ezt ő mondta
zacknorb
Az mindegy is hogy mit mond
Inkabb arra gondolok hogy melyik ertekesebb/ertekallobb egy kisebb csapatban tundokolni vagy egy nagyobban vizethordani
Erdekes hogy szamotokra az utobbi egyertelmuen
sapka
"Huszonöt éve játszotta utolsó NB I-es mérkőzését a Gázszer FC labdarúgócsapata, az Újpest ellen Akasztón 4–1-re elveszített bajnokin. A Fejér megyei klub meseszerű sikereiről, majd viszontagságairól, az együttes korábbi játékosa, az élvonal 1997–1998-as idényének gólkirálya, Tiber Krisztián beszélt a Nemzeti Sportrádióban."

"ezzel búcsúzott a magyar élvonaltól, mivel megszűnt, s a részvételi jogot megkapta a PMFC, így tavasszal már a pécsiek szerepeltek az agárdi klub helyett az NB I-ben. "

eszembe jutott az a szo, hogy futball duo kft 😀
YoungZeeZee
Bodajk FC Siófok?
több mint 1 éve
YoungZeeZee 9 545
"Huszonöt éve játszotta utolsó NB I-es mérkőzését a Gázszer FC labdarúgócsapata, az Újpest ellen Akasztón 4–1-re elveszített bajnokin. A Fejér megyei klub meseszerű sikereiről, majd viszontagságairól, az együttes korábbi játékosa, az élvonal 1997–1998-as idényének gólkirálya, Tiber Krisztián beszélt a Nemzeti Sportrádióban."

"ezzel búcsúzott a magyar élvonaltól, mivel megszűnt, s a részvételi jogot megkapta a PMFC, így tavasszal már a pécsiek szerepeltek az agárdi klub helyett az NB I-ben. "

eszembe jutott az a szo, hogy futball duo kft 😀
több mint 1 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 36 519 — #NoStress
Mondjuk az igaz, hogy a Poolban nyújtott kiemelkedő teljesítményének, szerepkörének a válogatottbéli szereplésére nincs jó hatása, annyira más a dolga, mások az elvárások a két csapatban. De a mai foci alapvetőn klubfoci, a válogatottság a profiknak leginkább csak nyűg, plusz meccsek "béna" társakkal, lásd Haaland, Salah, Kvaratshkelia, Lewandowski, stb.
Így párhuzamosan igaz az az állítás, hogy Szoboszlai kurva jól ellátja a feladatát a Liverpoolnál, és az, hogy a válogatottban emiatt ergyábban teljesít.
Ez van. Valamit valamiért.

több mint 1 éve
Heisman nádor Denver Broncos Oregon Ducks 27 739 — "Montoya por favor!"
Hogy ugy tunik Szobonak a top csapatokban csak a lapatolos szerepkor just, mig Lipcseben szabadon jatszhatott
Jobb e neki a Poolban?
sapka
És ezt ő mondta
zacknorb
Inkabb arra gondolok hogy melyik ertekesebb/ertekallobb egy kisebb csapatban tundokolni vagy egy nagyobban vizethordani
sapka
Itt reálisan nyerhet BLt úgy hogy a csapat kulcs eleme
Angol bajnoki cím ugyanez
(Reális alatt azt értem hogy top5 esélyes közé sorolható)

És a víz hordó munka sem az hogy 6osban senyved
Negritis, a vajda
De abban mi vízhordó hogy egy elképesztően fontos feladatot elvégez a világ egyik legjobb csapatában? Aki gól+gólpasszból értékel... inkább nem mondok semmit. LT-k se érnek semmit, aztán ha nincs ott akkor agyonverik a QB-t. És lehet hogy az évek alatt úgy változik a Pool, hogy nagyobb lehet az outputja is.
Én inkább nézem Salibát ahogy 0-ás pulzussal cselez ki a saját harmadában kettő pressingelő embert, minthogy Chris Woodról minden is bepattan.
Heisman nádor
a highlightokban kevésbé fog feltűnni, szóval nem annyira látványos amit csinál
ettől még én se mondanám feltétlen vízhordónak, ezért is említettem a 6os posztot

amúgy igen, Salah ha aláír 2 évre akkor is 2 év múlva bőven megváltozhat minden
Negritis, a vajda
Szerintem ideje lenne elfelejteni hogy azt nézik hogy 20 meccs 1 gól. Semmit nem ír le a játékosról, max ha Haaland szerű befejezőcsatárról van szó.
Meg ez a szabadon játszhatott. Mást kérnek tőle. De ugyanúgy egy funkciót lát el, mint a többi 10 játékos a csapatban. Ha azt ellátod jól, akkor teljesen mindegy. Írtam már, bárcsak elkezdene 'varázsolgatni', rosszabbul is állna a Pool.
Btw, más profil, de Rodri is ellapátolt egy aranylabdáig

Szerkesztette: Heisman nádor

NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 1 éve
Negritis, a vajda Denver Broncos 57 169 — The Mathematician
Jobb e neki a Poolban?
sapka
És ezt ő mondta
zacknorb
sapka

Negritis, a vajda
De abban mi vízhordó hogy egy elképesztően fontos feladatot elvégez a világ egyik legjobb csapatában? Aki gól+gólpasszból értékel... inkább nem mondok semmit. LT-k se érnek semmit, aztán ha nincs ott akkor agyonverik a QB-t. És lehet hogy az évek alatt úgy változik a Pool, hogy nagyobb lehet az outputja is.
Én inkább nézem Salibát ahogy 0-ás pulzussal cselez ki a saját harmadában kettő pressingelő embert, minthogy Chris Woodról minden is bepattan.
Heisman nádor
a highlightokban kevésbé fog feltűnni, szóval nem annyira látványos amit csinál
ettől még én se mondanám feltétlen vízhordónak, ezért is említettem a 6os posztot

amúgy igen, Salah ha aláír 2 évre akkor is 2 év múlva bőven megváltozhat minden

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
több mint 1 éve
Heisman nádor Denver Broncos Oregon Ducks 27 739 — "Montoya por favor!"
Jobb e neki a Poolban?
sapka
És ezt ő mondta
zacknorb
sapka

Negritis, a vajda

NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 1 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 36 519 — #NoStress
Jobb e neki a Poolban?
sapka
És ezt ő mondta
zacknorb
sapka
Nyilván.
Arra mindenki emlékszik, hogy mondjuk az 54-es magyar válogatottban ki volt Bozsik aki a VB-n nem lőtt gólt, vagy Czibor, aki hármat szerzett, addig emlékszik bárki is az osztrákoknál tündöklő 6 gólos Probstra vagy a szintén 6 gólos svájci Hügire? Esetleg az Uruguayyal tündöklő Borgesre?

több mint 1 éve
Jobb e neki a Poolban?
sapka
És ezt ő mondta
zacknorb
sapka

több mint 1 éve
sapka Washington Commanders 6 663 — sapka
Jobb e neki a Poolban?
sapka
És ezt ő mondta
zacknorb

Attribution No Derivatives (CC-BY-ND-3.0) Nevezd meg!-Ne változtasd!
több mint 1 éve
Toto21 Chicago Bears 8 078
iktriad ma bekólázik

zacknorb
szegény iktriad-ra idén rendesen rájár a rúd. Jags és Honvéd kombi hétröl hétre múlják egymást alul. 😕
több mint 1 éve
warr_b Washington Commanders 29 493 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.
Pedig még taktikusan ki is kaptunk tőlük az utolsó körben, hogy maradjon Buksi... nem jött be.

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 1 éve
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 23 127 — Kinek mit intézett a kormánya
iktriad ma bekólázik

Poloska vagyok.
több mint 1 éve
KeyG Baltimore Ravens 14 143
Hűha, ezt a félelmetes teljesítményt doppingolva tudta elérni?
alatriste
Dopping nélkül elfért volna Iváncsán a cserepadon.

Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers

We are just the Ravens!
több mint 1 éve
alatriste Green Bay Packers 11 881 — Ha nincs más hátra jöhet az Anderson vezércsel.
Hűha, ezt a félelmetes teljesítményt doppingolva tudta elérni?

Liverpool Fc
több mint 1 éve
Mudryk xdd

Poloska vagyok.
több mint 1 éve
Jobb e neki a Poolban?
sapka
magasabb szinten játszik komolyabb célokért, a válasz igen

a kérdés max az lehet hogy a válogatottnak jobb-e

több mint 1 éve
slowmotion Dallas Cowboys 27 459 — Cowboys fan
Jobb e neki a Poolban?
sapka
És ezt ő mondta
zacknorb
ő ezt nem tudhatja, ő csak egy buta fodballista.
majd mi jól megmondjuk helyette!
több mint 1 éve
Jobb e neki a Poolban?
sapka
És ezt ő mondta

Poloska vagyok.
több mint 1 éve
NB2 New England Patriots 28 343 — nabege2@yahoo.com

zacknorb
láttátok? visszafelé ment az óra és a gólnál meg is állt!
több mint 1 éve
sapka Washington Commanders 6 663 — sapka
Jobb e neki a Poolban?

Attribution No Derivatives (CC-BY-ND-3.0) Nevezd meg!-Ne változtasd!
több mint 1 éve

Poloska vagyok.
több mint 1 éve
FLZOLI Denver Broncos 12 682 — farkas.l.zoltan@gmail.com
Az akkor még rosszabb, mert a jelek szerint csak nézed, de nem nagyon mennek át a látottak 😊
Bálesz
Tyűha, tehát ha nem ugyanúgy látom a dolgokat mint te, akkor már velem van a baj, értem 😀 Az elfogultságnak is vannak szintjei, de ilyet ritkán látni...
kapitnono
Ha Nálad a gólok száma az egyetlen mérőszám, akkor hiába is próbálnálak meggyőzni (mondjuk nem is akarlak).
Bálesz
Egyáltalán nem, nálam hiányzik az mint mondjuk a Lipcsében/Salzburgban volt, hogy megkapja a labdát, próbál kapu felé cselezni, távolról lőni stb... Idén csak azt látom, hogy megkapja a labdát, szétnéz, és odapasszolja a legközelebb állónak, semmi kockázatot nem akar vállalni. Válogatottban szintén, Montenegró elleni meccs óta mintha egy másik Szoboszlait látnék. De akkor csak én vagyok vele így lehet...
kapitnono
Véletlenül sem lehet az a dolog mögött gondolom, hogy ez a feladata ugye? Poolban neki le kell rakni a nála ügyesebbnek a labdát. Láss csodát Salah 13+9-es mutatóval áll csak a PL-ben. Egy csapatsportban itt ő csapatember. Az ékkő az Mo, TAA mögöttük max is csak másodhegedüs lehet, de elsősorban vízhordó aki többet fut mindenkinél. Rangadókon nem véletlen kezd feszt mert az ő letámadása a csapat feltolt védekezésének az alapja. Ő a trigger, ha ő indul megy mindenki. Azt sikerült észrevenni, hogy 8-asként a legelől helyezkedik letámadásnál és fut fel-alá a CB és a 6-os közt, sokszor akár a kapusra is felmegy? Nem kerül a statlapra mert oda más kerül. 2-3 gólja lehetne ahogy 2-3-al több aszisztja is, pech h nincsenek ezek ott de neki itt nem az a feladata, hogy rá legyen kijátszva minden. A Poolban jelenleg a 2. legjobb középpályás talán, Gravenbech-et senki se előzi kb csapatszinten is top3 fontosságú a pali de Szobo baromira toptop szint.
Van 4 kibaszott jó kp-ás a Poolban és ebből 3-an forognak, ezért van h padon van Domi. Rotál Arne. De abszolút alap csapat tag és jól is játszik.
alatriste
Ez tök jó, de ez egy tipik brit középpályás leírása. Egy tripla tüdejű favágóé aki mindig a legközelebbinek passzol. Ennél ő sokkal többet mutatott a németeknél szerintem, és egyébként az ára alapján is felsőbb polcra volt projektálva. Egy Henderson, Millner szint és szerepkör amikor Modric stílusban is tudna játszani.

Az hogy most ez kell és ezzel top sokak szerint elég sok mindent elmond a mai szabályozott fociról és a robot játékosokról...

több mint 1 éve
ozibozi New York Giants 21 186
Azért a Barcanak nagy érzéke van a fiatal tehetségeket nem megfelelően terhelve komolyabb sérülésekbe hajszolni, ahogy az elmúlt évek mutatják.
ozibozi
Mondjuk ha lett volna pénz hasonló képességű embereket hozni, akkor lehet nem kellene ennyit terhelni őket.
Csak pénz nem volt, érkezők sem, valakit viszont fel kell pakolni a pályára.

Lásd amikor tavalyelőtt minden középpályás IS lehalt a Liverpoolban, akkor a fiatalokat kellett feltenni a pályára, hogy meglegyen a kezdő tizenegy.
Bajcetic 18 évesen annyit játszott hatosban, hogy nem is bírta, össze is szedett egy fáradásos sérülést.
slowmotion
Azért arrafelé Sokéves problem ez. Hol vannak már a nagy tehetségek? Ha Vlk veszi a fáradságot, csinálhat egy listát belőlúk.

Szerkesztette: ozibozi